Se på karta

skogstjänster 

gav 10000 företag inom detta område

Callans Trä AB

Öhlingsholm 84197 Erikslund
logo

Familjeföretaget Callans Trä AB finns i ett av världens bästa växtområden för gran och tall. Här i Skandinavien har uppskattningen av boende i genuin trämiljö varit stor sedan urminnes tider. Vår naturliga råvara spelar en viktig nyckelroll när det gäller att bygga upp ett biobaserat, miljövänligt och hållbart samhälle.

Forslunds skogsentreprenad AB, L

Gumboda 4493693 Boliden
logo

L Forslunds Skogsentreprenad AB arbetar med skogsavverkning och skogsröjning.Vi utför alla i skogsbruket förekommande uppgifter som skogsavverkning, linjeröjning och annat skogsarbete. Skogsavverkning innebär att vi röjer och tar bort träd på ett angivet område i en skog eller ett helt område.Kontakta oss gärna för mer information.

Bergom Såg AB

Öppet

Bergom 21386491 Matfors
logo

Välkommen! till vår butik där du alltid får hjälp att hitta vad du behöver.

Svenska Cellulosa Aktiebolaget SCA

Skepparplatsen 185234 Sundsvall
logo

Vi odlar och planterar träd som kommer att växa i ett århundrade innan de skördas för att bli förnybara och återvinningsbara produkter med lägsta möjliga kolspår. Detta långsiktiga perspektiv tar vi med oss i allt vi gör. Vi sköter våra skogar så att deras biologiska mångfald bevaras, samtidigt som de växande träden binder atmosfärens koldioxid.

SCA Skog AB, Norrplant

Hållskaven 83695 Ås
logo

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar.

Nätraälven Skog

Öppet

(5)

Bredåker 10089395 Sidensjö
logo

Nätraälven bildades 1923 som en ekonomisk förening som utför avverkningsuppdrag och skogsvård samt köper leveransvirke. Huvudsyftet var och är att ge våra medlemmar bra betalt för sitt virke, samt service och stöd i sitt skogsförvaltande.

Mellanskog

Dag hammarskjölds väg 6075237 Uppsala
logo

Mellanskog är en ekonomisk förening som ägs av 26 000 skogsägare. Mellanskog bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Mellansverige.

Wedins Skog AB

Skrängstabodarna 19086296 Njurunda
logo

Wedins Skog -ett företag med goda kunskaper, hög service och lång erfarenhet i branschen. Vi utför uppdrag på privatpersoners och företags vägnar i Njurunda med omnejd.

Skog & Bioenergi I Väst AB

Södra Grimbråten Oppigården 66191 Säffle
logo

Dala Kvalitetsskog AB

Norra Industriområdet 79340 Insjön
logo

Vi formar framtidens skogar!Vi utför allt inom röjning, skogsvård och skogsplantering i Dalarna, Hälsingland, Gästrikland, Värmland och Västmanland.

Edeby Ripsa Skogsförvaltning AB

Edeby 61191 Nyköping
logo

Kalaträ

Nygatan 7494163 Piteå

Kalaträ är ett sågverk beläget i Piteå. Vi sågar olika sorters trä och virke. Är du i behov av trä i olika mått är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Skog & Landservice

Vattlång 16482991 Ilsbo
logo

Vi arbetar huvudsakligen med skogsbruksplaner, skogsvärdering och närliggande verksamhet. Uppdrag från såväl privata skogsägare som storskogsbruket och mäklare välkomnas! Välkommen att kontakta oss!

Jönåkers Häradsallmänning

Hemgårdsvägen 1061138 Nyköping
logo

Skogshushållning har hela tiden varit verksamhetsbas men under en tid har verksamheten varit kompletterad med industriella engagemang såsom kalkbruk och sågverk. Fram till 1908 stod Jönåkers Häradsallmänning under Skogsstatens förvaltning genom jägmästaren i Nyköpings revir. För drygt 100 år sedan, 1909, övertogs ansvaret för skötseln av en genom mantalsägarna utsedd styrelse som så småningom anställde en egen förvaltare med högre skoglig utbildning.

Rejmyre Skogsmaskiner AB

Rejmyre 61271 Rejmyre
logo

Vi utför det mesta inom skogsentreprenad. Även avverkning och transporter, handel med verktyg och maskiner.

Libo

Öppet

Kristinavägen 20B71130 Lindesberg
logo

Vi hyr ut bostäder och lokaler i Lindesbergs kommun. Lindesbergsbostäder, Libo, har lägenheter för alla, oavsett var i livet du befinner dig. Hem för alla. Hela livet. Vårt motto är god service, bra boendemiljö och personligt bemötande. Varmt välkommen till oss!

Orsa Besparingsskog

Kung gustafs väg 779430 Orsa
logo

Välkommen till Orsa Besparingsskog!

Andersson Skog AB

Viksstigen 266831 Ed
logo

Skogen är vår framtid – förvalta den väl. Att ta hand om skog är mycket mer än att bara avverka och plantera ny. För att skogen ska må så bra som möjligt och ge bästa möjliga avkastning är det viktigt att se över den regelbundet. Det har vi specialiserat oss på.

Tallheds Plantskola

Öppet

Flygfältsvägen 1979491 Orsa
logo

Välkommen till Tallheds Plantskola. Vi odlar de plantor som skall växa till våra framtida skogar. Våra högkvalitativa STARPOT plantor ger en bra grund för din nästa skogsgeneration.

LN Anderssons Skogstransporter AB

Krookskavägen 495731 Övertorneå
logo

Vänerved, AB

Säffle
logo

Vänerved och Skog & Bioenergi i väst. Köper skog av alla kategorier av skogsägare. I huvudsak inhemskt virke som köps och säljs inom Sverige. Vänerved säljer vidare sitt virke till sågverk, massindustrier och även flis från skogen till biobränsleproduktion. Biobränsleverksamheten har blivit mycket stor under de senaste åren.

Arvidsjaurs Allmänning

Gamla landsvägen 593333 Arvidsjaur
logo

VÄLKOMMEN TILL ARVIDSJAURS ALLMÄNNINGArvidsjaurs Allmänningsskog bildades 1877. I dag uppgår Allmänningen till ungefär 35 500 ha, varav 27 100 produktiv skogsmark. Allmänningen ägs av drygt 1600 delägare fördelat på 1 040 fastigheter.

Bohus-Dals Skogsplantor AB

Jortorp 45294 Strömstad
logo

Bohus-Dals Skogsplantor AB vill gärna vara din leverantör av skogsplantor och kanske även plantera dem för dig. Vi levererar plantor över hela södra och mellersta Sverige.

Gamleby Såg & Maskin

Borsnäs 259493 Gamleby
logo

Boxholms Skogar AB

Disponentvägen 159571 Boxholm
logo

Hos oss kan man uppleva både storslagen natur och spännande äventyr. Man kan fiska och jaga, fånga kräftor, vandra, plocka svamp och spana efter vilda djur. Ni konfererar på vår anläggning Sundet, som ligger alldeles vid sjön Sommens strand och kanske vill Ni kombinera konferensen med någon vildmarksaktivitet...

Skogstjänster Sökord

Välkommen till Boxholms Skogar. Vi bedriver ett långsiktigt och hållbart skogsbruk med särskild fokus på tallskötsel. Kontakta oss för mer information

Visa mer