Om Snoddas Korvkiosk AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Snoddas Korvkiosk AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Berguvens Fastigheter AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

23.06.1993

Org.nr:

5564658846

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

500 - 699 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

56100 Restaurangverksamhet, 68201 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

Korvfantomen

moreThanAYearAgo

Numera så kan man ju inte ens fixa till en stekkorv med bröd - nå´t som ju var "Snoddas´" flagskepp tills för ett antal år sedan. Å så himla tråkig och opersonlig personal...nä det blir nog andra stopp framöver.

Fd Snoddas-fan

moreThanAYearAgo

För mer än tio år sedan var detta ett riktigt höjdarställe. Fantastiska hamburgare och en skön feeling. När de sen införde pan-pizza-buffen var den fantastisk! Fräscha pizzor med påkostade råvaror. Riktigt-riktigt bra. Salladsbuffen var också grymt bra och påkostad.
Tyvärr blev det sen snabbt sämre (ägarbyte?) och till slut fick man sitta och vänta lääääääänge innan det kom ut en ätbar pizza skilt från torra sunk-pizzor med sönderklippta stekburgare från dagen innan på. Det var dags att dra i nödbromsen och inse att Snoddas hade blivet en sylta i bottenskiktet. Jag lovade mig själv att aldrig mer äta där.
Idag gjorde jag det ändå och blev negativt överaskad. Det har blivet ÄNNU sämre.
Konservgrönsaker, korv som luktade lösningsmedel, drickan till barnen var en eldorado-saft. Helt ärligt så får du bättre tugg på vilken ambulerande sylta på ett tredje klassens tivoli som helst. Snoddas verkar söka med ljus och lykta efter de absolut billigaste halvfabrikaten som finns att få tag på.
Dyrt? JA! För 48 pix kan du handla deras Happy Meal wannabe till barnen som kan bestå av två klickar pulvermos och en korv-usling från Tjernobyl. INGET annat. Ingen sallad, bostongurka eller kärlek överhuvudtaget. Ska du ändå ha NÅGOT mer så kostar det direkt extra. Vår nota, en vuxen och två barn slutade på över två hundra pix. Det betraktar jag som ocker för sådan skitmat.
Where is the love and passion?!

G l n

moreThanAYearAgo

Snoddas har rankats på Flashback som en av Sveriges 10 sämsta restauranger. Jag är böjd att hålla med. Dyrt, dåligt och total avsaknad av servicenivå. Fruktansvärt otrevlig personal. Porslinet var odiskat och man debiterar 15 kronor extra när man betalar med kontokort

pook

moreThanAYearAgo

Ok hamburgertallrik, men tråkig pizzabuffé och ALLT kostar extra. Totalt en dyr lunch som inte serveras med glädje.

Örjan

moreThanAYearAgo

Köpte med mig en lövbitsrulle till lunch. Ingen rolig upplevelse. Smaklöst, tunt pulvermos, en helt okryddad lövbit tillsammans med lite sallad ännu mindre rostad lök och dressing i ett tunnbröd. 68 spänn, jag hade hellre slängt pengarna och varit utan lunch. Kommer ALDRIG äta där igen.

Magnus

moreThanAYearAgo

Surt bemötande. Otrevliga lappar uppsatta på hela stället. Odiskat porslin. Man tar betalt för att betala med kort, vilket är förbjudet, den ostädade toaletten kostar, kranvatten till maten kostar. När inför man inträde? Äcklig "pizza" som är em tjock brödskiva med majonäs och riven ost istället för tomatsås och mozarella. Pasta med mjölsås. Konserverade grönsaker från lågprisbutiker i Skäggetorp. För detta skämt till meny tar man 80:-. Tips - åk vidare och ät på Guldfisken i Skäggetorp, där räknas samma grönsakskonserver till den gratis salladsbuffén

Tony Peterson

moreThanAYearAgo

Åt idag tacobuffe med sambo och 2 kära vänner tyckte det var lika gott som vanligt förstår inte de som tycker det är dyrt här alls Tony P

tops

moreThanAYearAgo

Lockande utsida lurade in oss på detta korvhak. Tyvärr var maten inte så god, personalen inte trevlig och priserna oförskämda.