Om företaget

Välkommen till Skoservice! Hos oss får du alltid professionell hjälp och hög service. Jag heter Suren och är andra generationens skomakare. Ända sedan jag var barn har jag i någon form arbetat inom skomakeri, med en början hos...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
072-395 60...
Adress

Gamla gatan 8

70361 Örebro

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

(10)

Gå till omdömen

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Välkommen till Skoservice!

Hos oss får du alltid professionell hjälp och hög service. Jag heter Suren och är andra generationens skomakare. Ända sedan jag var barn har jag i någon form arbetat inom skomakeri, med en början hos min morbror. Nu är jag 34 år, med fru och två barn och efter att ha arbetat med min far som skomakare var det dags att stå på egna ben. Med stor glädje driver jag själv numera Skoservice och ser fram emot många spännande år av nya utmaningar Välkommen in!

Historik

Örebro hastighetsskosulninggrundades 1912 av Karl Wiktor Skagerberg på Gamla gatan 6. Fem år senare 1917 startade han en filial som hette Södra hastighetsskosulningen som han sedan sålde. Skagerberg fortsatte på Gamla gatan men kortade ner namnet till Hastigheten.

Skagerberg drev skomakeriet till 1948 då Ingvar Pettersson köpte företaget. Under en period låg skomakeriet på Järntorget. Ingvar Pettersson flyttade sedan tillbaka till Gamla gatan 8 år 1969, vid den tiden döptes Hastigheten om till det nuvarande namnet Sko-service. Ingvar Pettersson sålde sedan skomakeriet 1981 till Nils Kroon. Kroon drev skomakeriet till 1987 då Mikael Norgren tog över och drev det till 2009 och sedan sålde till familjen Björkman som sålde till Suren Zacharjan efter 4,5år. Sedan dess ägs det av skomakaran Suren Zacharjan.

Skovård & skotillbehör

Vi har stort utbud av skovård och skotillbehör. Vi jobbar med berömda Franska Saphir som är världskänd i skovård, deras produkter är absolut bästa vård för skorna. Vi säljer även kvalitets borstar, skovårdslådor, strumpor från Pantherella och mycket mer.

Skoreparationer

Vi gör alla typer av reparatioiner med 100% noggranhet

Vi använder gummi från Vibram och läder från JR och C&J material

"Kvalitet håller längst"

Sko-Services utvalda länkar

Omdömen

Linus Eriksson

Mer än ett år sedan

Bra service och kvalité till bra priser. Kan starkt rekommendera sko service i Örebro

Oskar Age

Mer än ett år sedan

Sulat om flertalet skor här, alltid bra resultat. Rekommenderas starkt!

J

Janne

Mer än ett år sedan

Proffsjobb på alla skor som har sulats. Väldigt nöjd

E

Eva Jonsson

Mer än ett år sedan

Otroligt bra skomakare som är ödmjuk ärlig och gör alltid bra jobb. Kommer alltid gå ditt

F

Fredrik

Mer än ett år sedan

Bästa vårdprodukter finns bara hos skoservice, helt fantastiskt när man är lite skofreak som mig

T

Theres

Mer än ett år sedan

Jätte mysig gammal dags skomakeri och så fina skor finns där med som jag köpte till min kille i present. Jag kommer...

Visar 6 av 10

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0723956042

07-239 560 42

072-395 60 42

0723-95 60 42

072-3956042