Om Skogsbykliniken AB

Leg. Veterinär Satu Kärnä specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Lång erfarenhet av allt från smådjur till hästar.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Skogsbykliniken AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSkogsbykliniken AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande11.02.2005
Org.nr:5566762190
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch75000 Veterinärverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Satu Marita KärnäLedamot
Marjatta KärnäSuppleant
Bruno Roger TagessonRevisor

Omdömen om Skogsbykliniken AB

jonny näslund

mer än ett år sedan

Helt fantastiska människor. Kan inte hylla dom tillräckligt❤

Viv Likna

mer än ett år sedan

Satu och hennes kollegor är uppdaterade, villiga att hjälpa när andra veterinärer dömt ut, och mycket kunniga och fantastiska i sitt arbete med både djur och ägare. Jag åker gladeligen 30 mil enkel resa för att mina djur skall få den bästa omvårdnaden. Tack Satu och personal för allt ni gör. Ni är guld värda.

Britt-Mari

mer än ett år sedan

Allt var i världsklass. Fantastiskt bemötande av alla, lugna, trygga, professionella människor. Bara massor av plus!

Caroline, Alwin, och Best

mer än ett år sedan

Underbara Satu och Maria som tar hand om djuren på allra bästa sätt. Oavsett vad som ska göras är de fantastiska. De har ordnat allt från enkla vaccineringar till att avliva en av mina älsklingar efter svår sjukdom. Jag är oerhört nöjd med att veta att min älskade kisse slutade sina dagar i Satus trygga och kärleksfulla vård. Toppklass alla kategorier helt enkelt!

mkt nöjd matte

mer än ett år sedan

Bästa veterinären som finns med ett stort hjärta och som älskar djuren, likaså djursjuksköterskan, toppenställe! Kan varmt rekommenderas och värt att åka till från flera mil om det så behövs...:)

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag/vi har stort förtroende för Satu, har följt henne på de ställen hon har arbetat på. Vår förra katt räddade hon livet på när andra veterinärer stod villrådiga. Det enda negativa är att det är svårt att få en tid då det är fullbokat för det mesta.
Så positiva att vi kör en bra bit för just dessa duktiga djurälskande människor!

Weimaranen Nemo

mer än ett år sedan

Tycker det räcker med att skriva att vi med glädje kör 3mil än 3 km.

Besviken

mer än ett år sedan

Personalen kändes stressade, det kändes som om de bara ville bli av med oss så fort som möjligt, ville man ställa en fråga fick man göra det i förbifarten medan de skickade ut oss från rummet. Tycker heller inte man ska få informationen i väntrummet där alla kan höra diagnos och vilken medicin man ska ge och hur man ska behandla djuret,utan den ska man för sig själv i ett eget rum. Har hört så gott om detta ställe innan men det levde inte upp till sitt rykte för oss. Hoppas på bättre mottagande nästa gång, för en chans till ska de få...

Svar från företaget

Ledsen om du upplevde situationen så, Ibland är det hysteriskt fullbokat - det är svårt/omöjligt att säga nej till ett sjukt djur. Man försöker att räcka till. Jag vet inte vem du är eller vilket djur det handlar om men skriv gärna så att vi kan bättra oss.

Louise Aronsson Petersson

mer än ett år sedan

Full pott på alla olika plan från bemötande, lokal,kunnighet, vilja att hjälpa etc.
Efter 27 dagar och operation med brutet ben, punkterade lunga och köttsår är vår skatt äntligen hemma.
Stort stort tack till alla er på kliniken.
Ni e så värdefulla!
/ Louise med familj och sessan så klart!

Johanna

mer än ett år sedan

Underbar personal med trevligt bemötande, som djurägare känner man sig välkommen och trygg. Min hund har rutinröntgats (HD/ED), vaccinerats samt opererats för pyo på Skogsbykliniken och jag är jättenöjd med allt som gjorts i samband med att vi varit där. Ett stort plus till personalens engagemang i djuren!

De fyras gäng

mer än ett år sedan

Alltid tid, alltid lugnt, minns alla djur (kom ihåg en katt när vi återkom efter 11 år, beskrev hans ovanliga teckning!) Professionell vård, lugnar den räddaste och tar hand om skärrade ägare.

Benita och Wilma

mer än ett år sedan

Fick ett helt underbart bemötande när jag var där med min kisse som skadat ögat.
Tack för att ni trots allt kunde ta emot oss och ett enormt tack till Satu som var helt underbar mot min rädda katt.
Drar mig väldigt för att anlita "nya" veterinärer men efter att varit på skogsbykliniken kan jag med glädje komma tillbaka för vård av mina djur!
Verkligen i världsklass och värd de extra milen!

Tack snälla för ert underbara sätt!
Många sjärnor till er!

marian med schäfern

mer än ett år sedan

Fattar inte hur dom orkar. Fullt upp och ändå så positiv inställning. De måste verkligen älska sitt jobb. Var där här om dagen för ett enkelt blodpov , samtidigt kom det in en trafikskadad katt,snabba åtgärder på katten och inte allför lång väntan för oss. Hoppas att kissen klarar sig. Tack att ni finns och att ni orkar..

Marianne Bergman

mer än ett år sedan

Jag har både hund och katt som opererats på Skogsbykliniken med fantastiska resultat. Djuren får vara kvar så pass länge att de är helt ok när man tar hem dem. Satu och Maria är väldigt trevliga och kunniga, både jag och mina djur blir väldigt trevligt bemötta och tas om hand på bästa sätt. Jag blir alltid bra informerad om vad som gäller efter diverse ingrepp. Jag känner mig alltid glad, nöjd och trygg efter att djuren blivit behandlade där. Jag vill gärna rekommendera kliniken till alla djurägare på Öland.

Emma

mer än ett år sedan

Dom som jobbar där bryr sig verkligen om både dig och djuret. Det är inte så kallt och på löpande band som på de stora djursjukhusen. Jag trivs mycket bra med dem! Har tagit mina katter dit sen dom öppnade.

Det som är minus är att det är svårt att få tid för det är nästan alltid fullbokade.

Milla

mer än ett år sedan

Det är lätt den bästa djurkliiken vi varit på! Så himla trevliga och kunniga där bort! Mysigt och trevligt ställe!! Kan klart rekomenderas ..