Se på karta

solkraft, vindkraft 

gav 140 företag inom detta område

EcoKraft Sverige AB

Strandgatan 563343 Eskilstuna
logo

Solceller för din egen elproduktion. Producera din egen el med solenergi.

Suorvavind AB

Köpmangatan 2296232 Jokkmokk
logo

Suorvavind AB håller till i Jokkmokk och harjobbat med vind sedan mitten på 1990-talet. Idag har vi mätsystem i både egna ochbefintliga master över hela Sverige.Sodarsystem och kraftförsrjningslösningar.

Jämtkraft AB

(4)

Kyrkgatan 2183150 Östersund
logo

Jämtkraft är ett jämtländskt energibolag som producerar, distribuerar och säljer el och fjärrvärme. Energin vi producerar kommer från förnybara energikällor som sol, vind, vatten och skog. Jämtkraft ägs av kommunerna Östersund, Krokom och Åre och sysselsätter cirka 400 personer.

Wettersol AB

Tallvägen 456435 Bankeryd
logo

Vi hjälper dig till ett smartare liv på solenergi och lägre elräkningar med solceller, elbilsladdare och batteri för villa, företag & lantbruk 🏡☀️

Elians Falköping

(3.25)

Kolonigatan 252130 Falköping
logo

Vi säljer och monterar solceller i Falköping med omnejd Vi är en helhetsleverantör av solcellsinstallationer.

VKS Vindkraft Sverige AB

Strandvägen 16959146 Motala
logo

Som del av WKN Group har VKS Vindkraft Sverige AB ett starkt globalt nätverk att dra nytta av. Tillsammans med markägare och kunder jobbar vi vidare mot vårt mål: ett enerigimässigt hållbart Sverige nu och i framtiden. ."

Sol och Tak specialisten

Fagerstagatan 18B16353 Spånga
logo

Genom åren har vi samlat på oss goda erfarenheter med installationer av solceller och takrenoveringar. Vi har monterat tak sedan 2011 och vår första solcellsanläggning installerades 2015. Efter det har intresset för solceller ökat dramatiskt och 2017 startades Sol och Takspecialisten med målet att tillhandahålla våra kunder i Stockholm kvalitativa lösningar med marknadsledande material.

Sunsolutions By Telecontracting Scandinavia AB

Strandvägen 16959146 Motala
logo

Vårt sätt att bidra till detta är att erbjuda marknadens bästa och mest kompletta solelslösning: Hållbar Solel.

Rabbalshede Kraft AB

Marknadsvägen 145755 Rabbalshede
logo

Rabbalshede Kraft projekterar och etablerar landbaserade vindparker för försäljning av elenergi och för försäljning av hela vindparker eller enskilda vindkraftverk. Bolaget erbjuder också servicetjänster inom drift och förvaltning samt på uppdrag upphandlar och leder byggnation av vindparker. Den producerade elenergin från egna vindparker säljs på den öppna elmarknaden Nord Pool.

Nordic Green Energy (Switch Nordic Green AB)

Katarinavägen 2011645 Stockholm
logo

Nordic Green Energy grundades år 2000 och är Sveriges mest erfarna elbolag inom förnybar energi. Bolaget erbjuder el från förnybara källor till privatpersoner, företag och offentlig sektor. Nordic Green Energy finns idag i Sverige och Finland. Företaget ingår i Fjordkraft, som räknas till ett av de största elhandelsbolagen i Norden med mer än en miljon kunder.

Kjells Elektronik & Digital-TV Center AB

Järnvägsgatan 2556532 Mullsjö
logo

Kjells Elektronik och Digital TV-center AB är en butik i Mullsjö med inriktning på service och försäljning av hemelektronik.

Medlen El, Energi & Värme

Medlen 12236196 Vissefjärda

Installation, service och försäljning av värmepumpar, solceller och allmänna elinstallationer.

Solortus AB

Kilgatan 659431 Gamleby
logo

Solortus planerar, säljer och installerar framtidens energi.Vi levererar kompletta solenergilösningar som lönar sig, så enkla och bekymmersfria att du inte ens märker av dem.

Ecotech Solenergi AB

Högsätravägen 218158 Lidingö
logo

Oberoende Konsulter inom solceller. Vi är inte bundna till någon installatör eller leverantör av solceller vilket betyder att vi kan göra oberoende utlåtande gällande solceller för just din fastighet. vi kan hjälpa till med till exempel:-Förstudier-Bygglovsansökningar-Upphandling-Projektledning-Slutbesiktning-Felsökning och driftstöd.

Ecoholism AB

Bergsgatan 221154 Malmö
logo

Låt oss göra jobbet! Vi har nämligen lösningar för alla och bara du bestämmer hur högt ribban ska ligga. Oavsett om du är företagskund eller privatperson så tycker vi att det ska vara enkelt och prisvärt att välja grön el. Därför hjälper vi dig att göra ett rätt val utifrån dina förutsättningar och behov. För visst är det viktigt att ditt projekt ska vara både ekonomiskt hållbart, effektivt och estetiskt korrekt. Välj mellan tre paket nedan som kommer att anpassas och skräddarsys för dig!

ÖSTKRAFT

(5)

Brogatan 158278 Linköping
logo

Bixia är ett elbolag som arbetar med att öka andelen närproducerad el från sol, vind och vatten.

Elians Vimmerby

Stenserydsvägen 1459891 Vimmerby
logo

Projekterar, säljer och monterar solcellsanläggningar i alla tillgängliga former.

Elians Öland

Marknadsvägen 1538772 Löttorp
logo

Din lokala leverantör av solcellsanläggningar, batterier och laddboxar på Öland!

Solceller Syd AB

Rängs Byväg 27123591 Vellinge
logo

Vi är specialister med snart 10 års erfarenhet på solcellsanläggningar och vi arbetar enbart med solenergi. Vi är ett familjeföretag och erbjuder solcellslösningar och laddstationer på för privatpersoner, företag, kommuner och föreningar. Vi håller i hela processen med allt från projektering, offert, installation, driftsättning och bidragsansökan. Vi utgår från Höllviken, Vellinge kommun och våra kunder finns idag främst i södra Sverige.

Hasol AB

Vaggerydsgatan 155330 Jönköping
logo

hasol är det självklara valet för alla som vill ha högkvalitativa och pålitliga solcellsinstallationer. Vi kombinerar expertis och erfarenhet med den senaste tekniken för att erbjuda våra kunder de mest effektiva och hållbara lösningar på marknaden. Vårt team består av dedikerade och erfarna installatörer som arbetar hårt för att säkerställa en smidig och sömlös installationsprocess. Vi tar hand om allt från planering till genomförande och ger våra kunder fullständig trygghet och ro i sinnet.

Ekenäs Rör AB

(4)

Brunnsgatan 957450 Ekenässjön
logo

Vi har lång erfarenhet i branschen. Stor kunskap om VVS, värmeanläggningar, vatten och avlopp, bad, dusch och WC-installationer.

Elskarven i Funäsdalen AB

Rörosvägen 3984672 Funäsdalen

Energy of Nature AB

Mejerivägen 326533 Åstorp
logo

Naturens resurser är inte oändliga, däremot finns det mer energi än vi kan förbruka i form av vatten-, vind- och solenergi. Till oss är du alltid välkommen med dina önskemål så kommer vi att göra vårt yttersta för att hjälpa dig.

Aquasol AB

Oskarsvägen 3870214 Örebro
logo

Vi är ett helsvenskt kvalitetsföretag som är marknadsledande på planglasade solfångare samt med egen tillverkning. Bäst i test i Råd & Rön! Vi är mästare på solenergi med över 40 år i branschen. Våra solfångare har den längsta trygghetsgarantin. Nu har vi även solceller!

Sol1energy

Frejgatan 1911349 Stockholm
logo

Förnybar energi till din bostad Varje hem är unikt, vi tar fram solcellslösningar efter dina specifika önskemål. Tillsammans med dig genomför vi grön omställning samtidigt som vi sänker dina energikostnader. Vi utför alltid en förstudie som visar hur mycket energi er solcellsanläggning kommer att generera. Val av solcellspanel sker i samarbete med kund. Vi installerar med vårt egna team. Viktigt för oss är att skapa harmoni mellan form, funktion och teknik. Med en installation hos oss tar ni kontroll över er överskottsenergi samt säljer elen själv till din elleverantör. Med solceller hjälper vi tillsammans till att minska koldioxidutsläppen och bidra till en grön framtid. Som kund hos oss hjälper vi dig med skattereduktionen.