Se på karta

skönhetssalong stockholm 

gav 4789 företag inom detta område

Aqua Day Spa

Kanalvägen 3A19461 Upplands Väsby
logo

Vi är ett litet och personligt spa som erbjuder behandlingar för hela kroppen. Exempelvis kan du välja mellan härlig och avslappnande massage, fotvård eller ansiktsbehandlingar med otroligt resultat.

LPG Technovital

Gyllenstiernsgatan 1611526 Stockholm
logo

Technovital AB är ensamt representant för franska LPG Endermologie i Sverige och tillhandahållerapparatur, utbildning, teknisk support och hudvårdsprodukter från LPG.

F&B Kosmetik Klinik

Eskilsvägen 5913643 Handen
logo

F&B kosmetik klinik erbjuder försäljningar av skönhetsprodukter och behandlingar såsom Botox, fillers/filler behandlingar med Stylage, Kemisk peeling, mesobotox (mikrobotox), galvanisk spa och hud analys i Nynäshamn med omnejd. Vi på kliniken strävar just efter dina behov och önskemål, alla behandlingar och konsultationer utförs av professionell och legitimerad barnmorska/sjuksköterska som är certifierade inom injektionsbehandlingar och har många års erfarenhet inom dess område.

Hudvårdshögskolan IBS

Smedjegatan 1813154 Nacka
logo

Hudvårdshögskolan utbildar dig till expert inom hudvård och specialiserad ansiktsvård. Hudvårdshögskolans hud- och spaterapeututbildning leder till gesällbrev och internationell examen. Utbildningar med CSN stöd. Studera på heltid eller deltid.

Hötorgets Vårdcentral

(1)

Kungsgatan 4811135 Stockholm
logo

1177 Vårdguiden är hela Sveriges samlingsplats för information och tjänster inom hälsa och vård. Vi erbjuder sjukvårdsrådgivning, information, inspiration och e-tjänster. Vi finns på webb och telefon och har öppet dygnet runt.Bakom 1177 Vårdguiden står den svenska sjukvården genom alla landsting och regioner i samverkan.

Theoklippet

(5)

Eskadervägen 1018354 Täby
logo

Vi hjälper dig att få en fin frisyr. Vill du ha tjockare eller längre hår?Vi utför extensions för alla åldrar.Välkommen!

Clinic N.VY

Narvavägen 2411522 Stockholm
logo

N.VY är en skönhetsklinik i Malmö och Stockholm som står för medvetenhet, hållbarhet och trygghet. Alla människor är olika, med vackra och unika egenskaper. Hållbar skönhet handlar för oss om att förstå våra kunders specifika behov och önskemål och tillsammans med vår kunskap och erfarenhet, nå resultat som inte bara håller över tid, utan som också låter dig vara just du

BeautyFillers Stockholm

Brännkyrkagatan 10511726 Stockholm
logo

Beautyfillers Stockholm! Vi erbjuder estetiska behandlingar med Fillers, Botox samt Profhilo till humana priser utan att tumma på kvaliteń. Vi erbjuder även Hyalase för tömning av filler. Vi utför en mängd olika behandlingsalternativ både med botulimtoxin samt olika Fillers. Allt beroende på vad du önskar få hjälp med, är du osäker så har du all möjlighet att bolla dina frågor & funderingar när vi ses på konsultation.

Hälsoteam Fot Hud & Kropp Järfälla AB

Veddestabron 1417745 Järfälla
logo

Välkommen till Hälsoteam Fot Hud & Kropp - vi erbjuder medicinsk fotvård, fotvård friskvård, fot- och underbensmassage, hudvård - flera olika varianter av ansiktsbehandlingar, vaxning, färgning av fransar och bryn samt elevbehandlingar av Kinesiologi.

Skin Team

Lina sandells plan 112953 Hägersten
logo

Välkommen till Skin Team! Vi är en hudvårdsklinik belägen i Fruängen, Stockholm. Vi är anslutna till SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation) och är certifierade av Exuviance, Dermapen, Elemis, Yumilashes, Dermapen 4, PRX och våra Hudterapeuter är CIDESCO auktoriserade. Det finns gott om parkeringen utanför salongen.

Menerva Salong - Frisör Märsta

Valstavägen 30E19550 Märsta

Söker du efter en frisör i Märsta som vet vad de sysslar med? I så fall har du hittat helt rätt. Vi är en frisör i Märsta med oerhört mycket erfarenhet och kunskap av branschen. Vi kan därför ge dig den service som du är ute efter. Vi är en frisör i Märsta som har varit verksam inom branschen i flera års tid. Vi kan den därför utan och innan. Vill du få en hårvård som stämmer in precis på dina önskemål? Då behöver du bara göra ett besök hos oss. Våra frisörer är både utbildade samt oerhört erfarna. De är därför vana vid att anpassa sig efter de önskemål du som kund har och att ge dig en frisyr du känner dig bekväm i.

Étoilehair

Birger Jarlsgatan 2311145 Stockholm
logo

Välkomna till oss på Étoilehair, en frisör i Stockholm innerstad med mycket hjärta och omtanke för våra kunder. En liten lyxig salong en trappa upp! Vi är ett fantastiskt team av professionella frisörer som erbjuder både med klippning, slingor, färgning, håruppsättning, och hårförlängning. I en hemtrevlig och mysig miljö välkomnar vi er till ett break i vardagen!

Mighty Skin AB - Massage Enskede

(5)

Nynäsvägen 32112234 Enskede
logo

Välkommen till Mighty Skin!Här erbjuder jag dig ett brett utbud av ansiktsbehandlingar, massage, vaxning, lashlift/browlift, Microneedling.Jag använder bara välkända leverantörer och godkända produkter, t ex Exuviance professional, Image Skincare, Dermapen4, Lycon Nordic.Jag är Auktoriserad hudterapeut och Diplomerad massageterapeut. Därmed medlem i SHR Sveriges hudterapeuters riksförbund och innehar behandlingsskadeförsäkring.www.shr.nuVarmt välkomna!

Måsen Fotvård

Ljusstöparbacken 111765 Stockholm
logo

Medicinsk fotvård

NH Nails

Spångavägen 35A16875 Bromma
logo

NH NailsVi förser salonger, terapeuter och privat personer med produkter och kunskap inom nagelvård. Vår gedigna kompetens omfattar allt från produktförståelse / kunskap till kvalitets- och verksamhetsutveckling samt teknik & applikationskompetens.Etablerade sedan 1995.

HairConcept

(5)

Andersvägen 416969 Solna
logo

Vi ställer höga krav på frisörkunskap. Hos oss får du professionell service med det senaste inom klippning, hårvård och färg.

Ingrids Fotvård - Marina Ekstrand

(5)

Skebokvarnsvägen 31212450 Bandhagen
logo

Välkommen till Ingrids Fotvård - Marina Ekstrand. Det allra bästa är att ringa in och boka tid eller kolla om jag har öppet. Jag kan hjälpa till med alla typer av fotbesvär. Välkommen, vi ser fram emot att träffa dig!

Björknäs Salongen

Paviljongvägen 313240 Saltsjö-boo
logo

Vi arbetar med allt som har med skönhet att göra, Vi erbjuder en mängd olika behandlingar, naglar, fötter, hårvård, hudvård, fransförlängning, massage m.m.

Frisörimperiet

Farsta plan 2512347 Farsta
logo

Hos oss hittar du professionella frisörer med många års erfarenhet, hög kvalitet och god service är våra riktlinjer. Genom nyskapande och kreativitet hjälper vi dig skapa ett personligt utseende som inte bara passar för stunden, utan som du ska trivas med varje dag. Välkomna!

Beauty & Medical Team

Kungsgatan 7911227 Stockholm
logo

Beauty & Medicalteam har över 14 års erfarenhet och flera tusen stamkunder. Anledningen till detta är att vi aldrig ger upp. Vi är resultatinriktade och ger 100 % på varje problem som du kan ha, och löser det. För oss är du alltid vår första kund!#nl# #nl# Så varmt välkommen till oss!

Fotkliniken i Mörby

Svärdvägen 718233 Danderyd
logo

Kim's Naglar och Hudvård Stockholm AB

Östgötagatan 6811664 Stockholm
logo

Roos Fotvårdsklinik AB

Flygarvägen 1317569 Järfälla
logo

Professionell medicinsk fotvård och fotfriskvård i Järfälla med fokus på svenska produkter. Även ambulerande fotvård. Bokning via BokaDirekt/telefon/mail. Varmt välkommen!

DAMO Consulting AB

Västervik 14991 Nynäshamn
logo

Både minigrävaren och dumpern finnas för uthyrning med försäkring. Vi har även möjlighet att köra ut maskinerna till öar i skärgården.

Hornstull Hårcenter AB

Långholmsgatan 2311733 Stockholm
logo

Vi utför all hårvård inklusive trådning och frans- och brynfärgning. Välkomna!! Vi värdesätter kvalitet och strävar efter varje kunds fulla belåtenhet. Kom in och bli omhändertagen av vårt duktiga team, samtidigt som ni njuter av våra mycket uppskattade massagestolar.