Om Silverstrands Trafik AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Silverstrands Trafik AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSilverstrands Trafik Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande07.12.1988
Org.nr:5563430361
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch49390 Annan landtransport av passagerare

Exekutiva befattningar/Administration

Björn Tommy SilverstrandLedamot
Yvonne Kerstin Maria SilverstrandSuppleant
Gert Ola Hilbert GustafssonRevisor

Omdömen om Silverstrands Trafik AB

EBO

mer än ett år sedan

Jag tycker denna buss är helt suverän. Den tar en till Stockholm på 6 timmar och man betalar 300 kr turen om man bokar över internet. Jag tycker det är billigt och smidigt. Personalen är även hur duktiga och trevliga som helst. Har inget negativt att säga om denna buss.

Svar från företaget

Tack för fint beröm !
Silverlinjen drivs av Silverstrands Trafik och Tomas Buss gemensamt.

Jens Cavallin

mer än ett år sedan

jag pendlar i stort sett varje vecka med Silverlinjen och kan bara ge det bästa betyg! Mjuk och snabb körstil, och matpausen i Ringarum OK, även om den kunde, från passagerarsynpunkt, bantas till 20 minuter. Rena och fina bussar, och utmärkta restriktioner för mobiltjafsande, skönt slippa höra andras pladder med kompisar 30 cm från det egna örat! Man kan sova, jobba, läsa utan att dras in i andras privatpladder! När nu politikerna gett upp den direkta järnvägstrafiken till Kalmar från Stockholm är Silverlinjen bästa tänkbara privata alternativ.

ewan

mer än ett år sedan

Dåligt och oseriöst företag. Åker aldrig mer med dem

Rebecca

mer än ett år sedan

Bussen går mycket snabbare, och är definitivt mer pålitlig än SJ. Och att man kan åka från Öland, och slipper ta sig in till Kalmar betyder en hel del om man är ölänning. Bra, billigt, och skönt att det går direkt till Sthlm, istället för att stanna i varenda avkrok som vissa andra buss-företag gör.

ewan

mer än ett år sedan

Jag har jättedåliga erfarenheter från Silverlinjen. Jag avbokade en resa 21 timmar innan avresa,pga att min svärfar blev sjuk (och dog). Jag hade ej fått någon bekräftelse ifrån dem,och ej uppgett mitt kontokort.De skickade ändå mej en faktura på beloppet. Jag kontaktade konsumentombudsman,allmänna reklamationsnämd osv, som ansåg att jag hade rätt.Vad gjorde Silverlinjen ? Lämnade in en stämningsansökan på mej för att jag ej betalade!! Till saken hör att jag åkt med dem i åratal mellan Kalmar och Stockholm. Dom är inte rädda om sina kunder precis !

Per-Anders

mer än ett år sedan

Usch vad smutsigt det är på Silverlinjens bussar, kommer aldrig mera åka med dom.