Om företaget

Vi har en butik fylld med inspiration och kunnig personal som erbjuder dig all den hjälp du behöver. Vi tar hand om allt från måttagning, idéutveckling, materialval till montering av produkterna. I Löddeköpinge ligger vår nya...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
046-70 99...
Adress

Fågel Fenix väg 3

24642 Löddeköpinge

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Solklar Markis & Persienn AB har valt att inte visa omdömen.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi har en butik fylld med inspiration och kunnig personal som erbjuder dig all den hjälp du behöver. Vi tar hand om allt från måttagning, idéutveckling, materialval till montering av produkterna. I Löddeköpinge ligger vår nya moderna utställning. Välkomna!

Alla slags solskydd – hög kvalitet till rätt pris!

På Solklar Markis & Persienn AB har vi många års erfarenhet av solskyddande lösningar. Vi arbetar både med utvändiga och invändiga solskydd i form av markiser, persienner och flexibla gardiner. Allt av högsta kvalitet, men alltid till rätt pris! Vi har allt du kan behöva för att skydda ditt hus mot både insyn och het sol.

Solskydd & heminredning

Solskydd är både ett insynsskydd invändigt och en självklarhet för att höja komforten. Du ökar din integritet, sparar energi (energieffektivt), stänger ute ljuset och sänker ljudnivån. Detta är funktioner vi har behov av hela året. Men en persienn är inte bara en persienn det kan också vara en snygg del av din inredning.

Montering & Service

Visst känns det tryggt att de som monterat upp dina gardiner också gör dina reparationer? Våra montörer är stolta över att ge bra service både nu och om 10 år. Eftersom Solklar har agentur för bl a Kirsch har de också ansvaret för att garantier för produkterna backas upp. Solklar har inte bara t ex persiennsnöre utan alla typer av reservdelar för dina gardiner. Vi släpper inte ansvaret för dig efter att vi hjälpt dig montera persienner utan när du behöver bra service hjälper vi dig självklart att laga markismotorer och persienner. Kort sagt, vi ger bra service hela vägen!

Solklar Markis & Persienn ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Solklar Markis & Persienn AB

Omsättning

16 568 tkr

Vinstmarginal

0.20 %

Anställda

11

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Solklar Markis & Persienn AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Solklar Markis & Persienn AB

Org.nr:

5569524324

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43290 Andra bygginstallationsfirmor

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

06.12.2013

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 6
Proff logo
Kategorier
Sökord
Markiser, Insynsskydd, PERSIENNER, Restaurangmarkiser, Cellgardiner, dickson, Träpersienner, RULLGARDINER FÖR TAKFÖNSTER, Aluminiumpersienner, Vindautomatik, markismontering, Fasadpersienner, Pergola, uteplatspergola markis pris, vertikalmarkisermarkisväv, solskydd, PLISSÉGARDIN, haglunds, Solavskärmning, perma, LAMELLGARDINER, markistak altan, Fönstermarkis, inredningsdetaljer, Persiennmontage, TRÄ PERSIENNERKOMBI, TAKMARKISER, Solljus, Fixscreen, LAMELLGARDINER ENERGISMARTA, Solautomatik, PLISSÉGARDIN DUETTE, LAMELLGARDINER KLASSISKA, pergolamarkiser utomhus, Solskyddsmontage, Dubbelmarkiser, Markismontage, PLISSÉGARDIN KLASSISKA, Tyger, SOLSEGEL, ALUMINIUM PERSIENNER, turnils, HISSGARDINERKLASSISKA, sittpuffar, ENERGISMARTA, Korgmarkiser, KLASSISKA RULLGARDINER, PERSIENNER FRIHÄNGANDE, parasoller, MARKISVÄV, Markis fönster, FÖNSTERMARKISER, Vertikalmarkis, mairo, Veckbandsgardiner, MARKISER SIDOMARKISERPERGOLA, Fönsterinredare, fatboy, RULLGARDINER, PANELGARDINER, Persiennutställning, MARKISERHELKASSETT, kassettmarkis, fristående markiserrullgardin, Skärmgardiner, Markis Tak, Zipscreen, GARDINER, somfy, velux, screenmarkiser, solskyddsgardiner, luxaflex, myggnät, Butiksmarkiser, FRISTÅENDE MARKISER, GARDINERKLASSISKA, Restaurangmarkis, TWIST RULLGARDINER, gardinskenor, Markisutställning, balkongmarkiser, Wavegardiner, persiennreparationer, PARASOLL, PANELGARDINERMOTORISERING, Solskyddslösning, Terassmarkis, harol, hängmattor, Vertikalmarkiser, silent gliss, HISSGARDINER, mörkläggningsrullgardin, PLISSÉGARDINER, Mörkläggning, TERRASSMARKISER, Markis dubbel, Markisolette, MARKISERHALVKASSETT, Balkongskydd, gardinstänger, mörkläggningsgardiner, energigardiner
Möjliga telefonnummerformat

046709950

04-670 99 50

046-70 99 50

0467-099 50