Se på karta

skräddare 

gav 347 företag inom detta område

Dittlaus Skrädderi

(1)

Köpenhamnsvägen 4221771 Malmö
logo

Östermalms Tvättsalong & Skrädderi

Stängt

Sturegatan 5211436 Stockholm
logo

Vi är ett erfaret tvättföretag på Östermalm i Stockholm som tvättar och vårdar allt på plats. Hos oss får ni professionell skjort- och kemtvätt. Vi utför även skrädderi och ändrar storleken på era plagg efter önskemål. Nöjda och återkommande kunder är av största vikt för oss, så vi ser alltid till att vara noggranna och behandla våra kunders kläder med respekt för tygkvalitet och förminskat slitage. Våra priser ser ni under respektive sida för kemtvätt, skjortor & mattvätt.

Galant Plast - Skumplast, tyger & gardiner

Stängt

(2.63)

Odinsplatsen 241102 Göteborg
logo

Tygaffär med syateljé & skumplast i Göteborg .Välkommen till Galant Plast – tygaffär med ett stort sortiment tyger och skumplast i Göteborg. Vi har även en syateljé för dig som vill ha hjälp med exempelvis skräddarsydda dynor, madrasser och designlösningar i olika material.

Levino - Kemtvätt, Skrädderi, Skräddare & Skomakare Västra Hamnen Malmö

Stängt

(4.93)

Stora Varvsgatan 9B21119 Malmö
logo

Levino är en väletablerad kemtvätt samt skrädderi och broderi. Vi erbjuder en snabb service och håller högsta kvalitet i allt vi gör och sätter dig som kund i fokus. Hos oss är dina kläder i goda händer! Söker du hög kvalité till konkurrenskraftiga priser så är du välkommen.

Joumana

Stängt

Vaksalagatan 275320 Uppsala
logo

Efter avslutad studier inom sömnad och design har Joumana landad drömjobbet som skräddare hos världskända Elie Saab för att snart och i 2003 flytta till Sverige. Startade hon eget företag och passionerat skapade och sålde festkläder. Sedan dess har Butiken Joumana klätt upp Uppsalas bo inför promoveringar, bal, sittningar och fest. Ny lanserar vi även en ny koncept med frack för herr och dam på FRACKA.SE och fortsätter utveckla vår hemstad Uppsalade

Monicas Syateljé

Stängt

(5)

Skolgatan 1060225 Norrköping
logo

Syateljé med 47 års erfarenhet i branschen. Damskrädderi; nysömnad. Ändringssömnad; både dam och herr.

Basmas Stiliga Högtidskläder I Helsingborg

Stängt

Drottninggatan 76A25221 Helsingborg
logo

Var sig du ska ta studenten, gifta dig, festa eller gå på Nobelmiddag så kan du vara säker på att vi hittar något som passar just dig hos oss. Undrar du över etiketten? Osäker över dresscoden? Kom till oss, så förbereder vi dig med såväl klädsel som på etiketten. Ska du damma av din gamla frack eller vill du få bort fläckar från din bröllopsklänning? Vi har även lång erfarenhet inom kemtvätt och skrädderi som garanterar bästa resultat för just ditt högtidsplagg. Vi bryr oss om er!

Sickla Kemtvätt och Skrädderi & Nyckel, Sko

Stängt

(2.88)

Simbagatan 1713154 Nacka
logo

Miljövänlig kemtvätt och vanlig tvätt. Vi utför även stora och små skrädderitjänster, skomakeri med mångårig tradition och tillverkning och kopiering av alla sorters nycklar.

Näsets Tvättshop

Stängt

Videholms Allé 6B23631 Höllviken
logo

Vi erbjuder kemtvätt, mattvätt och alla andra sorters tvätteritjänster samt skrädderi och skomakeri för både privatpersoner och företag.

Annika Karp Couture

Stängt

Fredsgatan 222220 Lund
logo

Jag syr dina kläder efter önskemål. Vi gör givetvis även ändringar och reparationer samt broderar doktorskragar. Välkommen att kontakta mig för mer info!

Farsta Centrum Sko-Nyckel-Kem

(3)

Storforsplan 4812347 Farsta
logo

Välkommen till Sko-Nyckel-Kem! Kontakta oss för mer information.

Inger Rudeströms Skrädderi

Äckregårdsvägen 11043231 Varberg
logo

Skräddar'n Napaporn Enberg

Stängt

Tullgatan 1297238 Luleå
logo

I vårt sortiment finner du allt från enkla till exklusiva brud och balklänningar till högtidsplagg för brudgum och gäst, samt flertalet accessoarer för speciella tillfällen. Vi har även hårprydnader, slöjor, skor och andra tillbehör. Det finns också matchande tärn- och näbbklänningar att få. Om du vill få din klänning eller annat plagg uppsytt efter dina egna idéer och önskemål, kan du boka tid hos oss för att prova ut och få tips inför den speciella högtiden.

Textilverkstan

Parkgatan 1053332 Götene

Välkommen till mitt skrädderi och syateljé. Jag hjälper dig med: Måttsydda kläder, dam & herr, gardinsömnad, montering av gardiner och gardinstänger, tyger till gardiner och möbler, solskydd/rullgardiner/gardinstänger.

Fröslunda Skomakeri Nyckelservice Kemtvätt o. Skrädderi

Stängt

Tallåsvägen 2B63231 Eskilstuna
logo

Üns skrädderi och leylas Boutique

Stängt

(5)

Östra Storgatan 5855321 Jönköping

Här på Üns Skrädderi erbjuder vi professionellt uppsydda skjortor, kostymer, fest -och balklänningar. Vi anpassar och syr in din kostym eller byxa. Vi erbjuder även kemtvätt och skomakeri. Välkommen!

Sykällar'n i Luleå

Stängt

(3.67)

Höjdgatan 597434 Luleå
logo

Välkommen till Sykällarn i Luleå! Sömmerska med kunskap och erfarenhet.

Super skrädderi och kemtvätt

Stängt

Grev Turegatan 1011446 Stockholm
logo

Vi utför tjänster inom skrädderi och kemtvätt. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Linda Skräddare

Stängt

(5)

Nordhemsgatan 7441309 Göteborg
logo

Skräddare, mönsterkonstruktör, lärare, formgivare, kreatör. I ateljén på Nordhemsgatan 74 i centrala Göteborg producerar jag handsydda, unika plagg och andra produker på uppdrag av privatpersoner och företag. Boka en tid med mig och berätta vad du vill ha hjälp med.

Möllevångsskrädderiet

Stängt

(4.96)

Ystadsgatan 1221424 Malmö
logo

Vi utför alla slags lagningar och ändringar av herr-, dam- och barnkläder. Vi utför även arbeten i skinn och päls. Välkomna!

City Skrädderi, Kemtvätt & Skomakeri

Stängt

Sturegatan 1572213 Västerås
logo

Nyståhl Textil fd. Birgits Stuv

Stängt

A F Carlssons gata 1946233 Vänersborg
logo

Vänersborgs mest genuina tygaffär sedan 1971. Vi har tyger, garner, sybehör, mönster och mycket mer. Finns det inte hos oss, finns det inte alls.Vi erbjuder även sömnadstjänster!

Elin kemtvätt

Stängt

(3.67)

Sibeliusgången 4216472 Kista

Kvarnens Sko o. Nyckelservice

Stängt

(4.21)

Vaksalagatan 3075331 Uppsala
logo

Vi utför alla slags skoreparationer, lagar även blixtlås, väskor, och övriga skinnreparationer. Vi erbjuder även nyckelkopiering, hänglås, kemtvätt, skovårdsprodukter och förstklassiga skinnplånböcker till försäljning. Välkommen till stans bästa skomakare.

Maj-Britts Syateljé

August och huldas väg 1957250 Oskarshamn
logo

Maj-Britts Syateljé är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Oskarshamn som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Maj-Britts Syateljé när du har syarbete som behöver utföras