Fädriften23940 Falsterbo

2015 firade Flommens Golfklubb 80 år, endast 18 klubbar i landet är äldre. Det var den 18 januari 1935 som 18 unga män träffades i Falsterbo skolhus för att förverkliga en gemensam dröm: att bilda en egen golfklubb och få spela en egen bana. De kände redan till spelet. Sedan barnsben hade de gått caddie på Falsterbobanan och lärt sig allt om svingen, reglerna och etiketten.

Slagtoftavägen 1024231 Hörby

4.75 (4)

Välkommen till Nilssons Gästgiveri! En skånsk mattradition när den är som bäst!

Postgatan 228341 Osby

Börjes Konditori startades 1951 på Postgatan i Osby. Börje Startade det med sin fru & hans personal. Nu drivs det av Carl-Fredrik & hans personal.

Yngsjövägen 22629691 Åhus

Välkommen till oss på Rökeriet. Här erbjuds god mat, med nära service. Hit kan du komma i badshorts lika väl som frack. Ta gärna med hela familjen, hunden också - här är alla välkomna!

Kavrövägen 2929635 Åhus

Kristianstads Golfklubb i Åhus - 36-hålsanläggning i perfekt miljö! Fantastiska golfbanor med golf året runt. Kristianstads Golfklubb i Åhus är en golfklubb med två 18-hålsbanor med olika karaktär som riktar sig till golfspelare av alla kategorier. Våra banor är i förstklassig kondition och med en välkommande atmosfär attraherar vi golfspelare året runt. Kristianstads Golfklubb i Åhus rankas som en av Sveriges bästa golfanläggningar.

Hurva gästgivaregård24194 Hurva

5 (1)

Under januari o febuari håller gästis lite vinter stängt. Tar imot förbokade grupper/gäster. Öppnar upp i mars mer regelbundet.

Verumsvägen 1428263 Bjärnum

2.5 (2)

Välkommen till vår restaurang!Hos oss hittar du både Dagens Rätt och pizza.

Ullstorp27394 Tomelilla

Tomelilla Golf är en komplett anläggning med utmanande golf, bekvämt boende och fantastisk mat! Anläggningen erbjuder även pay&play golf och footgolf.

Ekonomigatan 421613 Limhamn

För den som ägnar sig åt god mat på heltid finns inga färdiga recept. I stället handlar det om rätt inställning, om passion och hängivenhet. Det handlar om fingertoppskänsla. Om fantasi och variation i högre grad än rutin. Om både tradition och nytänkande. Om husmanskost och om rätter födda någonstans i fjärran. Om kunskap och modet att göra avsteg från den.