Se på karta
Utveda hamnväg 1176021 Vätö

Vi är ett komplett byggföretag i den lite mindre skalan. I Norrtäljeområdet utför vi markarbeten som tex grunder, avlopp och tomtplaneringar. I Norrtäljeområdet och i Sundsvall har vi snickare som utför alla typer av byggnadsarbeten.

Angskärsvägen 4076197 Norrtälje

Välkommen till Angskärs Bygg - ditt pålitliga byggföretag för köksrenovering, badrumrenovering, altaner, uterum och växthus. Vi tar hand om alla dina husrenoveringsbehov med professionell expertis och kvalitet i fokus.Vi bygger även hus från grunden

Långgarnsvägen 1276165 Norrtälje

5 (1)

Andersson Bygg & Snickeri AB i Norrtälje erbjuder byggmästare för en rad olika tjänster inom byggentreprenad så som: nybyggnation, ombyggnation, tillbyggnad, fönsterbyten, altan, uteplats, badrum- och köksrenoveringar m.m. Vårt arbetsområde är i Norrtälje med omnejd.

Östervägen 3516955 Solna

5 (1)

Företaget finns i Solna men välkomnar kunder från Norrtälje.

MED SAMARBETE SOM LEDORDSamarbete, kommunikation & öppenhet är viktiga grundstenar i vår verksamhet. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i vår organisations kunskap, engagemang & kompetens.Lång erfarenhet, engagerade och kunniga medarbetare gör att vi har ett gott anseende och ett starkt förtroende hos våra beställare. Vi är noga med kostnader, tid och kvalitet. Vi tror på yrkesstolthet, långsiktighet och att rätt ska vara rätt.Organisation med korta beslutsvägar.

Norsbro Sågmyravägen 3079330 Leksand

Företaget finns i Leksand men välkomnar kunder från Norrtälje.

Råvaran, prima sågad fura eller måttanpassade fingerskarvade ämnen, köps från leverantörer i hela landet, men främst från närområdet. Produktionen består av hyvling och industriell ytbehandling och omfattar golvsocklar, foder, taklister, smyg- och täcklister, smygpaneler med mera av furu. Alternativt tillverkas profilerna av MDF-board. Förutom standardsortimentet tillverkas andra profiler och av andra träslag på beställning.

Lisslövägen 6876193 Norrtälje

Kummelnäs Bygg AB är ett litet byggföretag i Norrtälje med två anställda som sätter kund, kvalitet och trygghet i första rummet. Vi har stor erfarenhet av och utför murningar, om- och tillbyggnader, badrumsrenoveringar och mycket mer.

Brobacken 676394 Hallstavik

VI BYGGERNya husOm & tillbyggnaderAltaner, renoveringar m.m.

Sundavägen 2076017 Blidö

Vi utför nybyggnation, renovering av hus. Från grund till nock.Vi bygger nya hus, renoverar, bygger till.Nybyggnation av kök o badrum, renovering efter fuktskador.Nybyggnation o renovering av bryggor, fasta som flytande.Bryggor, nybyggnation o renovering. Installation av solceller via samarbetspartner.

Lissbyvägen 2276171 Norrtälje

Med år av erfarenhet är vi experter på golvläggning och snickeriarbeten, skapar både vackra och funktionella utrymmen. Vi har ett brett utbud av tjänster som syftar till att förbättra ditt hem, med särskilt fokus på högkvalitativ golvläggning och skickligt snickeri. Vår kompetenta personal är dedikerad till att göra ditt hem vackrare och mer funktionellt med hjälp av våra experttjänster. Be om en offert idag och få svar inom 48h.

Ålavägen 4076298 Edsbro

Din dröm är vårt projekt! Vi har total entreprenad och tillhandahåller dig med allt inom bygg, vvs och el. Kontakta oss för ditt nästa projekt, välkommen!

Skogvaktsvägen 1276141 Norrtälje

Byggföretag som utför allt från grund till tak. Renoveringar, ombyggnationer, tillbyggnader, nyproduktioner samt takläggning.

Angskärsvägen 1676197 Norrtälje

Vi på vår skärgårdens Plåtslageri är specialiserade på plåtkonstruktioner för både privatpersoner och företag. Vi utför allt från tillverkning av plåtskivor och plåtpaneler till anpassade plåtlösningar. Vi använder endast högkvalitativa material och arbetar alltid noggrant för att säkerställa att varje projekt utförs med högsta kvalitet och precision. Med vår breda erfarenhet och expertis kan du lita på att vi kommer att leverera en anpassad lösning som uppfyller dina behov och förväntningar.

Ekebyvägen 3276251 Rimbo

Rimbo Snickeri är ett företag med stor erfarenhet av snickeriarbeten och inredningar.

Gransätersgatan 3776160 Norrtälje

Har du tänkt på att.....Det är oklokt att betala för mycket, men det är också oklokt att betala för lite. När man betalar för mycket så förlorar man lite pengar. Det är allt. När man betalar för lite, så förlorar man allt, därför att det man har köpt inte kan göra det man köpt det för att göra.

Rådmansgatan 1574232 Östhammar

Företaget finns i Östhammar men välkomnar kunder från Norrtälje.

Björkbacksvägen 776112 Bergshamra

En byggfirma som varit igång sedan 2015, har många års erfarenhet. Byggtjänster i ROT arbeten. Allt mellan sätta upp krok till renovera hela fastigheten eller hemmet. Jag utför alla arbten inom bygg, tak, badrum och markarbeten. Inga jobb är för stora eller för små.Vänligen kontakta mig via mail eller telefon.

Dalkärrsvägen 2476165 Norrtälje

Täby Måleri har lång erfarenhet i måleribranschen. Vi vet vad som krävs för ett lyckat resultat. Vi hälper bostadsrättsföreningar, privatpersoner och småföretagare med allt inom måleri. Tveka inte att kontakta oss för ett personligt besök. Givetvis helt utan kostnad.

Sundstavägen 5076191 Norrtälje

Rör Runt i Roslagen AB är en rörfirma som arbetar i Norrtälje, lokalt och i hela Uppland. Företaget vänder sig till både privatpersoner och företag. Kontakta oss för mer information eller om ni har några funderingar. Vårt motto är "Är inte du nöjd, så är inte vi nöjda"

Finnbyvägen 4776291 Rimbo
Björkbacksvägen 776112 Bergshamra
Grisslehamnsvägen 59876456 Grisslehamn
Hagby gård 276295 Gottröra