Om Solnadals Värdshus

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Solnadals Värdshus, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSolnadals Värdshus Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande13.03.1961
Org.nr:5560776790
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall50 - 99 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet, 68209 Övrig förvaltning av egna eller arrenderade fastigheter

Exekutiva befattningar/Administration

Sirvan AmjadiLedamot
Ebru AmjadiSuppleant

Omdömen om Solnadals Värdshus

Victoria Lin

mer än ett år sedan

Utifrån sett ett väldigt mysigt ställe men så kommer man in och möts av otrolig snål service. Kaffe/te för 30kr och när man frågar om påtår ingår får man svaret "njäääää egentligen inte men kan väl fylla på lite" och så får man bokstavligen talat en klunk som man knappt kan skölja munnen med. Kan tillägga att vi då köpt till både paj och tårta. Då tycker man inte att lite varmvatten ska vara en så stor deal. Summan av kardemumman, mysig tills man kommer in. Inte alls ett ställe man vill vara på precis efter att man varit och sörjt på en minneslund.

Första och sista besöket.

Anders Hjalmarsson

mer än ett år sedan

Har passerat Solnadals värdshus många gånger genom jobbet och har även käkat lunch där ett par gånger. Varit sådär, men i år har det hänt nått. Betydligt bättre service och väl lagad husmanskost till rimliga priser.... Bra där...Hoppas det fortsätter så!

Helge

mer än ett år sedan

Lunchen var en katastrof - det sämsta jag jag ätit på länge! En sliten köttfärspaj med gamla grönsaker & loka för 107 spänn! Helt värdelöst - undvik!

marianne wettermark

mer än ett år sedan

Har varit på Solnadals Värdshus otaliga gånger i samband med begravning som är en trist känsla. Men komma dit till en trevlig och mjuk atmosfär med god förtäring av olika slag och en välkomnande och varm personal.

Peter A

mer än ett år sedan

Jag bokade i förväg en lunch för 10 pers och önskade ett menyförslag. Det återkom snabbt med olika förslag
som var prisvärda. Vi valde en fisktournedo med kokt potatis. Väldigt gott! Om man möjligen skulle anmärka på något så är det portionerna...Kanske lite för små. Men miljön är fantastisk och om man ber om det får man fin rundvandring och en snabb föreläsning om dess 1700-tals historia!

Anna E

mer än ett år sedan

Bra med servering vid borden av jultallrik och god mat. Lite litet dessertbord (eftersom det är min favvo) Men god mat och helt okej.
Tips: mer julstämning i lokalen, det ska vara massa jul när man äter julbord!