Se på karta

sjukvårdsartiklar - tillverkare, grossist 

gav 2389 företag inom detta område

Skaftgränd 145175 Uddevalla
logo

Ett liv, miljontals steg - Vi hjälper dig med rörelserelaterade problem.

Trålvägen 543274 Träslövsläge
logo

DYNOR FÖR HJÄLPMEDEL, SJUKVÅRD OCH REHABILITERINGMarknadens mest behovsanpassade sittkomfort. Skillnaden sitter på insidan.Vi handtillverkar medicintekniska hjälpmedel som behåller komforten över lång tid och som gör vardagen bättre.

Enhagsvägen 918740 Täby
logo

Infiniti Medical representerar globalt väletablerade leverantörer som är kända för sina produkter av högsta kvalitet. Vi erbjuder ett omfattande sortiment från många olika tillverkare av sjukvårdsutrustning.

Södra Långgatan 2521144 Malmö
logo

Edwards Lifesciences is the global leader in patient-focused medical innovations for structural heart disease, as well as critical care and surgical monitoring. Driven by a passion to help patients, the company collaborates with the world’s leading clinicians and researchers to address unmet healthcare needs, working to improve patient outcomes and enhance lives.

Hennan Tallvägen 882775 Ramsjö
logo

RFSU AB erbjuder högkvalitativa produkter inom kategorierna sex och samlevnad samt kropp och välbefinnande.

Bifrostgatan 3043144 Mölndal
logo

Triolab erbjuder instrument, reagenser, förbrukningsvaror samt applikationssupport och teknisk service inom diagnostik och forskning.

Råsundavägen 416967 Solna
logo

Triolab erbjuder instrument, reagenser, förbrukningsvaror samt applikationssupport och teknisk service inom diagnostik och forskning.

Eriksbergsvägen 32A73492 Hallstahammar
logo

Reison utvecklar och tillverkar ett mycket omtyckt tillbehörssortiment för operationsbord. Våra tillbehör används främst i Skandinavien, men efterfrågan i USA samt övriga EU-länder växer stadigt.

Knarrarnäsgatan 716440 Kista
logo

Alere AB har lång tradition som en betydande leverantör av högkvalitativa och kostnadseffektiva produkter till den svenska hälso- och sjukvården på humansidan och till veterinärer.

Paviljongvägen 1785240 Sundsvall
logo

Välkommen till EarCare!Hos EarCare är du välkommen att komma och köpa rengöringsprodukter, hörapparatbatterieroch få hjälp med enklare service/översyn av din hörapparat och hörselprodukt på Drop In tider.

Bomvägen 2A86234 Kvissleby
logo

Vi är ett etablerat serviceföretag inom tandvården som levererar service och utrustning från alla välkända tillverkare, för klinikens alla behov. Från större installationer till små reparationer.Helhetslösningar med service och underhåll för maximal driftsäkerhet av hela uppsättningen av utrustning och instrument. Kontakta våra duktiga servicetekniker.Välkommen till Total Dental!

Brostugevägen 1875653 Uppsala
logo

För dig som arbetar med händer

Storgatan 3587130 Härnösand
logo

Härnösands ryggklinik är ett kreativt team som arbetar för att utveckla metoder och behandlingar inom friskvård.

Verkstadsvägen 524138 Eslöv
logo

Mawima Teknik AB är ett åttaårigt företag med en samlad kunskapsbank på ca 30 år när det gäller reservdelar och service, inom vårdprodukter såsom sängar, lyftar etc. samt till gymnastik- och träningsredskap. Detta gör att du som kund kan känna dig trygg i att vi kan det vi gör och att du blir omhändertagen på bästa sätt.

Östersundsvägen 3583631 Lit
logo

Utbildningsmaterial för sjukvårds utbildning på universitet och högskolordär utbildning av sjuksköterskor och vårdpersonal bedrivs.Man tränar på ett enkelt sätt att sätta fri infart eller att ta venprover.

Malmövägen 1433142 Värnamo
logo

Legpal AB är ett mindre företag inom hjälpmedelsbranschen. Vi tillgodoser vård- och omsorgsgivares behov av hjälpmedel vid yttre behandling av ben och fötter genom för ändamålet anpassade och nyutvecklade produkter. Vår storsäljare Legpal Original är patentskyddad och lämpar sig inom väldigt många områden. Första provserien lanserades 2014 och har sedan dess utvecklats och blivit en efterfrågad produkt inom framförallt äldrevården.

Scheeletorget 122363 Lund
logo

Cancerdiagnostikbolaget BiBBInstruments AB (publ) (”BiBB”) baserat på Medicon Village i Lund utvecklar och tillverkar EndoDrill®, en patentsökt produktserie av eldrivna endoskopiska biopsiinstrument. EndoDrill®-instrumenten tar högkvalitativa vävnadsprover med hög precision med målet att förbättra diagnostiken av flera allvarliga cancersjukdomar, t ex i magsäck, bukspottkörtel, lever, lunga, och urinblåsa.

Östra Hamngatan 2641109 Göteborg
logo

Medartuum är en ledande aktör på den svenska marknaden för parallelldistribution av läkemedel. Medartuum har ingen egen tillverkning av läkemedel utan anpassar läkemedelsförpackningar och bipacksedlar till den svenska marknaden. Varje enskilt läkemedel som Medartuum ska sälja i Sverige måste först bli godkända hos Läkemedelsverket (LV) eller dess motsvarighet European Medicines Agency (EMA).

Kanalvägen 1019461 Upplands Väsby
logo

Orkla Care är en del av den norska Orkla-koncernen vars hälsoprofil inleddes redan i 1854. Orkla Care erbjuder produkter inom hälsa och välbefinnande som underlättar för att leva ett hälsosamt liv.

Industrigatan 5829136 Kristianstad
logo

Välkommen till Mikronmed AB. Vi är en av Skandinaviens ledande leverantörer av laser och IPL-system.

(5)

Drottninggatan 1965225 Karlstad
logo

Välkommen till oss när du har smärta eller besvär i leder, nerver och muskler.Vi behandlar rygg- och nackproblem och idrottsskador.Tillsammans lägger vi upp en behandlingsplan för att få det bästa resultatet.Kontakta oss för mer information!

Barks väg 717073 Solna
logo

Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Via vår Nordiska organisation erbjuder vi högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet – Quality for life.

Tillverkarvägen 618766 Täby
logo

W&H Nordic har 33 anställda med huvudkontor i Täby utanför Stockholm. Här finns försäljning, lager och service.Utöver detta har vi filialer i Norge, Finland, Danmark samt Baltikum.Våra återförsäljare är dom vanligaste depåerna i resp land dit du kan vända dig för frågor och beställningar men du är även alltid välkommen att kontakta oss. Vi har alltid strävat att ha en god kontakt med kliniker och vara lyhörda för era behov för att kunna erbjuda den bästa service och support.

Lindhagensgatan 12011251 Stockholm
logo

Takeda is a patient-focused, values-based, R&D-driven global biopharmaceutical company committed to bringing Better Health and a Brighter Future to people worldwide. Our passion and pursuit of potentially life-changing treatments for patients are deeply rooted in our distinguished history in Japan since 1781.

(5)

Dag hammarskjölds väg 1A22464 Lund
logo

LRI tillhandahåller innovativa mikroskoplösningar för forskning, sjukvård, utbildning och industri.