Om Sixt Biluthyrning Stockholm Segeltorp/BMW

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Sixt Biluthyrning Stockholm Segeltorp/BMW, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Sixt Biluthyrning Stockholm Segeltorp/BMW

Elias Sado

mer än ett år sedan

Lämnade in bilen under december 2020 till Bilia BMW och fick ett svar att det ej var något fel på bilen men jag hade berättat flera gången att visa bilinställningar funkade ej. Efter de fick reda på att jag hade garanti från försäljaren så hittade de fel på bilen på en kostnad på ca 70000:- jag tog ut bilen och uppgradera mjukvaran själv från BMW hemsida och alla mina problem försvann i systemet. får en faktura på 2700kr för deras lögner. Förstår ej hur de skiter i kunder på det sättet!!!!!

Oh Natthawut

mer än ett år sedan

Otrevlig personal på verkstad där som är sämst på att samarbeta och till slut så blev det kundens fel.
Efter att jag köpte bilen där i två månader så har luftmätaren pajat, man ser det genom felkoden. Ringde till dem och beställa en tid men de vägrade laga bilen och bortförklarade.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Köpte bil som fungerat (ca 2veckor sen) allting är bra dock lite dyrare än vad som står på blocket men annars är jag glad:)<3

Kund

mer än ett år sedan

Bil för en vecka i tjänst, verkstad oåtkomlig, ingen lösning på problemet och låta kunden betala (mycket pengar). Efter klagomål fortfarande pengar tillbaka i match och återigen ingen lösning.

Elias Sado

mer än ett år sedan

Det enda de gör i princip är att sätta kunden i position till en betalning! Skriv ej på något för att de kommer försöka ta betalt på alla sätt. lämnade in bilen under december 2020 till Bilia BMW och fick ett svar att det ej var något fel på bilen men jag hade berättat flera gången att visa bilinställningar funkade ej som de borde göra. Efter de fick reda på att jag hade garanti från försäljaren så hittade de fel på bilen på en kostnad på ca 70000:- jag tog ut bilen och uppgradera mjukvaran sjä

Vasco Sousa

mer än ett år sedan

Went in for an oil change and was advised to change air, microfilter and fuel filter as well.
So far, so good. However, here are 2 problems:
1) The price that the receptionist gave me for:
- Job 1 Oil service (+ miljö avgift)
- Job 2 Air filter
- Job 3 Fuel filter
- Job 4 Mikrofilter
Was approximately SEK 1000 over the list prices on the booking website.
In other words, without any apparent reason, I was being charged over SEK 1000.00 extra. Only after I checked and confronted the cashier with the list prices using my phone did he go into his computer to type and click for 5 minutes before confirming : “you are right!”
So, in summary, I – the customer – had to investigate out of my own initiative and determine if I was being ripped off or not.

2) At the same appointment I also asked to change one parking light lightbulb that I had noticed was broken. I got charged around SEK 1500.00 for a light bulb that cannot possibly cost more than SEK 500.00. If I say “please change one parking lightbulb", while my car is in for an already pricey service (>SEK 5000.00 ), why was I given an extra light inspection fee of around SEK 1000.00?

If I add up 1) and 2), I can only conclude that the Sergeltorp Billia BMW service tried and partly succeeded in ripping me off.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bilen startade men stannade direkt. De påstod att sprucken insugsslang var problemet. Det förstår vem som helst att det var fel. Nej det var (mitt fel) slut på soppa som orskade problemet men det ville de inte erkänna, de tog 2300 kr.

Bosse E

mer än ett år sedan

Mycket bra med de bästa bilarna. Har köpt 3 st här!

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

08753182108-753 18 21087-53 18 210875-318 21