Om företaget

SkiStar Living är för dig som är intresserad av att köpa, eller redan är ägare av, tomt, hus, lägenhet eller fastighet på SkiStars skidorter. På SkiStar Living utvecklar vi boendemöjligheter och ägandeformer för att bidra till...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0280-881...
Adress

Hammarby Fabriksväg 3

12030 Stockholm


Mer information

Öppettider

Öppet

8:00 - 17:00

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

SkiStar Living är för dig som är intresserad av att köpa, eller redan är ägare av, tomt, hus, lägenhet eller fastighet på SkiStars skidorter.

På SkiStar Living utvecklar vi boendemöjligheter och ägandeformer för att bidra till levande skidorter året runt. Våra tjänster är anpassade för att förenkla ägandet av fastigheter i fjällen med produkterna andelsägt, delägt och helägt.

SkiStar Living har tre olika funktioner:

SkiStar Properties visar de tomter, boenden och fastigheter som är tillgängliga för försäljning på våra skidorter.

SkiStar Vacation Club erbjuder möjligheten att deläga boenden med attraktiva lägen på skidorterna. Genom att deläga din vecka vet du att din semester blir av och SkiStar Vacation Club sköter underhållet så att du kan få mer tid över till härliga semesterupplevelser tillsammans med familj och vänner. Ett bekymmersfritt ägande helt enkelt!

SkiStar Owner Service finns för dig som redan idag hyr ut ditt boende, och för dig som vill börja hyra ut ditt boende, genom oss på SkiStar.

SkiStar Livings utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

028088125

02-808 81 25

028-08 81 25

0280-881 25