Om Sommarkollo i Småland Leva Plus AB

Leva Plus anordnar LSS-kollo för ungdomar med funktionsnedsättning mellan 10 - 30 år. Våra läger vänder sig till ungdomar med:Lindrig/måttlig intellektuell funktionsnedsättning, Autism eller Aspergers syndromUnder året har vi Påsk-, Sommar- och Höstläger. Våra två kollogårdar, Salsnäs utanför Målilla och Åkarp i Lönneberga, ligger mycket vackert ute på landet nära sjön.

Påskläger - Roliga & spännande påskläger under vecka 14

På påsklägret får du träffa nya kompisar och göra en massa spännande och roliga saker. Vi kommer att åka till ett äventyrsbad, spela bowling, spela in egna filmer, ha spännande tävlingar, spela innebandy, pingis och teater.

Givetvis kommer vi att ha ett stort påskdisco och den som har tur kanske hittar påskägg fulla med överraskningar. För dig som gillar att sjunga och spela finns gitarr, trummor, synth, bas och sånganläggning. Vill du spela teater finns allt du behöver i vår stora teaterloge. Många ledare är jätteduktiga på musik, teater och sport.

På gården finns en stor lada inredd för inomhusaktiviteter som musik, teater, lekar, pingis och innebandy.

Sommarkollo - Ett kollo fullt av äventyr! Tre perioder under 2024

Att åka på sommarkollo är superkul. Där träffar du massor av nya kompisar och får vara med om roliga och spännande upplevelser i härlig Smålandsmiljö. Vår ambition är att kollo ska vara årets höjdpunkt för deltagarna.

Vi kommer bada, fiska, paddla, pyssla och vara med i roliga tävlingar. Gillar du att spela och sjunga så finns både gitarrer, synth, trummor, bas och sånganläggning. Vill du spela teater så har vi massor av utklädningskläder och rekvisita.

Vi kommer också att spela in egna videofilmer och göra spännande utflykter, bland annat till Astrid Lindgrens Värld. Inget kollo är komplett utan en riktig fest. Självklart kommer det att anordnas grillkvällar, disco och skattjakt.

Vi ser fram emot en spännande, rolig och minnesvärd kolloperiod!

Höstläger - Roligt & spännande höstläger under vecka 44

På höstlägret får du träffa nya kompisar och göra en massa spännande och roliga saker. Vi kommer att åka till ett äventyrsbad, spela bowling, spela in egna filmer, ha spännande tävlingar, spela innebandy, pingis och teater. Givetvis kommer vi att ha ett stort och spännande Halloweendisco.

För dig som gillar att sjunga och spela finns gitarrer, trummor, synth, bas och sånganläggning. Vill du spela teater finns allt du behöver i vår stora teaterloge. Många ledare är jätteduktiga på musik, teater och sport.

Våra två kollogårdar är mycket vackert belägna på landet nära fina sjöar där du kan pröva fiskelyckan. På de mysiga gårdarna finns förutom bostadshus stora utrymmen för inomhusaktiviteter så som musik, teater, pingis och innebandy. Utomhus finns fotbollsplan, stora härliga gräsytor och spännande omgivningar.

Sommarkollo i Småland Leva Plus ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Sommarkollo i Småland Leva Plus AB Barnaktiviteter, Stockholm - 1
  • Sommarkollo i Småland Leva Plus AB Barnaktiviteter, Stockholm - 2
  • Sommarkollo i Småland Leva Plus AB Barnaktiviteter, Stockholm - 3
  • Sommarkollo i Småland Leva Plus AB Barnaktiviteter, Stockholm - 4
  • Sommarkollo i Småland Leva Plus AB Barnaktiviteter, Stockholm - 5
  • Sommarkollo i Småland Leva Plus AB Barnaktiviteter, Stockholm - 6

Sommarkollo i Småland Leva Plus AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Leva Plus AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

07.08.2002

Org.nr:

5566310610

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

< 1

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Nej

SNI-bransch

87901 Heldygnsvård med boende för barn och ungdomar med sociala problem, 82990 Övriga företagstjänster, 74102 Grafisk designverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Eva Remnert

Ledamot

Karl Oskar Remnert

Ledamot

Eva Remnert

Suppleant

Erik Arne Remnert

Revisor

Selver Krpuljevic

Finansiell information

Omsättning

5 318 tkr

Vinstmarginal

11,6 %

Anställda

3