Se på karta

skomakare, beställningsskomakare 

gav 446 företag inom detta område

Svava Sko- & Nyckelservice

Stängt

(4.82)

Bangårdsgatan 1075320 Uppsala
logo

Svava sko och nyckelservice är ett familjeföretag som grundades redan 1992. Vi arbetar med att göra alla möjliga och omöjliga lagningar av skor, väskor, skärp etc. Vi kopierar även nycklar (på minuten), graverar skyltar och tar emot kemtvätt.

Servicehörnan Peter Lilleberg AB

Stängt

(3.67)

HÅRSKEREDSVÄGEN 143542 Mölnlycke
logo

Ett skomakeri som fixar det mesta inom sko väskreparationer nycklar med mera

Bergsgatans Skomakeri O Nyckelservice

Stängt

(5)

Bergsgatan 11A21154 Malmö
logo

Vi kombinerar skomakeri, nyckelkopieringstjänster och skrädderi. Vi säljer även skotillbehör samt nyckeltillbehör. Vi har lång erfarenhet som skomakare och värdesätter noggrannhet, snabbhet och billiga priser för våra kunder.

Kålltorps Skomakeri & Nyckelservice

(3)

Björcksgatan 46A41652 Göteborg
logo

Verksamhet & ändamål:Lagning av skor, väskor och läderföremål. Kopiering av nycklar.

Kvarnens Sko o. Nyckelservice

Stängt

(4.21)

Vaksalagatan 3075331 Uppsala
logo

Vi utför alla slags skoreparationer, lagar även blixtlås, väskor, och övriga skinnreparationer. Vi erbjuder även nyckelkopiering, hänglås, kemtvätt, skovårdsprodukter och förstklassiga skinnplånböcker till försäljning. Välkommen till stans bästa skomakare.

Skomakeri Framåt AB

(5)

Sven vintappares gränd 2A11127 Stockholm
logo

VÄLKOMMEN till oss på Skomakeri Framåt i Gamla Stan, Stockholm,med alla frågor som rör dina skor. Vi hjälper dig gärna med allt från renovering och reparation av dina slitna favoritskor till tillverkning av dina drömmars skor.

Sko-Service

Stängt

(5)

Gamla gatan 870361 Örebro
logo

Välkommen till Skoservice!Hos oss får du alltid professionell hjälp och hög service. Jag heter Suren och är andra generationens skomakare. Ända sedan jag var barn har jag i någon form arbetat inom skomakeri, med en början hos min morbror. Nu är jag 34 år, med fru och två barn och efter att ha arbetat med min far som skomakare var det dags att stå på egna ben. Med stor glädje driver jag själv numera Skoservice och ser fram emot många spännande år av nya utmaningar Välkommen in!

Sko- & Nyckelverkstan

Stängt

(5)

Stationsgatan 2997238 Luleå
logo

Välkommen till vårt skomakeri i Luleå!- med mer än 30 års erfarenhet

Skomakaren Henry

Stängt

Prennegatan 2C22353 Lund
logo

Vi utför verkligen alla slags skoreparationer,är specialisterpå randsydda skor och ortopediska inlägg.Utför även reparation av skinn- och läder-varor.

Nykvarn Skomakeri

Stängt

Centrumvägen 4K15530 Nykvarn
logo

Levino - Kemtvätt, Skrädderi, Skräddare & Skomakare Västra Hamnen Malmö

Stängt

(4.93)

Stora Varvsgatan 9B21119 Malmö
logo

Levino är en väletablerad kemtvätt samt skrädderi och broderi. Vi erbjuder en snabb service och håller högsta kvalitet i allt vi gör och sätter dig som kund i fokus. Hos oss är dina kläder i goda händer! Söker du hög kvalité till konkurrenskraftiga priser så är du välkommen.

Sickla Kemtvätt och Skrädderi & Nyckel, Sko

Stängt

(2.88)

Simbagatan 1713154 Nacka
logo

Miljövänlig kemtvätt och vanlig tvätt. Vi utför även stora och små skrädderitjänster, skomakeri med mångårig tradition och tillverkning och kopiering av alla sorters nycklar.

Farsta Snabbtvätt & Skrädderi AB

Farstaplan 212347 Farsta

Farsta Centrum Sko-Nyckel-Kem

(3)

Storforsplan 4812347 Farsta
logo

Välkommen till Sko-Nyckel-Kem! Kontakta oss för mer information.

Olles Skomakeri & Son AB

Stängt

Södra Esplanaden 1122354 Lund
logo

Olles Skomakeri & Son - Lunds äldsta skomakeri i andra generationens skomakarmästare.

Duvan Skomakeri & Nyckelservice

Stängt

(4.67)

Ingalills väg 565638 Karlstad
logo

Vi erbjuder ett flertal tjänster, bland annat reparationer av skor, stövlar, väskor, jackor med mera, byte av blixtlås, byte av klockbatteri, gravering av skyltar, tillverkning av nycklar (inklusive bilnycklar) med kod, samt försäljning av skovårdsartiklar, roliga nyckelringar, plånböcker med mycket annat.

Fröslunda Skomakeri Nyckelservice Kemtvätt o. Skrädderi

Stängt

Tallåsvägen 2B63231 Eskilstuna
logo

Rönninge Skomakeri

Stängt

(3)

Rönninge Torg 1114461 Rönninge
logo

Vi arbetar med att göra alla möjliga och omöjliga lagningar av skor, väskor, skärp etc. Väskor och skor finns i ett bra sortiment. Vi är också ett skrädderi som hjälper med devärse kläder för lagning eller insyning.

Nilssons Skomakeri HB

Stängt

(4.5)

Norrbölegatan 37C93140 Skellefteå
logo

I källaren på Norrbölegatan 37 hittar ni Nilssons skomakeri. Efter att Christer i över 30 år har drivit detta skomakeriet har han nu gått i pension. Nu har den tredje generationen skomakare tagit över i form av dottern Viktoria. Förutom att hon har jobbat tillsammans med Christer på skomakeriet i flera år så är hon även utbildad skodesigner.

Slottsstadens Skomakeri AB

Stängt

Regementsgatan 6621751 Malmö
logo

Slottsstadens skomakeri är ett av Malmös äldsta skomakerier.Förutom att vårda dina favoritskor erbjuder vi även exklusiva randsydda herr- och damskor av yppersta kvalitet, skovårdsprodukter, skoband, bälten, plånböcker, nyckelfodral, väskor och handskar.

Davidsons Skomakeri AB

Stängt

(4.73)

Vaksalagatan 1475320 Uppsala
logo

Välkommen till Davidsons Skomakeri! I massproduktionens tidsålder blir den traditionella hantverksskickligheten allt mer bortglömd. På Davidsons Skomakeri gör vi allt för att motarbeta den trenden.

Bengtsson Skomakeri

(3.67)

Hantverksgatan 1830242 Halmstad
logo

87:ans Sko & Nyckelservice

Stängt

Götgatan 8711662 Stockholm
logo

Jag heter Roineoch jag har en mångårig erfarenhet av skomakeri, nyckelservice och låsinstallationer m.m. De senaste 18-20 åren har jag jobbat i Högdalen och dessförinnan på flertalet andra platser runt om i Stockholm. Nu arbetar jag tillsammans med min son Patrik och vi arbetar i vår egna regi.

Dalbo Skomakeri o Nyckelservice

Stängt

Sambandsvägen 435236 Växjö
logo

Skomakare och nyckelkopiering. Välkommen.

Malmö Kemtvätt, Skräddare och skomakare i Västra hamnen Malmö. Vi har även Express.

Stängt

Stora Varvsgatan 24B21111 Malmö
logo

Malmö Kemtvätt och Skrädderi är det bästa valet för dig eftersom vi hanterar vårt kemtvätt på det miljövänligaste sättet och vi är specialisterna på både kemtvätt & skrädderi där du kan känna dig säker att kunna lämna in dina plagg till oss. På Malmö Kemtvätt & Skrädderi har vi stor kompetens av kemtvätt och vattentvätt och ser till att dina plagg tvättas / lagas och behandlas på rätt sätt. Självklart erbjuder vi även Express-service. Oavsett om det gäller en mindre ändring eller något mer avancerat så är alltid vårt mål att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Välkommen in till Malmö kemtvätt & skrädderi, Stora Varvsgatan 24B.