Om företaget

Med ett unikt läge, mellan fiskehamn och Varbergs Fästning, ligger Societen med allt vad det har att erbjuda inom mat, dryck och nöje.,Societen är ett mat- & nöjesetablissemang som har verksamhet året om och allmänt...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0340-67 65...
Adress

Strandgatan 4A

43244 Varberg


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Med ett unikt läge, mellan fiskehamn och Varbergs Fästning, ligger Societen med allt vad det har att erbjuda inom mat, dryck och nöje.Societen är ett mat- & nöjesetablissemang som har verksamhet året om och allmänt öppethållande under sommar, julperiod och enstaka tillfällen.BISTRO SOCIETEN - À la carteBODEGAN - Barer & sommarloungeCLUB & NÖJE - Nattklubb, pianobar, barer & terrasserSOCIETEN EVENEMANG - Event, företagsmiddagar, julbord, bröllop

Societetshuset byggdes 1883, är utförd i morisk stil och sedan 1980 har det byggnadsminnesmärkt.

Societén, som huset kallas i folkmun, var från början avsedd för välbärgade personer som besökte kurorten Varberg under somrarna i slutet av 1800-talet. I dag är Societén öppen för alla som vill uppleva något lite utöver det vanliga!

Nuvarande krögare, Peter Gustavsson, har drivit restaurang-, nöjes- och eventverksamhet i Societetshuset under hela 2000-talet.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0340676500

03-406 765 00

034-067 65 00

0340-67 65 00

034-0676500