Om Sommarkollo i Småland Leva Plus AB

Leva Plus anordnar LSS-kollo för ungdomar med funktionsnedsättning mellan 10 - 30 år. Våra läger vänder sig till ungdomar med:Lindrig/måttlig intellektuell funktionsnedsättning, Autism eller Aspergers syndromUnder året har vi Påsk-, Sommar- och Höstläger. Våra två kollogårdar, Salsnäs utanför Målilla och Åkarp i Lönneberga, ligger mycket vackert ute på landet nära sjön.

Påskläger - Roliga & spännande påskläger under vecka 14 & vecka 15

På påsklägret får du träffa nya kompisar och göra en massa spännande och roliga saker. Vi kommer att åka till ett äventyrsbad, spela bowling, spela in egna filmer, ha spännande tävlingar, spela innebandy, pingis och teater.

Givetvis kommer vi att ha ett stort påskdisco och den som har tur kanske hittar påskägg fulla med överraskningar. För dig som gillar att sjunga och spela finns gitarr, trummor, synth, bas och sånganläggning. Vill du spela teater finns allt du behöver i vår stora teaterloge. Många ledare är jätteduktiga på musik, teater och sport.

På gården finns en stor lada inredd för inomhusaktiviteter som musik, teater, lekar, pingis och innebandy.

Sommarkollo - Ett kollo fullt av äventyr! Tre perioder under 2023

Att åka på sommarkollo är superkul. Där träffar du massor av nya kompisar och får vara med om roliga och spännande upplevelser i härlig Smålandsmiljö. Vår ambition är att kollo ska vara årets höjdpunkt för deltagarna.

Vi kommer bada, fiska, paddla, pyssla och vara med i roliga tävlingar. Gillar du att spela och sjunga så finns både gitarrer, synth, trummor, bas och sånganläggning. Vill du spela teater så har vi massor av utklädningskläder och rekvisita.

Vi kommer också att spela in egna videofilmer och göra spännande utflykter, bland annat till Astrid Lindgrens Värld. Inget kollo är komplett utan en riktig fest. Självklart kommer det att anordnas grillkvällar, disco och skattjakt.

Vi ser fram emot en spännande, rolig och minnesvärd kolloperiod!

Höstläger - Roligt & spännande höstläger under vecka 44

På höstlägret får du träffa nya kompisar och göra en massa spännande och roliga saker. Vi kommer att åka till ett äventyrsbad, spela bowling, spela in egna filmer, ha spännande tävlingar, spela innebandy, pingis och teater. Givetvis kommer vi att ha ett stort och spännande Halloweendisco.

För dig som gillar att sjunga och spela finns gitarrer, trummor, synth, bas och sånganläggning. Vill du spela teater finns allt du behöver i vår stora teaterloge. Många ledare är jätteduktiga på musik, teater och sport.

Våra två kollogårdar är mycket vackert belägna på landet nära fina sjöar där du kan pröva fiskelyckan. På de mysiga gårdarna finns förutom bostadshus stora utrymmen för inomhusaktiviteter så som musik, teater, pingis och innebandy. Utomhus finns fotbollsplan, stora härliga gräsytor och spännande omgivningar.

Sommarkollo i Småland Leva Plus ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Sommarkollo i Småland Leva Plus AB Barnaktiviteter, Stockholm - 1
  • Sommarkollo i Småland Leva Plus AB Barnaktiviteter, Stockholm - 2
  • Sommarkollo i Småland Leva Plus AB Barnaktiviteter, Stockholm - 3
  • Sommarkollo i Småland Leva Plus AB Barnaktiviteter, Stockholm - 4
  • Sommarkollo i Småland Leva Plus AB Barnaktiviteter, Stockholm - 5
  • Sommarkollo i Småland Leva Plus AB Barnaktiviteter, Stockholm - 6

Sommarkollo i Småland Leva Plus AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLeva Plus AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande07.08.2002
Org.nr:5566310610
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall< 1 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch87901 Heldygnsvård med boende för barn och ungdomar med sociala problem, 82990 Övriga företagstjänster, 74102 Grafisk designverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Eva RemnertOrdförande
Karl Oskar RemnertLedamot
Eva RemnertLedamot
Erik Arne RemnertSuppleant
Selver KrpuljevicRevisor

Omdömen om Sommarkollo i Småland Leva Plus AB

m.

mer än ett år sedan

Min dotter har varit på detta sommarkollo några gånger och det har varit en så fantastisk upplevelse för henne! Roliga aktiviteter med ungdomen i fokus. Det finns inte så mycket för handikappade ungdomar idag, men detta är riktigt bra. Vi är jättenöjda.

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

070757728707-075 772 87070-757 72 870707-57 72 87070-7577287