Se på karta

sjukvårdsartiklar - tillverkare, grossist 

gav 2406 företag inom detta område

AJ MEDICAL

Vasavägen 78-8018141 Lidingö
logo

AJ Medical är ett familjeföretag som startade 1991. Vi marknadsför och säljer diagnostikutrustning med blodtrycksutrustning som specialitet till landsting, kommuner, företagshälsovård, sjukhus, läkarhus, vårdcentraler och privathälsovård. Välkomna att kontakta oss!

RFSU AB

Färögatan 3316451 Kista
logo

RFSU AB är marknadsledare på kondomer i Norden. Företaget säljer även glidmedel, hemtester, intimvårdsprodukter samt sexleksaker.

Inpart Trading AB

Kalkbruksvägen 361971 Vagnhärad
logo

Vi har ett stort utbud av vagnar och tillbehör för vård och omsorg.#nl#I vårt breda program hittar du många typer av läkemedelsvagnar, medicinvagnar samt journal-, akut-, och stickvagnar. Saknar du något är vi specialister på kundanpassningar.

Cook Sweden AB

Sveavägen 911157 Stockholm
logo

Sysmex Nordic Aps Filial Sverige

Föreningsgatan 21726151 Landskrona
logo

Sysmex has been producing healthcare products of the highest quality for over 50 years. Traditionally, our focus has been on medical analytical devices and IT solutions for the lab sector around the world – with hematology, coagulation and urinalysis. As our experience and skills grow, we are expanding our areas of expertise to include exciting new domains such as life science, bioscience and near patient care.

MAQUET Nordic AB

Röntgenvägen 217154 Solna
logo

Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom hälso- och sjukvård och farmaceutisk industri. Våra personliga erfarenheter och nära samarbeten med kliniska experter, vårdpersonal och specialister inom medicinteknik gör det möjligt för oss att bidra till en förbättrad vardag för människor, nu och i framtiden.

Linet Sweden AB

Vallgatan 517067 Solna
logo

LINET Group SE är den största europeiska sängtillverkaren och leverantören av hälso- och sjukvårdslösningar. Produktportföljen med hälso- och sjukvårdsprodukter inbegriper sängar, passiva och aktiva madrasser, sängbord och andra möbler med mera. ​

Bäringen AB

Eriksbergsgatan 1011430 Stockholm
logo

Bäringen AB är ett medicinskt tekniskt företag som bildades 1988 i Stockholm. Företaget ägs och drivs av Ronny T Andersson. Bäringen har fått Soliditets högsta kreditvärdering vilket är det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få.

Autoklaver & Desinfektorer Medical I Göteborg AB

Ragnar Thorngrens gata 843145 Mölndal
logo

AD MediCal är ett rikstäckande företag inom produktområdet medicinteknisk utrustning. Vi har vårt huvudkontor i Göteborg och etablerades ursprungligen 1989.Vi erbjuder en unik kombination med försäljning av produkter och tjänster, som tillsammans utgör kärnan i våra kunders steriliserings- och desinfektionsarbete. AD MediCals viktigaste kunder finns inom sjukvård, universitet och tandvård.

Smith & Nephew AB

Krokslätts Fabriker 3943137 Mölndal
logo

Smith & Nephew är ett mångsidigt företag inom avancerad medicinteknik som arbetar för att hjälpa hälso- och sjukvårdspersonal i över 100 länder att förbättra livskvaliteten för deras patienter.

Lohmann & Rauscher AB

Grönegatan 1C22224 Lund
logo

Lohmann & Rauscher (L&R) är en internationellt ledande leverantör av framtidsorienterade medicin- och hygienprodukter av högsta kvalitet – från klassiska förbandsmaterial till moderna behandlings- och vårdsystem.

GERTAB Sjukvårdsprodukter AB

Ladugårdsvägen 523435 Lomma
logo

Välkommen till GERTAB Sjukvårdsprodukter!

Coloplast AB

Borgmästaregatan 10A43432 Kungsbacka
logo

Vi utvecklar produkter och service som gör livet enklare för människor med ett hälsotillstånd som är mycket personligt. Välkommen!

Sjukvårdsartiklar - Tillverkare, grossister Sökord

Coloplast utvecklar produkter och tjänster för att göra livet lättare för människor med djupt personliga och privata medicinska tillstånd.

Visa mer

Next2Vet AB

Östra Zinkgatan 227139 Ystad
logo

Vi marknadsför förbrukningsvaror, instrument och medicinteknisk utrustning för veterinärer. Välkomna att kontakta oss!

Micrel Medical Devices Nordics, AB

Grev Turegatan/BTR 11438 Stockholm
logo

Micrel Medical Devices develops, manufactures and markets a full range of ambulatory infusion pumps, administration sets as well as patient infusion control and monitoring systems for hospital and home care applications.

Toul Meditech AB

Tunbytorpsgatan 3172137 Västerås
logo

Toul Meditech är ett svenskt innovationsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer medicintekniskt klassad utrustning som genererar ultrarena luftflöden för operationsmiljöer, i syfte att minska risken för luftburen smitta och därmed postoperativa infektioner. Utrustningen är mobil eller takhängd och bland våra kunder finns offentliga och privata vårdinrättningar både inom och utanför Sverige. Alla produkter tillverkas i Sverige.

Camp Scandinavia AB

Karbingatan 3825467 Helsingborg
logo

Vår vision är att Camp Scandinavia skall vara ett innovativt familjeägt företag, internationellt erkänt genom egna produkter på ortosområdet. På den Nordiska hemmamarknaden skall ortopedteknik utgöra basen för vår verksamhet. Kreativitet och kunskap skall förstärka marknadspositionen ytterligare.

Apgar Sverige AB

Gränsgatan 5674146 Knivsta
logo

Vår ambition är att vara det självklara valet för våra kunder som sätter säkerhet, innovation och ergonomi högt upp på önskelistan.Vi levererar kvalitet för livet med produkter som sätter patienten i fokus.Den Medicintekniska branschen är i ständig utveckling och vi på Apgar är med och leder den framåt.

Straumann AB

Krokslätts fabriker 4543137 Mölndal
logo

Ett av världens största tandimplantatföretag, inklusive regenerativa produkter och digitala lösningar för hela dentala kedjan. Erbjuder noggrant utforskade och vetenskapligt beprövade lösningar för såväl dagens som framtidens patienter.

Dorc Scandinavia AB

Hästholmsvägen 2813130 Nacka
logo

Få saker är lika viktiga som synen. Du har rätt att begära det allra bästa inom instrument och utrustning för fako och vitreoretinal kirurgi. Främst för patientens skull, men också för att optimera säkerhet i ditt arbete, vare sig du är läkare eller sköterska. Därför har vi under mer än 25 år, samlat många av världens mest välrenommerade leverantörer inom området, vars produkter vi snabbt kan tillhandahålla för er.

Roche AB

Arvid Tydéns allé 717169 Solna
logo

Vi utvecklar innovativa läkemedel som förbättrar vår hälsa. Våra läkemedel och diagnostiska produkter används av hela vårdkedjan.

Attends Healthcare AB

Järnvägsgatan 457833 Aneby
logo

Erbjuder ett omfattande utbud av disponibla, kroppsburna och specialiserade inkontinensprodukter för vårdgivare och konsumenter.

ResMed Sweden AB

Jan Stenbecks torg 1716440 Kista
logo

ResMed har ett fullständigt utbud behandlingsalternativ, från CPAP-masker och -apparater till orala hjälpmedel och befuktare och mycket mer.

Fot & Sko Specialisten

Hälsovägen 125221 Helsingborg
logo

Hela din kropp kommer att tacka dig när du väljer skor som passar dina fötter. Välkommen in till oss och hitta skorna för dig.

Cytiva Sweden AB

Björkgatan 3075323 Uppsala

Vi tillhandahåller teknologier för cellforskning, proteinforskning samt verktyg som används vid tillverkning av läkemedel.