Östra Boulevarden 3229131 Kristianstad

Gyllene Saxen ligger i centrala Kristianstad. Vi är ett positivt frisörteam som vill inspirera dig som kund och sätta dig i fokus. Vi utför allt inom hårvård och har både tidsbokning & drop-in i mån av tid att erbjuda.

Parkgatan 1941138 Göteborg

5 (1)

Välkommen till Syster med Fler!Klipp, färg,styling eller uppsättning? Ring oss gärna för prisuppgift och bokning! I lokalerna huserar också en massör.

Ale torg 744931 Nödinge

Klippstudion har funnits på Ale torg sedan 1999. Under åren har vi utvecklat salongen och vi erbjuder idag både frisörbehandlingar, traditionell rakning och skäggklippning.Vi på Klippstudion tycker att det är viktigt att du som kund ska känna dig välkommen och vi gör allt för att du ska vara nöjd med din behandling.För att kunna erbjuda dig bästa möjliga service har vi onlinebokning, så att du som kund kan boka tid när det passar dig. Kontakta oss på 0303-229317.

Farsta plan 2512347 Farsta

Hos oss hittar du professionella frisörer med många års erfarenhet, hög kvalitet och god service är våra riktlinjer. Genom nyskapande och kreativitet hjälper vi dig skapa ett personligt utseende som inte bara passar för stunden, utan som du ska trivas med varje dag. Välkomna!

Stora torget 487130 Härnösand

5 (2)

Välkommen in till Salongen. Låt våra frisörer Madelene, Linda och Ulrica ta hand om dig.

Storgatan 153434 Vara

5 (1)

Det är vi fyra tjejer som idag är Vara Fin. Vi är ett sammansvetsat frisörteam som älskar sitt jobb! Vi har lyckan att varje dag få jobba med människor, i en lugn och avslappnande miljö med instrumental musik i högtalarna. Vår inspiration får vi genom medier, utbildningar, visningar och mässor, men framförallt av varandras kunskap och kreativitet här i salongen. #nl#Varmt välkommen in på Vara Fin! #nl# #nl#

Sankt Larsgatan 32A58224 Linköping

Välkommen in till oss – Elisabeth, Anna & Elenor.Vår salong är byggd på återvunna material, kreativitet och kärlek.Vi tror på ett stort engagemang, och att värna om djur och natur. Så EKO ligger oss varmt om hjärtat.Vi är kreatörer som lyssnar på just dig, och skapar därefter din framgång.Här kommer du känna dig viktig, omhändertagen o snygg!För hos oss är du trygg!Vi har erfarenheten och idéerna, bara du sätter gränserna…Välkommen in till oss!

Säljarevägen 1070236 Örebro

Välkommen in till oss!

Vallnäsvägen 392331 Storuman

1 (1)

Välkommen till Ainas Hårdesign! Vi klipper både barn, herrar & damer. Vi erbjuder allt ifrån klippning, trimning, färgning, slingor, ögonbryn & bruduppsättning.

Stora torget 854330 Tibro

Hårologisalongen för hela familjen. Vi har ett stort urval av hårvårdsprodukter, ekologisk hudvård, make-up, väskor, smycken m.m.

Långholmsgatan 2311733 Stockholm

Vi utför all hårvård inklusive trådning och frans- och brynfärgning. Välkomna!! Vi värdesätter kvalitet och strävar efter varje kunds fulla belåtenhet. Kom in och bli omhändertagen av vårt duktiga team, samtidigt som ni njuter av våra mycket uppskattade massagestolar.

Linnégatan 2235233 Växjö

Välkommen till Gentleman's Barbershop i Växjö . Vi gillar skägg men förutom skägg utför vi i vår herrsalong rakning, klippning, skäggvård och trimning. Vi är en herr salong som vänder sig till kunder i alla åldrar. Vi är ett team som brinner för vårt jobb och arbetar för att nå perfektion för varje kund. vi utför rakning,skäggvård, klippning och trimning. vi lyssnar och erbjuder god service och är måna om att förmedla en skön och professionell upplevelse för alla våra kunder Välkommen!

Köpmangatan 3863340 Eskilstuna

4.33 (9)

Välkommen till oss!

Turebergs Allé 919164 Sollentuna