Se på karta

simhall, badhus, friluftsbad 

gav 411 företag inom detta område

(4)

Barrsätragatan 3881140 Sandviken
logo

Motionssimma i vår 25 metersbassäng, bada och lek i äventyrsbadet eller koppla av i någon av våra bubbelpooler. I hoppbassängen har vi trampoliner på 1 och 3 meters höjd samt ett 5 meters hopptorn och klättervägg. Hos oss finns även en övningsbassäng med höj- och sänkbar botten.

Gjörwellsgatan 3411260 Stockholm
logo

Ett stort utbud av träning, Individuellt eller i grupp, motionssim och rehabilitering.Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller om du söker nya positiva träningsutmaningar.Hos Oasen Bad & Motion i Stockholm finns träning för alla behov.

(3.25)

Kungsgatan 3971130 Lindesberg
logo

Badhuset Energikällan är äventyrsbadet med relaxavdelning och Actic gym.

Skolgatan 259571 Boxholm
logo

Boxholmshus driver kommunens sim- och sporthall som idag är centrum för träning och hälsa. En naturlig mötesplats för Boxholmsborna.

Fritidsvägen Emmaboda
logo

Välkommen till en gemytlig bad- och träningsanläggning belägen i naturskön miljö i utkanten av Emmaboda.

(2.86)

Västervik Resort 59353 Västervik
logo
Visby 62156 Visby
logo

Visby Gustavsvik ligger vackert beläget vid havet 5 km norr om Visby hamn (färjeterminalen). Här kan familjen och vännerna umgås i avkopplande miljö med närhet till stadens utbud. Njut av lugnet och låt barnen leka fritt på stora grönytor. Området inbjuder till inspiration och sköna slappa dagar för semester och lek. Solbada på stranden och ta svalkande dopp i havet.Här kan du bo i Bed & Breakfast rum eller i stugor och lägenheter med självhushåll.

Skolvägen 693261 Lövånger
logo

Samlingslokal, badhus och bio i ett och samma hus.