Se på karta

snickare göteborg 

gav 1847 företag inom detta område

F O Peterson & Söner Byggnadsaktiebolag

Götgatan 1041105 Göteborg
logo

Koncernen har verksamhet inom arkitektur, byggnation, grundförstärkning, inredningssnickeri och fastighetsförvaltning.

Amhult Bygg & Kakel AB

(4.42)

Gamla Kungsbackavägen 15B43161 Mölndal
logo

Vi står för hela projektledningen från start till mål. Allt för att ni som kund ska känna trygghet under renoveringens gång.

Svensson & Örn AB

Tagenevägen 21B42537 Hisings Kärra
logo

Svensson och Örn Snickeri AB har sina rötter i samma lokaler sedan 1973. Vi inriktar oss främst på nytillverkning av unika produkter för olika miljöer, såsom receptionsdiskar, kontorsinredning, mässmontrar, affärsinredning etc.

Axel Hellqvist & Son I Göteborg AB

Amalia jönssons gata 2142131 Västra Frölunda

Snickerigruppen i Göteborg AB

(5)

Hildedalsgatan 1241705 Göteborg
logo

Vi är ett ungt, flexibelt och kundnära inredningssnickeri med den modernaste snickerimaskinparken, inklusive ett stort måleri. Vi utgår såväl ifrån enkla skisser och tankar till mer komplicerade ritningar och konstruktioner. Vi arbetar nära kunden med kostnadseffektiva och utseendemässiga lösningar för bästa resultat. Allt från minsta produkt till stora kompletta inredningar finns bland våra referenser. Vi arbetar med delar i inredningar till hela entreprenader.

Säkra Upp i Väst AB

(5)

Göteborg 41103 Göteborg
logo

Säkra Upp AB erbjuder totallösningar inom säkerhet med jour dygnet runt, från installation av dörr, montage av lås, utrymningsbehör, larm, passagesystem, tillgänglighetsanpassning samt övervakning av dörrmiljö. Säkerhet för er dygnet runt, året runt.Varmt välkomna att kontakta oss!

Bygg Vision Göteborg AB

Hildedalsgatan 20041705 Göteborg
logo

Vi utför alla förekommande arbeten inom byggbranschen, tex nyproduktion, till- och ombyggnation.

Kössö Bygg AB

Kössö bryggväg 1543081 Köpstadsö
logo

Västra Bygg och Entreprenad I Göteborg AB

Gustaf Dalensgatan 3041724 Göteborg
logo

Västra Bygg & Entreprenad. Vi tar oss an både små och stora projekt, vårt mål är att du som kund ska bli nöjd både före, under och efter avslutat arbete!

Porthalla VVS & BYGG

(4.43)

Hyltebergsvägen 1543331 Partille
logo

Porthalla VVS AB är en erfaren rörmokare med egen snickare, och vi kan hjälpa dig med det mesta inom VVS & snickeri. Vi har vår bas i Partille, men åker ut och gör arbeten i hela Göteborg med omnejd. Vill du anlita oss? Slå oss en signal eller maila oss, så återkommer vi så fort vi hinner.

Bröderna Fredrikssons Snickeri KB

Lergodsgatan 641707 Göteborg
logo

Välkommen till Bröderna Fredrikssons Snickeri. Vi erbjuder allt inom finsnickeri. Vi bygger, restaurerar & reparerar.

Mölndals Målar'n AB

(4.86)

Nedergårdsvägen 343892 Härryda
logo

Vi utför målning, tapetsering och renovering åt större och mindre byggbolag samt fastighetsförvaltare och privatpersoner, se gärna våra bilder under Referenser. Kundfokus är för oss självaste grundstenen i vår verksamhet! Välkommen!

Adex Interiör & Snickeri

(5)

Ögärdesvägen 6B43330 Partille
logo

Inredningar för olika behov. Välkommen att höra av er för prospekt!

Trä & Mur Kompaniet AB

(5)

Ekenleden 13A42836 Kållered
logo

Trä & Mur är en totalentreprenör av utvändiga fasadarbeten såsom mur och puts, balkong- och takarbeten, fönsterbyten samt måleriarbeten. Vi renoverar alla typer av fastigheter. Renovering av tegelfasad är högsta grad i vårt tjänsteutbud.Vi har stor erfarenhet av att arbeta med traditionella hantverksmetoder och material och naturligtvis utför vi våra arbeten enligt branschens regler och krav och med våra materialleverantörers instruktioner och riktlinjer.

Bkb Fönsterteknik AB

Lillhagsparken 17D42250 Hisings Backa
logo

Auktoriserat fönsterunderhåll. Vi utför det mesta inom trä, plast och aluminiumfönster.

Flodén Byggnads AB

Töpelsgatan 5B41655 Göteborg
logo

Flodéns är en byggentreprenör som anpassar och utvecklar fastigheter för fastighetsägare i Göteborgsområdet. #nl# #nl#Medarbetarnas olika bakgrund och erfarenheter ger oss en samlad kompetens för att genomföra även komplexa byggprojekt. #nl# #nl#

Trapp & Golv Renovering Väst AB

Datavägen 55J43632 Askim
logo

Vi utför trapprenovering och dammfri golvslipning. Vi gör allt du kan behöva till din trappa eller ditt trägolv. Vi hjälper dig med allt från trappslipning, målning av er trappa, betsning (infärgning), eller inklädnad med nya steg i trappan. Vi utför dammfri golvslipning och har utfört många omfattande arbeten genom åren.

Brandt Bygg AB

Prästgårdsängen 1441271 Göteborg

Elvb El VVS och Bygg AB

Exportgatan 17A (Port 4-5)42246 Hisings Backa
logo

ELVB El VVS och bygg Ab med org.nummer: 559216-968 är ett Göteborgsbaserat företag med säte på Hisings Backa.

Herbertson Bygg Och Fastighetsservice AB

Ögärdesvägen 2043640 Askim
logo

Verksamma inom bygg- och entreprenadbranschen och utför bl.a. nybyggnationer, ombyggnationer, reparationer och servicearbeten.

B & M Måleri AB

Skrittgatan 4B43132 Mölndal
logo

Vi har de bästa målarna för ditt måleriprojekt. B & M Måleri har erfarna målare som utför måleritjänster efter önskemål! Professionella målare i Göteborg med omnejd med start 2006. Här hittar du stolta, erfarna och nogranna målare som åtar sig uppdrag stora som små. B & M Måleri hjälper dig som företag, fastighetsägare eller privatperson med eller utan . Våra ledord är: Kvalité, Professionalism & Kundnöjdhet.

Reine Petersson

Regementsvägen 441524 Göteborg

Badrum, kök, tillbyggnad, tak, fönster, gräv och schakt, altaner, har våtrumsbehörighet mm.

Memento Bygg

Prilyckegatan 29542532 Hisings Kärra
logo

Välkommen till Memento bygg! Vi är ett snickeriföretag från Göteborg, far och son som bygger ut och renoverar.

Sisjöns Byggnads AB

Norra Forsåkersgatan 1943163 Mölndal
logo

En riktig byggmästare.Sisjöns byggnads AB tar ett totalansvar som ger dig mervärden i form av trygghet, färre bekymmer och mer tid över till annat. En riktig byggmästare helt enkelt.

Vastra Byggpartners I Göteborg AB

Norra Ågatan 2643135 Mölndal
logo

Vastra Byggpartners är ett byggbolag i Göteborg som erbjuder kvalitèt och service. Våra snickare har goda erfarenhet och kompetens av ny/ombyggnationer och renoveringar av både privata bostäder och kommersiella lokaler, ger oss möjligheter att förverkliga våra kunders önskemål på bästa sätt. Våra hantverkare har alla behörigheter som krävs för att säkert och pålitligt kunna utföra arbetet.Vi utför jobb i hela Västra Götalands län.