Om företaget

Skånes Auktionsverk är ett av södra Sveriges ledande auktionshus med geografisk placering i hjärtat av Öresundsregionen, med 3,9 miljoner invånare. Sedan 1980-talet har företaget, tidigare känt som Anders Antik, förmedlat...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0418-599...
Adress

Enoch Thulins Väg 13

26153 Landskrona


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Skånes Auktionsverk AB har valt att inte visa omdömen.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Skånes Auktionsverk är ett av södra Sveriges ledande auktionshus med geografisk placering i hjärtat av Öresundsregionen, med 3,9 miljoner invånare. Sedan 1980-talet har företaget, tidigare känt som Anders Antik, förmedlat försäljning av konst, antikviteter och modern design till kunder över hela världen.

Köpa hos oss

Att köpa på auktion hos Skånes Auktionsverk är enkelt. Alla våra auktioner sker helt online, vilket innebär att man bjuder i realtid på objekten, var man än befinner sig i världen. Vårt system är anpassat för att fungera med både dator, surfplatta och smartphone.

Sälja hos oss

Våra auktioner innehåller allt ifrån småobjekt för den mindre plånboken, till högklassiga objekt, som riktar sig till en internationell köparkrets. Istället för att hålla kvalitetsauktioner två gånger om året, blandar vi exklusiva antikviteter och konstföremål med dekorativa objekt på våra spännande onlineauktioner varannan vecka.

Mer om oss

Skånes Auktionsverk är ett av södra Sveriges ledande auktionshus med geografisk placering i hjärtat av Öresundsregionen, med 3.9 miljoner invånare. Sedan 1980-talet har företaget, tidigare känt som Anders Antik, förmedlat föremål till kunder över hela världen. Företaget övertogs vårens 2009 av Landskronaprofilen Tord Ohlsson, ägare av Parajett/Jomato AB och Dag Magnusson, ägare av Skånegårdar AB med säte i Lund. I samband med ägarbytet ändrades namnet från Anders Antik till Skånes Auktionsverk.

Våra auktioner innehåller allt ifrån högkvalitativa objekt av välkända formgivare och stora konstnärer till mer vardagliga föremål även för den mindre plånboken. Vi kan dessutom anordna individuellt utformade specialauktioner för exempelvis större samlingar eller slotts- och gårdsauktioner på plats.

Skånes Auktionsverk ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Skånes Auktionsverk AB

Omsättning

9 510 tkr

Vinstmarginal

13.20 %

Anställda

7

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Skånes Auktionsverk AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Skånes Auktionsverk AB

Org.nr:

5565506622

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47793 Auktioner i butik

68203 Fastighetsbolag, andra lokaler

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

18.12.1997

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 8
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

041859990

04-185 99 90

041-85 99 90

0418-599 90