Se på karta
Johannesbergsvägen 388372 Backe

Vi på Backe Begravningsbyrå värnar om den personliga kontakten. Vi är den lilla lokala begravningsbyrån där du aldrig är en i mängden.Vi kan stå till tjänst med val av begravningsceremoni, musik, solistuppdrag både sång och flöjt, blommor, dödsannons, minnesstunden efteråt, kistor, urnor, val av gravplats, gravsten och mycket mer.Vi är lyhörda inför dina önskemål och hjälper dig med det engagemang och höga kompetens som förväntas av en auktoriserad begravningsbyrå.

Stationsgatan 383351 Hoting

0

Välkommen till Byggtjänst i Hoting AB!Vi sysslar med om-, ny- och tillbyggnader, försäkringsjobb och entreprenader. Våra kunder finns bland stat, kommun, landsting, försäkringsbolag, privata företag och privatpersoner. Vi utför alla inom branschen förekommande arbeten – stort som smått. Vårt verksamhetsområde omfattar i huvudsak Strömsund, Dorotea, Sollefteå, Östersund, Kramfors och Sundsvall. Vi ombesörjer även el, VVS och plåtslagning.

Torsgatan 783335 Strömsund

VÄLKOMMEN TILL OSS Vi är ett mindre företag med rötterna i Jämtland men vårt arbetsområde sträcker sig över hela Norrland. Oavsett om Ni behöver hjälp med en liten renovering eller en nybyggnation så finns vi där från start till mål med vår breda kunskap och ert mål i fokus.

Blomstervägen 883334 Strömsund
Sikås Byvägen 16083349 Hammerdal
Bergevägen 4283393 Strömsund