Se på karta

skärgården 

gav 125 företag inom detta område

Furetank Rederi AB

Korsholmebacke 143082 Donsö
logo

Furetank is a medium sized shipping company located on the island of Donsö, and has its roots in an archipelago tradition going back to the 18th century. Furetank is committed to the kind of shipping business where attention to quality and care for the environment, the cargo, the vessels and its personnel runs like a thread through every thing we do.

Gotland Excursion AB

Cypressgatan 562158 Visby
logo

Gotland Excursion offer excursion arrangements for Cruising Ship passengers and other vessel visitors. We also arrange complete tour package for Tour Groups, Business Conferences, Business Events and alternatively arranged tours.

Styrsöbolaget Skärgårdsterminal

Saltholmsgatan 8342676 Västra Frölunda
logo

Vår verksamhet bygger på avtal med upphandlad trafik. Vi har för närvarande två uppdragsgivare, Västtrafik och Göteborgs Stad. Styrsöbolaget kör på uppdrag av Västtrafik passagerartrafiken med skärgårdsbåtar från Saltholmen till Södra skärgården och älvtrafiken med Älvsnabben och Älvsnabbare. Trafiken är upphandlad av Västtrafik som beslutar om trafikutbud och taxor. Fartygen ägs av Styrsöbolaget, förutom de båda nya pendelfärjorna för älvtrafiken som sattes i trafik under början av 2015 och ägs av Västtrafik. Dessa opereras av Styrsöbolaget på uppdrag av Västtrafik. Terminaler, bryggor och vänthallar tillhör som regel Västtrafik med undantag för fritidsöarna där lokala föreningar står som ägare.

Charm Charter AB

(5)

Strandvägskajen 1711456 Stockholm
logo

Njut av Stockholm med Charm Charter!

Sandhamnsguiderna AB

13039 Sandhamn
logo

Vi ger er unika upplevelser i yttersta skärgården året runt. Allt från hela konferensvistelsen till aktiviteter och boende.

Söderköpings Turistbyrå

Stängt

Margaretagatan 1961432 Söderköping
logo

Söderköping är en charmig småstadsidyll med Göta kanal som går i genom staden, omgiven av en levande landsbygd och vackra S:t Anna skärgård.

Almåsa Havshotell

Almåsavägen 2013791 Västerhaninge
logo

Välkommen på weekend och konferens vid havskanten i södra Stockholm – endast 30 minuter från Stockholm C. Få sol på näsan och sand mellan tårna. Njut av ö-märkta råvaror och havsnära rätter. Ladda med ny energi och fatta kloka beslut.

Villa Soludden

Ekviks gårds väg 6013940 Värmdö
logo

Villa Soludden ligger i underbart västerläge, med sjötomt och fri utsikt över fjärden. Ska ni fatta stora beslut är det här en omgivning som ger energi och nya idéer.

Stiftelsen Kulturreservatet Åsens By

Haurida Åsen 157892 Aneby
logo

Välkommen till Åsens by - Sveriges första kulturreservatPå Åsens by har vi stannat tiden vid anno 1900 för att kunna visa dig hur livet på landet kunde se ut just då.Här kan du ströva runt på egen hand eller delta i olika aktiviteter som ordnas, året runt. Jordbruk med hästkraft, arbetet med djuren, brödbak och stortvätt i brygghuset. Vandra genom det vackra landskapet och njut av lugnet och de vackra vyerna.

Fjäderholmarnas Krog

(3.8)

Stora fjäderholmen 111115 Stockholm

Siggesta Gård

Stängt

Siggesta gård 13990 Värmdö
logo

Välkommen till Siggesta Gård på Värmdö! Med hållbarhet i fokus serverar vi närodlad mat, ordnar fest och bröllop i lantlig miljö och erbjuder härliga övernattningar i vår unika hotellrum. För företag är vi en populär mötesanläggning för konferenser som söker personlighet, omtanke och värme. Med djur, skog och badstrand i omgivningarna utanför är naturen en del av upplevelsen. På landet nära stan.

Skåvsjöholm konferens & möten

Skåvsjöholmsvägen 8018494 Åkersberga
logo

PRICKFRIA MÖTEN - I Stockholms innerskärgård, 25 min. från centrala Stockholm, med havet som närmsta granne hittar du platsen för din prickfria konferens. 97 hotellrum, 18 lokaler, restaurang, bar, relax och ett hav står till ditt förfogande! Utvald medlem i Svenska Möten.

Sjövillan Skärgård KB

Örlogsvägen 111149 Stockholm
logo

Sjövillan har genomfört företagsarrangemang i Stockholms Skärgård i mer än 20 år. Allt från RIB-båt till sälsafari. Välkommen!

Kocken & Grisen AB

Gåsviksvägen 6776493 Väddö
logo

Matföretag med fokus på catering till grillfester, bröllop och event. Säljer även charkuterier och mathantverk mm.

Visit Skellefteå AB

Stängt

Nygatan 4993131 Skellefteå
logo

Skellefteå är en fantastisk stad som bjuder på fler upplevelser, smaker och arrangemang än du kan hinna med. Äventyrliga utflykter i skärgård och på landsbygd, västerbottniska smaker från lokala producenter och gårdar. Så mycket att välja bland, men lugn bara lugn, vi hjälper dig att planera. Välkommen!

Tystberga Logi

Öppet

Solbuska 161199 Tystberga

Mysigt boende för relax, en timme söder om Stockholm, tjugo minuter från Stendörrens naturreservat i sörmlands skärgård. Ni bor alldeles nära naturen, sörmlandsleden, och allt som finns att uppleva där. Njut av sköna sängar och god service om ni vill. Ett boende i trädgårdsmiljö med en fantastisk utsikt över åkrarna. Egen altan mot naturen. Pentry för enklare matlagning. Nyhet är att ni kan hyra hela stället för familj eller företagssamlingar. Ingår bastu. Vi ger tips för vandring och utflykter

Mjösjö gård

Mjösjö gård 12084498 Kälarne
logo

Mjösjö gård är en idyllisk lantlig gård i östra Jämtland med anor från 1500-talet. Drivs i nionde generation. Boka konferens, möte, kurs, läger, ridhus, fest, bröllop, dop m.m. Varmt välkomna!

Stockholm Adventures

Stängt

Kungsbro strand 2111226 Stockholm
logo

Stockholm Adventures erbjuder guidade och self-guided turer i och runt om Stockholm för grupper, individer och familjer från hela världen, året runt!Vi skapar äkta och oförglömliga upplevelser för personer som älskar att utforska och äventyra. På så sätt lägger vi stor vikt vid kvalitativ utrustning, färsk och god mat, enastående gästvänlighet och noggrann hänsyn för dig och miljön varje steg på vägen.Följ med på en Stockholm Adventures tur och få tillgång till de kulturella

Sailing Events Stockholm AB

Stängt

(4.63)

Bullandövägen 3013956 Värmdö
logo

Grupp- & konferensarrangemang i Stockholms skärgård. Ombord på fantastiska segelbåtar där deltagarna engageras i teambuildingaktiviteter i kombination med konferens. God mat och dryck, spännande tävlingsmoment och en fantastisk skärgårdsupplevelse utlovas.

Skeppsbron Sölvesborg- Restaurang & Catering

Stängt

Trädgårdsgatan 229431 Sölvesborg
logo

Fisk & skaldjursrestaurang, mellan hamn och torg med stort hjärta i Sölvesborg. Varmt välkommen in för allt från Ostron, Hamburgare till Räkor och Kräftor!

Piteå Turistcenter

Stängt

(5)

Bryggargatan 1494163 Piteå
logo

Vi tipsar dig om aktiviteter, sevärdheter, bokar ditt boende och erbjuder även förköp till flera av Piteås evenemang.

Björksätra Brunnsborrning AB

(5)

Ådravägen 19014191 Huddinge
logo

Välkommen att kontakta oss på Björksätra Brunnsborrning!

Tranvik Häst & Skärgård KB

Tranviks Gård 13974 Djurhamn

Fastighets AB Skärgården I Skellefteå

Tingsholmsvägen 4694471 Piteå

Skärgården Ambulans AB

Väddö 76491 Väddö