Se på karta
Vetegatan 1627199 Ystad

5 (1)

Vi är ett företag i Skåne som arbetar med att installera och reparera värmepumpar, luftkonditionering, kylaggregat, kylrum, kylskåp, frysaggregat, frysrum och frysskåp både för företag och privatpersoner. Vi erbjuder även hjälp om du har problem med luftkonditionering i din bil.#nl##nl#

Stora vägen 4829772 Everöd

ENWELL skapar klimatsmarta hem och hållbara energilösningar

Pumpvägen 224341 Höör

ENWELL skapar klimatsmarta hem och hållbara energilösningar

Mörsaregatan 22A25466 Helsingborg

Elinstallationer sedan 1930-talet. Engagemang, kompetens, kvalitet och effektivitet. Vi är lyhörda gällande våra kunders önskemål. Vi utför alla typer av elinstallationer, från det minsta strömbrytarbytet till stora elinstallationsentreprenader. Välkommen att kontakta oss!

Järnvägsgatan 3026433 Klippan

Din kompletta VVS-entreprenör. Vi på Sydpumpen har lång erfarenhet och djup kunskap inom allt från energilösningar till installationer. Vi hjälper dig från start till mål för ett perfekt slutresultat.

Brännerigatan 5C26337 Höganäs

Oavsett om du är företagare eller privatperson hjälper vi dig med allt inom el. Vår målsättning är alltid att ha kunden i fokus och att snabbt kunna hjälpa dig, samt att hitta de bästa lösningarna. Vi utför elarbete som underentreprenör till byggare.

Verkstadsgatan 127236 Simrishamn

Din lokala kompetens när det gäller värmepumpar och elinstallationer i Simrishamn och Österlen. Vi är auktoriserade elektriker och återförsäljare av IVT värmepumpar. När du köper och installerar din värmepump så är det väldigt viktigt att du får rätt luftvärmepump och att den monteras på rätt sätt. Det är därför du ska vända dig till oss! Vi erbjuder dessutom våra kunder 10 års garanti på våra värmepumpar! Vi arbetar främst i Österlen och Simrishamn, både mot företag och privatpersoner.

Flygledaregatan 321239 Malmö

5 (2)

Sydväst EL AB är ett auktoriserat elinstallationsföretag som är medlem i Installatörsföretagen. Vår verksamhet startade år 2004 och idag sysselsätter vi totalt 10 anställda.Vi arbetar i huvudsak med:NyinstallationerOmbyggnaderReparationerServiceVi har vårt kontor i malmö och vår verksamhet är framförallt förlagd till Skåne Blekinge och Småland.

Täppetleden 929641 Åhus

Vi startade vårt företag 1988. Idag ägs företaget av Rickard Nilsson som har fyra anställda. Tillsammans utför vi många olika typer av arbeten till både företag och privatpersoner. Vi erbjuder bland annat arbeten inom bygg, glas- och aluminium, plåt samt tillverkning och försäljning av smide. Vi monterar även solceller!

Mejerivägen 326533 Åstorp

Naturens resurser är inte oändliga, däremot finns det mer energi än vi kan förbruka i form av vatten-, vind- och solenergi. Till oss är du alltid välkommen med dina önskemål så kommer vi att göra vårt yttersta för att hjälpa dig.

Lilla garnisonsgatan 3025467 Helsingborg

4 (1)

Italienska vägen 27926991 Båstad

Hos oss hittar Du allt från leksaker, presentartiklar, heminredning till kläder, skor och hygienartiklar. Totalt över 30000 artiklar fördelat på 3000 kvm. Varmt välkomna till en butik utöver det vanliga.

Lehultsvägen 228267 Vittsjö

5 (3)

Vi hjälper dig med elinstallationer av jordfelsbrytare, åskskydd, larm m.m.Kostnadsfritt förslag på åtgärder av fel och brister.

Åsvägen 628137 Hässleholm

Ljus - El & Ljusteknik i Skåne AB är sedan starten 2003 ett ständigt växande företag med ett ungt och hungrigt team som är intresserade av teknik, strävar framåt och vill utvecklas.Vi erbjuder såväl privatpersoner som företag allt från enklare elinstallationer till omfattande entreprenader. Vi arbetar med alla typer av installationer mot privat, företag och kommun.Ljus- El & Ljusteknik i Skåne AB är registrerade hos elsäkerhetsverket. Vi fokuserar mycket på arbetsmiljö och säkerhet.

Dalstigen 825341 Vallåkra

5 (1)

Vi vill erbjuda dig som kund ett trevligt bemötande, service och ett brett kunnande inom alla typer av elinstallationer.

Karlshill24192 Eslöv

4.29 (7)

Elspecialisterna i Eslöv ab är ett komplett elinstallationsföretag som åtar sig både stora och små uppdrag. Vi har över 40 års erfarenhet av el-, tele- och datainstallationer, industriservice, solceller, laddboxar samt energioptimering.

Pimpstensgatan 125468 Helsingborg

3 (2)

Mitt i den Skånska myllan finns vi med vår spetskompetens inom klimatsmarta energilösningar som värmepumpar, solceller och laddboxar. Som kund hos oss får du hjälp med allt, från idé till installation. Vi levererar skräddarsydda lösningar utformade efter din fastighets förutsättningar. Skånska Energilösningar är din trygga partner med hög kompetens och gedigen erfarenhet.

Erikslustvägen 34A21773 Malmö

Välkommen till Elteam Malmö, din elinstallatör i Malmö.

Buskerödsvägen26391 Höganäs

Letar du behörig och auktoriserad elektriker i Skåne? Välkommen till Höganäs Elinstallationer AB. Behöver du hjälp med nybyggnation eller renovering, uppgradera din elanläggning, bygga ut din elcentral eller bara hänga upp din nya designlampa så hjälper vi dig. Vi har flera års erfarenhet från branschen och med vår breda kompetens kan du känna dig trygg som kund.

Hanögatan 1121124 Malmö

Solblixt Blixt AB är ett företag som specialiserat sig på solcellsteknik. Vi erbjuder konsulttjänster, design, installation och underhåll av solcellsinstallationer för både privat- och företagskunder.

Vallkärra 35122650 Lund

Vi på Kvarnerup hjälper företag och privatkunder att producera el på ett hållbart sätt. En solcellsanläggning skapar trygghet och förutsägbarhet i er elförbrukning. Den helhetslösning som Kvarnerup erbjuder börjar med ett platsbesök och slutar i en komplett solcellsanläggning.

Gamla Minnesbergsvägen 294-023195 Trelleborg

Oberoende Konsulter inom solceller. Vi är inte bundna till någon leverantör av solceller eller omformare men väljer ändå enbart att arbeta med marknadens bästa tillverkare. Det betyder att vi kan göra oberoende utlåtande gällande solceller för just din fastighet och vad som är bäst för Er. Med vår kunskap och erfarenhet så kan vi tryggt och säkert hjälpa till med till exempel:-Förstudier-Bygglovsansökningar-Upphandling-Projektledning-Slutbesiktning-Felsökning och driftstöd.