Se på karta
Storgatan 1180645 Gävle

Går du i tankarna om att sätta in ett nytt kök, eller diverse renoveringar i hemmet. Då har du kommit rätt! Varmt välkomna in till oss på Snickeri Service för offertförfrågan.

Hemvärnsvägen 481831 Valbo

Kontakta oss gärna för kostnadsförslag och vidare information om våra byggtjänster.

Söråkersvägen 2180597 Gävle

5 (1)

Hellgrens Bygg och Entreprenad AB startades av Tomas Hellgren 1989 som enskild firma och ombildades 1995 till aktiebolag. #nl# #nl#Vi utför det mesta inom bygg och byggservice såsom renoveringar, om- och tillbyggnader, takbyten, totalentreprenader på badrum, köksmonteringar, uteplatser, inglasade uterum, altaner, snöröjning med lastmaskiner med mera.

Utjordsvägen 980291 Gävle

2.33 (3)

Välkommen till Gävle Byggteam - Allt inom bygg kring Gävle & Ockelbo!Med bred kompetens och ett team av sammansvetsade snickare kan vi hjälpa dig. Inget jobb är för litet eller för stort. Oavsätt om det gäller en ombyggnation, badrumsrenovering, hjälp att bli klar med ett projekt eller bara fixa till den där sista detaljen så finns vi där för att lyssna och leverera kvalitet.

Lundkroken 481892 Valbo

Vi arbetar alltid för att leverera service av högsta kvalitet. För oss kommer dina önskemål alltid att stå i fokus när du ber våra plåtslagare från Gävle om hjälp! Med stor yrkesstolthet, lång erfarenhet och med ett brinnande intresse för plåtslageri så ser vi fram emot att hjälpa dig. Vi är inte ett plåtslageri i mängden, vi är här för dig som vill ha hjälp av plåtslagare som brinner för vårt yrke!Ett plåtslageri i gävle med många års erfarenhet.

Strömsbrovägen 2180309 Gävle

Det mesta inom bygg, byggnationer, ombyggnationer, totalentreprenader, takbyten, fönsterbyten, plattsättning, elarbeten, renoveringar, måleri m.m. Välkomna att kontakta oss!

Skållharsvägen 2481794 Axmar

Välkommen till underbara Gåsholma, vi erbjuder: Färsk & rökt fisk, Smörgåsar, kaffe och glass. Vi har även stugor att hyra för er som vill stanna lite längre.Fiskförsäljningen är öppen alla dagar mellan 11.00-17.00, Café Mån-Tis stängt Ons- Sön öppet 11:00-17:00 Skållharsvägen 24, följ skyltning från Axmarstig vid auktionshallen i Axmarby. OBS! Vi stänger Cafét för säsongen mitten på Aug