Se på karta

snickeri-, träförädlingsalster 

gav 2209 företag inom detta område

Ekebyvägen 3276251 Rimbo
logo

Rimbo Snickeri är ett företag med stor erfarenhet av snickeriarbeten och inredningar.

Hässlundavägen 9925356 Mörarp
logo

Med 24 års erfarenhet i snickeribranschen utför Anderssons Snickeri renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader eller bygger nytt utifrån dina önskemål och behov. Vi åtar oss såväl mindre som större byggprojekt. Vill du så hjälper vi även till att ordnakontakten med övriga hantverkare som kan behövas för bygget som t ex elektriker, rörmokare, kakelläggare och målare.

Södra ugglarp 59124798 Genarp
logo

Välkommen till Björnstorps Snickeri KB- vi bygger dina drömmar!Vi är ett mångsidigt bygg- och snickeriföretag med bred verksamhet och stort kunnande. Vi åtar oss stora som små projekt med stor entusiasm.

Jössagatan 2350441 Borås
logo

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja.

Kyrkvägen 256576 Bottnaryd
logo

Bottnaryds Snickeri AB, Bosab, är ett snickeri beläget i Bottnaryd.

(5)

Holtäkt 4579191 Falun
logo

Företaget är ett snickeri, som med mångårig erfarenhet erbjuder olika tjänster från nytillverkning av finsnickerier och butiksinredning till renovering av gamla träprodukter. Företaget utför även renovering och om/tillbyggnad av fastigheter samt butiker. Vi har ett brett kontaktnät med andra hantverkare. Om du är intresserad av de tjänster som Falu Inredning AB erbjuder kan du använda ovanstående kontaktuppgifter.

Västergatan 3634150 Lagan
logo

Vi är en bygg- och trävaruhandel med fullt sortiment för både proffs och "gör det själv" kunder.

Tallgatan 557940 Berga
logo

AM Modeller AB tillverkar arkitketurmodeller åt byggföretag, arkitekter och fastighetsmäklare.

Bultvägen 328143 Hässleholm
logo

Hässleholms Snickeri AB är modernt snickeri som tillverkar kundanpassade möbler, inredningar och specialsnickerier till offentlig miljö, företag samt privatpersoner.

Gjuterigatan 1046238 Vänersborg
logo

Välkommen till Dalbo Snickeri! Det lilla företaget med det stora kunnandet.

Hjältebyvägen 11047172 Hjälteby
logo

Finsnickeri, inredningssnickeri och byggnaddsnickeri med fokus på massiva träslag och traditionella tekniker. Utförda i mitt snickeri på tjörn eller på plats hos kunden. Erbjuder även hjälp med entreprenad och bygghantverk.

Vallmovägen 1631133 Falkenberg
logo

Vi gör unika lösningar för dig. Vi ägnar oss främst åt specialsnickeri och kundanpassade lösningar, utformade efter dina behov. Vi bygger köksinredningar, badrumsinredningar, möbler, byggnadsreparationer, fönster, dörrar och mycket mer. Det är bara fantasin som sätter gränser. Tveka inte att höra av er till oss med era idéer - Vi ser fram emot er förfrågan.

Viggebyvägen 2219571 Rosersberg
logo

Snickeri, renovering, måleri- och låsservice i Stockholm och Uppsala. Välkommen till Sjöströms Entreprenad!

Tranbergs väg 778161 Gustafs
logo

Vi är ett byggföretag som är specialiserade inom detaljsnickeri.

Maskingatan 24B70286 Örebro
logo

Vi utför tillverkning och reparation av finsnickeri som t ex. dörrar, fönster, trappor, receptionsdiskar m.m. Välkommen!

Backarydsvägen 1137261 Bräkne-hoby
logo

Allbox & BHB är en del av KRP-koncernen. Koncernens vision är att vara en helhetsleverantör av transportemballage. För att kunna leverera kundens hela behov har koncernen genom åren förvärvat ett antal bolag med kompletterande verksamhet.

Sörbyvägen 937231 Ronneby
logo

Specialiserad i att lista rum, tak och dörrar samt sätta in dörrar och fönster. Kan även såga, slipa och lacka i egen verkstad.

Toftahögsvägen 3226991 Båstad
logo

Tillverkning av specialsnickerier enligt kundens önskemål. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi er med finsnickerierna!

Hemmeströ 464328265 Bjärnum
logo

Köper timmer och säljer sågade trävaror

(5)

Logistikvägen 69572 Röfors
logo

Tillverkning och försäljning av bränslepellets och ströpellets. Tillhandahålls genom direktförsäljning och återförsäljare i mellan och södra Sverige. Tillsammans har vi över 300 års kunskap och erfarenhet av hur spånprodukter ska hanteras. Vi kan vår pellets!

Tryckerigatan 1128332 Osby
logo

Bröderna Johanssons Träförädling levererar nu marknadens mest moderna dörrkonstruktioner som uppfyller alla normer och särskilda krav. Kvalité och omfattande service är nyckelord för oss.

Skåne Tranås 94627392 Skåne-tranås
logo

Återförsäljare för ATAB-trappan. Vi skräddarsyr din specialbeställda produkt!

Spjuthult 4851794 Töllsjö
logo

Pallramspecialisten har tillverkat pallramar och pallkragar sedan femtiotalet.Vår bas och tillverkning ligger ca fem mil öster om Göteborg, vilket ger oss goda transportmöjligheter både inom landet och till kontinenten via Göteborgs hamn. Våra kunder finns både i Skandinavien och utomlands.

Harby 20638898 Trekanten
logo

Johan Elmblads Åkeri AB är ett pålitligt företag med hög servicegrad och flexibilitet. Vår verksamhet består i huvudsak av tillverkning och transporter av olika typer av biobränsle. Med hjälp av våra moderna mobila skogsmaskiner producerar vi bränsleflis som sedan används som råvara i pellets eller för förbränning på värmeverk.