Se på karta
Öhlingsholm84197 Erikslund

Familjeföretaget Callans Trä AB finns i ett av världens bästa växtområden för gran och tall. Här i Skandinavien har uppskattningen av boende i genuin trämiljö varit stor sedan urminnes tider. Vår naturliga råvara spelar en viktig nyckelroll när det gäller att bygga upp ett biobaserat, miljövänligt och hållbart samhälle.

Gumboda 4493693 Boliden

L Forslunds Skogsentreprenad AB arbetar med skogsavverkning och skogsröjning.Vi utför alla i skogsbruket förekommande uppgifter som skogsavverkning, linjeröjning och annat skogsarbete. Skogsavverkning innebär att vi röjer och tar bort träd på ett angivet område i en skog eller ett helt område.Kontakta oss gärna för mer information.

Skepparplatsen 185234 Sundsvall

Vi odlar och planterar träd som kommer att växa i ett århundrade innan de skördas för att bli förnybara och återvinningsbara produkter med lägsta möjliga kolspår. Detta långsiktiga perspektiv tar vi med oss i allt vi gör. Vi sköter våra skogar så att deras biologiska mångfald bevaras, samtidigt som de växande träden binder atmosfärens koldioxid.

Bergom 21386491 Matfors

Välkommen! till vår butik där du alltid får hjälp att hitta vad du behöver.

Dag hammarskjölds väg 6075237 Uppsala

Mellanskog är en ekonomisk förening som ägs av 26 000 skogsägare. Mellanskog bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Mellansverige.

Skrängstabodarna 19086296 Njurunda

Wedins Skog -ett företag med goda kunskaper, hög service och lång erfarenhet i branschen. Vi utför uppdrag på privatpersoners och företags vägnar i Njurunda med omnejd.

Norra Industriområdet79340 Insjön

Vi formar framtidens skogar!Vi utför allt inom röjning, skogsvård och skogsplantering i Dalarna, Hälsingland, Gästrikland, Värmland och Västmanland.

Nygatan 7494163 Piteå

Kalaträ är ett sågverk beläget i Piteå. Vi sågar olika sorters trä och virke. Är du i behov av trä i olika mått är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Vattlång 16482991 Ilsbo

Vi arbetar huvudsakligen med skogsbruksplaner, skogsvärdering och närliggande verksamhet. Uppdrag från såväl privata skogsägare som storskogsbruket och mäklare välkomnas! Välkommen att kontakta oss!

Box 55861110 Nyköping

Skogshushållning har hela tiden varit verksamhetsbas men under en tid har verksamheten varit kompletterad med industriella engagemang såsom kalkbruk och sågverk. Fram till 1908 stod Jönåkers Häradsallmänning under Skogsstatens förvaltning genom jägmästaren i Nyköpings revir. För drygt 100 år sedan, 1909, övertogs ansvaret för skötseln av en genom mantalsägarna utsedd styrelse som så småningom anställde en egen förvaltare med högre skoglig utbildning.

Kristinavägen 20B71130 Lindesberg

0

Vi hyr ut bostäder och lokaler i Lindesbergs kommun. Lindesbergsbostäder, Libo, har lägenheter för alla, oavsett var i livet du befinner dig. Hem för alla. Hela livet. Vårt motto är god service, bra boendemiljö och personligt bemötande. Varmt välkommen till oss!

Rejmyre61271 Rejmyre

Vi utför det mesta inom skogsentreprenad. Även avverkning och transporter, handel med verktyg och maskiner.

Viksstigen 266831 Ed

Skogen är vår framtid – förvalta den väl. Att ta hand om skog är mycket mer än att bara avverka och plantera ny. För att skogen ska må så bra som möjligt och ge bästa möjliga avkastning är det viktigt att se över den regelbundet. Det har vi specialiserat oss på.

Gamla landsvägen 593333 Arvidsjaur

Välkommen till Arvidsjaurs Allmänning. Arvidsjaurs Allmänningsskog bildades 1877. I dag uppgår Allmänningen till ungefär 35 500 ha, varav 27 100 produktiv skogsmark. Allmänningen ägs av drygt 1600 delägare fördelat på 1 040 fastigheter.

Jortorp45294 Strömstad

Bohus-Dals Skogsplantor AB vill gärna vara din leverantör av skogsplantor och kanske även plantera dem för dig. Vi levererar plantor över hela södra och mellersta Sverige.

Säffle

Vänerved och Skog & Bioenergi i väst. Köper skog av alla kategorier av skogsägare. I huvudsak inhemskt virke som köps och säljs inom Sverige. Vänerved säljer vidare sitt virke till sågverk, massindustrier och även flis från skogen till biobränsleproduktion. Biobränsleverksamheten har blivit mycket stor under de senaste åren.

Disponentvägen 159571 Boxholm

Hos oss kan man uppleva både storslagen natur och spännande äventyr. Man kan fiska och jaga, fånga kräftor, vandra, plocka svamp och spana efter vilda djur. Ni konfererar på vår anläggning Sundet, som ligger alldeles vid sjön Sommens strand och kanske vill Ni kombinera konferensen med någon vildmarksaktivitet...

Skogstjänster Sökord

Välkommen till Boxholms Skogar. Vi bedriver ett långsiktigt och hållbart skogsbruk med särskild fokus på tallskötsel. Kontakta oss för mer information

Myre 24588196 Resele

Vi är ett litet entreprenadföretag i mellersta norrlands inland som utför högkvalitativa arbeten gällande skogstjänster, maskintransporter och entreprenadarbeten. Resele är en socken som ligger ca 25 km NV om Sollefteå längsmed Ångermanälven.

Bondevägen 492332 Storuman

Allmänningsskogar tillskapades i samband med den sk. avvittringen och utgörs av ett markområde som ägs och förvaltas gemensamt av delägarna. Ändamålet med dessa skogars verksamhet är att stärka de enskilda brukarnas och därmed också bygdens ekonomi. Grunden för delägarskap är innehav av enskild jord- och skogsbruksfastighet.Allmänningsskogarna i Västerbotten består av 4 st. Dorotea Övre, Vilhelmina Övre, Tärna – Stensele och Sorsele Övre Allmänningsskog.