Sofies Konst & Ram logo

Sofies Konst & Ram

Om företaget

Har du ett gammalt eller nytt foto du vill bevara? Eller kanske en tavla som behöver ny ram? Jag gör inglasning och inramning av tavlor, foton, bonader och mycket mer.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-563 61...
Adress

Sandviksvägen 7

29491 Sölvesborg

Hemsida och e-post

Kontakt saknas


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Har du ett gammalt eller nytt foto du vill bevara? Eller kanske en tavla som behöver ny ram? Jag gör inglasning och inramning av tavlor, foton, bonader och mycket mer.

Sofies Konst & Ram

Sofies Konst & Ram har ett stort urval av ramlister och passepartouter att välja mellan. Kom in i butiken så hjälper jag dig att hitta ett alternativ för din inramning. Jag kommer gärna med förslag för att förstärka och framhäva din konst på bästa sätt. Vill du skapa dina egna konstverk har jag även ett visst sortiment av konstnärsmaterial och ateljématerial för att hjälpa dig.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0705636184

07-056 361 84

070-563 61 84

0705-63 61 84

070-5636184