Se på karta
Skaftgränd 145175 Uddevalla

Ett liv, miljontals steg - Vi hjälper dig med rörelserelaterade problem.

Enhagsvägen 918740 Täby

Infiniti Medical representerar globalt väletablerade leverantörer som är kända för sina produkter av högsta kvalitet. Vi erbjuder ett omfattande sortiment från många olika tillverkare av sjukvårdsutrustning.

Södra Långgatan 2521144 Malmö

Edwards Lifesciences is the global leader in patient-focused medical innovations for structural heart disease, as well as critical care and surgical monitoring. Driven by a passion to help patients, the company collaborates with the world’s leading clinicians and researchers to address unmet healthcare needs, working to improve patient outcomes and enhance lives.

Hennan Tallvägen 882775 Ramsjö

RFSU AB erbjuder högkvalitativa produkter inom kategorierna sex och samlevnad samt kropp och välbefinnande.

Examensgatan 743144 Mölndal

Triolab erbjuder instrument, reagenser, förbrukningsvaror samt applikationssupport och teknisk service inom diagnostik och forskning.

Råsundavägen 416967 Solna

Triolab erbjuder instrument, reagenser, förbrukningsvaror samt applikationssupport och teknisk service inom diagnostik och forskning.

Eriksbergsvägen 32A73492 Hallstahammar

Reison utvecklar och tillverkar ett mycket omtyckt tillbehörssortiment för operationsbord. Våra tillbehör används främst i Skandinavien, men efterfrågan i USA samt övriga EU-länder växer stadigt.

Verkstadsvägen 524138 Eslöv

Mawima Teknik AB är ett åttaårigt företag med en samlad kunskapsbank på ca 30 år när det gäller reservdelar och service, inom vårdprodukter såsom sängar, lyftar etc. samt till gymnastik- och träningsredskap. Detta gör att du som kund kan känna dig trygg i att vi kan det vi gör och att du blir omhändertagen på bästa sätt.

Bomvägen 2A86234 Kvissleby

Vi är ett etablerat serviceföretag inom tandvården som levererar service och utrustning från alla välkända tillverkare, för klinikens alla behov. Från större installationer till små reparationer.Helhetslösningar med service och underhåll för maximal driftsäkerhet av hela uppsättningen av utrustning och instrument. Kontakta våra duktiga servicetekniker.Välkommen till Total Dental!

Brostugevägen 1875653 Uppsala

För dig som arbetar med händer

Östra Hamngatan 2641109 Göteborg

Medartuum är en ledande aktör på den svenska marknaden för parallelldistribution av läkemedel. Medartuum har ingen egen tillverkning av läkemedel utan anpassar läkemedelsförpackningar och bipacksedlar till den svenska marknaden. Varje enskilt läkemedel som Medartuum ska sälja i Sverige måste först bli godkända hos Läkemedelsverket (LV) eller dess motsvarighet European Medicines Agency (EMA).

Malmövägen 1433142 Värnamo

Legpal AB är ett mindre företag inom hjälpmedelsbranschen. Vi tillgodoser vård- och omsorgsgivares behov av hjälpmedel vid yttre behandling av ben och fötter genom för ändamålet anpassade och nyutvecklade produkter. Vår storsäljare Legpal Original är patentskyddad och lämpar sig inom väldigt många områden. Första provserien lanserades 2014 och har sedan dess utvecklats och blivit en efterfrågad produkt inom framförallt äldrevården.

Östersundsvägen 3583631 Lit

Utbildningsmaterial för sjukvårds utbildning på universitet och högskolordär utbildning av sjuksköterskor och vårdpersonal bedrivs.Man tränar på ett enkelt sätt att sätta fri infart eller att ta venprover.

Scheeletorget 122363 Lund

Cancerdiagnostikbolaget BiBBInstruments AB (publ) (”BiBB”) baserat på Medicon Village i Lund utvecklar och tillverkar EndoDrill®, en patentsökt produktserie av eldrivna endoskopiska biopsiinstrument. EndoDrill®-instrumenten tar högkvalitativa vävnadsprover med hög precision med målet att förbättra diagnostiken av flera allvarliga cancersjukdomar, t ex i magsäck, bukspottkörtel, lever, lunga, och urinblåsa.

Kanalvägen 1019461 Upplands Väsby

Orkla Care är en del av den norska Orkla-koncernen vars hälsoprofil inleddes redan i 1854. Orkla Care erbjuder produkter inom hälsa och välbefinnande som underlättar för att leva ett hälsosamt liv.

Lindhagensgatan 12011251 Stockholm

Takeda is a patient-focused, values-based, R&D-driven global biopharmaceutical company committed to bringing Better Health and a Brighter Future to people worldwide. Our passion and pursuit of potentially life-changing treatments for patients are deeply rooted in our distinguished history in Japan since 1781.

Industrigatan 5829136 Kristianstad

Välkommen till Mikronmed AB. Vi är en av Skandinaviens ledande leverantörer av laser och IPL-system.

Gunnar Asplunds allé 1617169 Solna

Valneva is a fully integrated, commercial stage biotech company focused on developing innovative lifesaving vaccines.

Hsb-gatan 379530 Rättvik

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Drottninggatan 1965225 Karlstad

5 (1)

Välkommen till oss när du har smärta eller besvär i leder, nerver och muskler.Vi behandlar rygg- och nackproblem och idrottsskador.Tillsammans lägger vi upp en behandlingsplan för att få det bästa resultatet.Kontakta oss för mer information!

Barks väg 717073 Solna

Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Via vår Nordiska organisation erbjuder vi högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet – Quality for life.

Tillverkarvägen 618766 Täby

W&H Nordic har 33 anställda med huvudkontor i Täby utanför Stockholm. Här finns försäljning, lager och service.Utöver detta har vi filialer i Norge, Finland, Danmark samt Baltikum.Våra återförsäljare är dom vanligaste depåerna i resp land dit du kan vända dig för frågor och beställningar men du är även alltid välkommen att kontakta oss. Vi har alltid strävat att ha en god kontakt med kliniker och vara lyhörda för era behov för att kunna erbjuda den bästa service och support.

Paviljongvägen 1785240 Sundsvall

Välkommen till EarCare!Hos EarCare är du välkommen att komma och köpa rengöringsprodukter, hörapparatbatterieroch få hjälp med enklare service/översyn av din hörapparat och hörselprodukt på Drop In tider.

Dag hammarskjölds väg 1A22464 Lund

5 (1)

LRI tillhandahåller innovativa mikroskoplösningar för forskning, sjukvård, utbildning och industri.

Sågverksgatan 265221 Karlstad

Investera i en arbetsstol för bättre ergonomi! Din ergonomi - vårt fokus!