Se på karta

snickeri-, träförädlingsalster 

gav 2212 företag inom detta område

Ramströmsvägen 171234 Hällefors
logo

Vi tillverkar i huvudsak pellets,träbriketter och loggs.Vi har även försäljning av ströbalar från Staben.

Tåstarpsgatan 3451431 Tranemo
logo

Larssons Trä AB är en svarv- och hyvelindustri, som startade 1946. Då som nu är inriktningen att framställa trädetaljer i små dimensioner och i stora serier.

Fabriksvägen 246139 Trollhättan
logo

Solör Bioenergi är en ledande aktör inom förnyelsebar energi baserad på trädbränslen och fjärrvärme. Vår kärnverksamhet är fjärrvärme, energiåtervinning av miljöfarligt träavfall, kreosot och cca-impregnerat trä, produktion av ånga och el samt produktion av biobränslen i form av pellets, briketter och flis.

Österby 24192 Eslöv
logo

B&B Ströprodukter är beläget i vacker natur mellan Trollenäs- o Trolleholms Slott och erbjuder dubbelrum, enkelrum och lägenhet med gratis Wi-Fi.Söderåsens nationalpark ligger 16 km bort. Eslövs golfbana nås på 10 min med bil.Lägenheten 50 kvm, har fullt utrustat kök, TV-rum, sovrum, WC o dusch. Egen uteplats.Alla rum har egen wc & dusch, TV och skrivbord.. Alla rum har tillgång till pentry. Frukost ingår ej, men kan väljas till.Den serveras då till rummet.Bokningar före kl 21. Välkommen!

Spjuthult 4851794 Töllsjö
logo

Pallramspecialisten har tillverkat pallramar och pallkragar sedan femtiotalet.Vår bas och tillverkning ligger ca fem mil öster om Göteborg, vilket ger oss goda transportmöjligheter både inom landet och till kontinenten via Göteborgs hamn. Våra kunder finns både i Skandinavien och utomlands.

Ottsjön 121B83562 Föllinge
logo

Vi tillverkar trappor, möbler, inredningar, lister och specialsnickerier i trä. Allt anpassat efter dagens höga krav på utförande och ytbehandling.

Rostorps gård 59891 Vimmerby
logo

Rostorpts gård är belägen 13 km väster om Vimmerby i Astrid Lindgrens barndomsbygd. Gården ligger i en anrik miljö omgärdad av ängar och åkrar. I lantlig miljö får du här ett prisvärt boende och festlokal i ett!

Hyvelbänksvägen 644891 Floda
logo

Specialsnickeri med mångårig erfarenhet inom tillverkning, renovering och montering av möbler och inredning. Vi arbetar med intresse, kvalitet och yrkesstolthet. Våra kunder är inredare och arkitekter till hotell och restaurang, rederier, offentlig miljö och privatpersoner.

(5)

Storgatan 193394 Glommersträsk
logo

Vi har personlig service, snabba leveranser, ett hållbart tänkande samt Sveriges energirikaste pellets. #nl# #nl#Bor du i Arvidsjaur-, Arjeplog- eller Skellefteå kommun eller någon närliggande ort i Västerbotten eller Norrbotten så kan vi även leverera hem till dig!

Fabriksgatan 157695 Stockaryd
logo

Vi har tillverkat hyvelbänkar i mer än 65 år. I dag är verksamheten renodlad och vi tillverkar hyvelbänkar för träslöjdsalar, hyvelbänkar och arbetsbänkar för hemmafixaren och givetvis för barn.Under senare tid har vi även utvecklat ett sortiment för skolans textilsalar.Även här har vi prioriterat ergonomi och kvalité.

(5)

Hildedalsgatan 1241705 Göteborg
logo

Vi är ett ungt, flexibelt och kundnära inredningssnickeri med den modernaste snickerimaskinparken, inklusive ett stort måleri. Vi utgår såväl ifrån enkla skisser och tankar till mer komplicerade ritningar och konstruktioner. Vi arbetar nära kunden med kostnadseffektiva och utseendemässiga lösningar för bästa resultat. Allt från minsta produkt till stora kompletta inredningar finns bland våra referenser. Vi arbetar med delar i inredningar till hela entreprenader.

(1)

Skärpingevägen 4637591 Mörrum
logo

Naturgödselprodukter för hela trädgården och lantbruket.Gödseln är hygieniserad, torkad och pelletrerad och kommer från slaktkycklingar uppfödda inomhus i Sverige. Gödseln är behandlad enl. Jordbruksverkets krav. Kan även användas för ekologisk odling. Gödseln är ett allsidigt gödselmedel och innehåller alla nödvändiga näringsämnen i goda proportioner. Är ett utmärkt grundgödselmedel till golfbanor.

(1)

Born 79432 Orsa
logo

Den mysiga Outdoor butiken på 600m2, ca 2 km utanför Orsa.Hos oss hittar du allt från motorsågar till vapen och ammunition. Vi har verkstad för både maskiner och vapen.Vi har även fiske, jakttillbehör och kläder till allt inom uteliv.Hos oss får du råd, tips, kunskap och bra service!

Segegränd 123291 Arlöv

Välkomna till Jerlströms Snickeri AB!Jag heter Sonny Jerlström och jag driver Jerlström´s Snickeri AB.Efter min utbildning till möbel- och finsnickare vid Vingaskolan i Malmö har jag följande erfarenheter.– Finsnickeri sedan 2007 med huvudsaklig inriktning på trappor, fönster och dörrar.

Frillestadsvägen 425353 Påarp
logo

Mitt namn är Lennart Nilsson och jag driver företaget Slöjd & Finsnickeri sedan 1994. Jag finns i Påarp utanför Helsingborg och har nöjda kunder i hela Norden.

Forssjö bruk 64193 Katrineholm
logo

När du väljer närproducerad Svensk Träpellets från Forssjö Pellets, väljer du klimatneutral energi där råvaran är rent trä från närliggande skogar och till största delen från våra egna sågverk. Det är vi stolta över.

Vagnmakarevägen 15025477 Fleninge
logo

Välkommen till W-Snickerier AB i Fleninge. Vi hjälper dig med allt från den lilla träkomponent till mer komplexa massiva produkter. Vi arbetar med massivt trä som ask, ek, björk och bok. Om Du har en idé, så har vi möjligheten att förverkliga den. Vi kan leverera en bra produkt!

Industrivägen 929439 Sölvesborg
logo

Jag tillverkar unika inredning- och prydnadssaker där gravyr är en del av arbetet. Mina produkter säljs inte i vanliga butiker utan bara genom kontakt med mig, vilket gör dem extra unika. För att göra de extra speciella kan man dessutom anpassa dem så att de blir mer personliga, om man exempelvis vill ha en text ingraverad.

(5)

Lilla annevare 491293 Vilhelmina
logo

Gärdsgårdsgubben bygger gedigna gärdsgårdar över hela landet. Ett gammalt hantverk när det är som mest genuint. Renoverar även din gamla gärdsgård.

Össlöv KASTEBERG 234196 Ljungby
logo

På Kastebergs Gård värnar vi om djur och natur. Vi tror att alla gynnas av ett öppet landskap och närproducerad mat. Vi efterstävar en miljömedveten produktion med god djuromsorg, där mycket kärlek och hög kvalitét står i fokus!

Grynnvägen 3195272 Sangis
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Västerensta 14181591 Tierp
logo

Mattsson Grävmaskiner AB, Ove i Tierp är en dräneringsfirma som kan hjälpa dig med olika typer dräneringsarbeten i Tierp.

Järstorps skola 1255594 Jönköping
logo

Möbler & snickerier efter kundens önskemål. Välkommen!