Om Sloge, Kenny

Alla mår bra av fotvård… Ta väl hand om Dina fötter! Det är inte bara sjuka och skadade fötter som behöver omvårdnad utan det är även bra för välbefinnandet att regelbundet låta en professionell fotterapeut behandla fötterna i god tid innan problem uppstår. På Alla Fötters Fotvårdsklinik erbjuds många typer av moderna medicinska behandlingar för alla typer av fotbesvär till ett bra pris. Här beskrivs samtliga behandlingar som erbjuds ingående. Du är hjärtligt välkommen att utforska den här hemsidan att lära dig mer om fotvård och klinikens verksamhet och kanske även passa på att i lugn och ro boka en tid för behandling av just Dina fötter.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Sloge, Kenny, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Sloge, Kenny

Linda Corneliusson

mer än ett år sedan

Fantastiskt bra behandling och Kenny är en riktig solstråle. Jag gick därifrån med fina fötter och ett leende på läpparna. Rekomenderas varmt!

Lovisa Levréus

mer än ett år sedan

Bra service, Kenny var väldigt trevlig och professionell. Rekommenderas varmt!

Digvijay

mer än ett år sedan

Härligt! Det var en underbar känsla att besöka Kenny idag. Hon tar verkligen hand om fötterna. Tusen tack.

Herman

mer än ett år sedan

Alldeles utmärkt fotvård av Kenny Sloge, toppklass frysbehandling för vårtor. Jag kände absolut inta besvär och hon har gjort behandlingen till ett rent nöje! Jag återkommer definitivt om andra problem uppkommer.

Zamira

mer än ett år sedan

Jag är enormt imponerad av den behandling jag fick av Kenny. Jag hade djupa förhårdnader och liktorn som ingen tidigare fått bort. Det gjorde ont att gå på dem. Mina fötter är nu så mjuka och känns som en bäbis fötter. Helt fantastiskt. Kenny är så kunnig, snabb och proffsig. Dessutom alltid så super glad och trevlig också.

Gunilla Stenkula

mer än ett år sedan

Kommer precis från min första fotvårdsbehandling. Det var skönt och avstressande och framför allt, jag blev av med en liktorn som smärtat sen i somras.Jag bokar gärna ett nytt besök om några månader för att få skavanker omhändertagna eller bara få fötterna vårdade utan att jag har några egentliga fel.

Karin

mer än ett år sedan

Jag tycker att Kenny är en helt fantastisk person och otroligt duktig fotvårdare. Hon är proffsig och underbart omhändertagande. Mina fötter har inte varit så här fina sen jag var bebis och det är nästan en vecka sen jag var där!

Jag har haft lite ångest och inte velat visa upp mina fötter eftersom jag tycker att jag har så sunkiga fötter och att jag inte tar hand om dem på bästa sätt. Men Kenny fick mig att känna att det inte var så farligt. Och oj vad hon fick dem fina och välvårdade - tack! Och så grymt skön underbensmassage... Gå till Kenny!

A Lenhammar

mer än ett år sedan

Ett proffsigt och trevligt bemötande. Kan varm rekommendera Kenny Sloge. Hon är superduktig och trevlig. Vi har gemensam vårdnad om mina fötter

Carina Romano

mer än ett år sedan

Mitt första besök hos en fotvårdsspecialist blev en mycket positiv upplevelse. Vacker och lugn miljö. Blev trevligt bemött och behandlingen var proffsig och undervisande. Det är dyrt med fotvård men det var värt varje krona. Rekomenderas varmt.

Shirin Ahlbäck Öberg

mer än ett år sedan

Mycket professionell behandling av en trevlig och omtänksam Kenny. Rekommenderas varmt!

Digvijay

mer än ett år sedan

Jag missade stjärnorna i mitt tidigare omdömet. Kennys behandling var 5-stjärnigt.

Lena

mer än ett år sedan

Nu har jag varit hos Kenny två gånger. Hon är världsbäst och det är så skönt att gå dit och att bli så väl omhändertagen. T o m kaffet är gott! Hon är dessutom både trevlig och skicklig. Då betalar man gärna och känner sig nöjd. Mina tassar och jag trivs där. :-)

Gunilla Svahn

mer än ett år sedan

Proffsigt, trevligt, snyggt och ekologiskt. En oslagbar kombination.

Alice

mer än ett år sedan

Jag rekommenderar Kenny till alla som behöver fotvård och även till dem som bara vill unna sig lite vardagslyx. Hon är enormt duktig och kan sin sak och behandlingen var värd varje krona flera gånger om. Mina fötter ömmade när jag kom och sjöng när jag gick därifrån. Den enda nackdelen är att jag har blivit beroende redan efter en behandling och har oåterkalleliga planer på att bli stammis:)

Bella

mer än ett år sedan

Jag har haft problem med både vårtor och nageltrång under en längre tid. Jag tyckte att det var väldigt jobbigt att visa mina fötter för andra personer. Kennys mottagande var strålande hon är en väldigt snäll, varm och trevlig person och det är alltid kul att komma till henne och fixa fötterna. Efter att ha dragits med flertalet elakingar så är nu alla borta. Min behandling var värd varenda krona! Rekommenderar denna fotklinik starkt.

Emma Isaxon

mer än ett år sedan

Jag var till Kenny Sloge och tog en klassisk fotvård då jag alltid haft väldiga problem med mina fötter!
Mina fötter lever igen!! Väldigt proffsig och trevlig, detdär kommer jag göra om fler gånger! Värt varenda krona!!
Rekommenderar henne starkt om ni behöver någon slags fotvård!
Kenny var underbart rolig och lättsam!
// En väldigt nöjd kund! ??

Sten Rönnberg

mer än ett år sedan

Hej Kenny!
Jag vill bara tala om att Kenny Sloge är en mycket duktig och kunnig fotterapeut. Jag har haft nöjet att ha henne hemma hos mig i Svartbäcken i Uppsala att behandla mina fötter nu under våren 2013 och har noterat det som en mycket fin upplevelse i mitt 82-åriga liv. Hon är skicklig att massera fötterna, är mycket kunnig om hälsa och fötter och därtill trevlig i sitt sätt och sin förmåga att interagera med en gammal skruttig men livshungrig åldring.
Lycka till i fortsättningen.
En hjärtlig hälsning från Sten Rönnberg, prof. em, leg. psykolog, m. m.

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

076878944407-687 894 44076-878 94 440768-78 94 44076-8789444