Om Skeppsviken Bygg I Skövde AB

Att bygga och förvalta fastigheter innebär att alltid vara på väg. Mot nya idéer, långvariga relationer och högre kvalitet. För att resan ska bli så rak som möjligt har vi gjort oss en vision om vart vi är på väg. Det är en plats som tillgodoser unika behov och där allt alltid blir till det bättre. Vi har faktiskt gett platsen ett namn. Vi kallar den Skeppsviken.

Vilka är vi

Skeppsvikens ambition är att vara en nytänkande utmanare som genom långsiktiga relationer och öppna dialoger utgör ett fullvärdigt alternativ till större nationella aktörer. Ambitionen att bidra till en hållbar utveckling av vår region är en självklarhet.

Vår paroll är att du ska följa med till Skeppsviken. Det säger vi för att du ska känna dig trygg och inkluderad i våra projekt. Om vi gör det enkelt och roligt att göra affärer med oss, då får vi en trevlig resa tillsammans.

Skeppsviken är en modern och framåttänkande bygg- och förvaltningskoncern vars första steg togs 1996 genom bolagen Calles Bygg och Skeppsviken Fastighets AB. 2017 enades de båda bolagen under samma varumärke: Skeppsviken. Förutom gedigna bygg- och förvaltningskunskaper är vi även specialiserade inom trähus, passivhus, lantbruksbyggnader, underhåll under pågående drift och samverkansentreprenader.

Vår historia

Vår historia inleddes 1992 då byggfirman Calles Bygg grundades. 14 år senare hade fanns det behov för ett nytt bolag inom koncernen. 2006 bildades därför Skeppsviken Fastighets AB, vars uppgift blev att ta hand om all fastighetsverksamhet.

Tio år senare hade koncernen etablerat sig i Göteborgsregionen. I samband med detta bytte hela koncernen, för att stärka sitt ansikte utåt, namn. Så, av två bra grejer – Calles Bygg och Skeppsviken Fastighets AB – blev det en ännu bättre grej: Skeppsviken!

Kundfokus

Våra kunder väljer inte oss för att vi är störst, utan för att vi är bäst. Därför tummar vi aldrig på kvalitet, kunskap och kundfokus. Genom att lyssna och sätta oss in i kundens behov hjälper vi dem till framgång. Och då når också vi framgång. Vi utvecklar ständigt kundrelationen. Långsiktiga relationer är lika med en nöjd kund.

Engagemang

Ett ständigt lärande får individer och företaget att växa. Genom att sätta oss in i alla ämnen har vi alltid genomtänkta argument. Vi tar snabba beslut, men aldrig på bekostnad av eftertänksamhet och kvalitet. Hos oss kan du vara med och påverka. Det är ett ansvar du förtjänar genom ett aktivt deltagande i diskussioner och projekt.

Personlighet

Hos oss kan du vara sig själv. Vi respekterar alltid varandras åsikter, och genom samarbete når vi en stark gemensamhet och delaktighet. Laget blir större än jaget. Att arbeta hos oss är en resa mot ett gemensamt mål, och tillsammans blir resan roligare och vi kommer snabbare fram. Vi har fötterna på jorden, säger vad vi menar och gör det vi säger.

Nytänkande

Vi ifrågasätter gamla vanor och söker ständigt nya lösningar som gör oss bättre. Flexibilitet gör att vi snabbt kan tänka om ifall förutsättningar ändras. Det handlar om att skapa ett öppet och ärligt samarbetsklimat. l dialoger lyssnar vi lika mycket som vi pratar. Kunskap och erfarenheter är till för att delas. Hos oss skapas möjligheter att växa.

Skeppsviken Bygg I Skövde ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Skeppsviken Bygg I Skövde AB Byggföretag, Skövde - 1
  • Skeppsviken Bygg I Skövde AB Byggföretag, Skövde - 2
  • Skeppsviken Bygg I Skövde AB Byggföretag, Skövde - 3
  • Skeppsviken Bygg I Skövde AB Byggföretag, Skövde - 4
  • Skeppsviken Bygg I Skövde AB Byggföretag, Skövde - 5
  • Skeppsviken Bygg I Skövde AB Byggföretag, Skövde - 6

Skeppsviken Bygg I Skövde AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Skeppsviken Bygg i Skövde AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

08.06.1989

Org.nr:

5563603959

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

500000

Omsättn.intervall

500000 - 999999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

41200 Byggande av bostadshus och andra byggnader, 43999 Diverse övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet, 43310 Puts-, fasad- och stuckatörsarbeten, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Martin Jonas Larsson

Verkställande direktör

Bengt Peter Lennartsson

Ledamot

Bengt Peter Lennartsson

Ledamot

Martin Jonas Larsson

Ledamot

Eric Håkan Larsson

Suppleant

Jan Daniel Sjöberg

Extern vice verkställande direktör

Lars Magnus Johansson

Huvudansvarig revisor

Mikael Thomas Gunnar Edman

Finansiell information

Omsättning

947 596 tkr

Vinstmarginal

5,3 %

Anställda

100