Om företaget

Välkommen till Siggesta Gård på Värmdö! Med hållbarhet i fokus serverar vi närodlad mat, ordnar fest och bröllop i lantlig miljö och erbjuder härliga övernattningar i vår unika hotellrum. För företag är vi en populär...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-562 801...
Adress

Siggesta gård

13990 Värmdö

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Siggesta Gård har valt att inte visa omdömen.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Välkommen till Siggesta Gård på Värmdö! Med hållbarhet i fokus serverar vi närodlad mat, ordnar fest och bröllop i lantlig miljö och erbjuder härliga övernattningar i vår unika hotellrum. För företag är vi en populär mötesanläggning för de som söker personlighet, omtanke och värme. Med djur, skog och badstrund i omgivningarna utanför är naturen en del av upplevelsen. På landet nära stan.

Hotell

Att få komma bort en stund kan alla behöva ibland. Det har vi tänkt på när vi har inrett våra hotellrum. På gården finns många vackra byggnader som vi successivt har renoverat med tanken att bevara husets karaktär och välkomna det in i 2000-talet. Våra gäster sover i fluffiga täcken och sängar från Mille Notti. I dagsläget har vi 58 unika rum med totalt 140 bäddar.

För att verkligen kunna koppla av och koppla bort har vi valt bort TV i många rum där ni istället kan läsa böcker och magasin om jakt, matlagning och inredning. I husen finns också större utrymmen för umgänge och sällskapsspel. Hotellet erbjuder allt från mysiga enkelrum till rymliga familjerum och en fantastiskt unik svit.

Konferens & Event

Modern konferensgård på Värmdö för exklusiva möten med högre krav. Hos oss kan du förutom högklassiga lokaler och bästa service också få hjälp med att planera ditt möte och fylla dagen med innehåll som ger största vinning för dig som kund. Vi utgår från dina behov och hjälper dig att sätta en agenda för dagen. Hos oss finns alla förutsättningar för en lyckad konferens, vare sig du vill hyra en egen flygel till ledningsmötet, anordna kickoff i vår rustika lada för upp till 1000 personer eller bara konferera så är detta platsen för just er. Våra Byhus har avskilda hotellrum och konferenslokaler, alla unikt inredda.

Mat & Fest

Från köket serveras varje dag vällagad mat och hembakt fika. Vi lagar mat från grunden och vi gillar både klassiker och nytänk. Köp dig en god espresso och en nybakt kanelbulle från vårt bageri. Vi bakar allt matbröd och fikabröd själva, välkommen till oss!

Djur & Natur

kom och hälsa på våra alpackor. På lov och helger kan våra gäster komma i närkontakt med djuren och mata dem med i sin hage. Hos oss bor också getter och höns. På gården har vi en fin lekplats med en stor sandlåda, gunghästar och annat kul. Det finns flera vandringsleder och stigar runt gården för alla åldrar. På vår barnsligaste stig hittar du gårdens troll, vi kallar den Träsktrollens stig. Utmana varandra i våra utomhusaktiviteter som Skogshinderbana, Frisbeegolf, Äventyrsgolf och Fotbollsgolf.

Siggesta Deli

I Siggesta DELI hittar du delikatesser tillverkade på gården och några utvalda från andra leverantörer. Bland våra egna produkter hittar du bland annat den populära Chokladcrunchen och solrosbräck och bland våra övriga leverantörer finns naturligtvis våra grannars Värmdö must och Säbys rapsolja. Perfekta gå bortpresenter.

Siggesta Gårds utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Siggesta Gård

Omsättning

33 598 tkr

Vinstmarginal

-5.20 %

Anställda

30

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Siggesta Gård finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Siggesta Gård AB

Org.nr:

5562454941

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

56100 Restauranger

55102 Konferensanläggningar

93199 Professionella idrottsutövare, sportarrangörer, sportadministratörer

10390 Annan frukt-, bär- och grönsaksindustri

10840 Industri för senap, ketchup, kryddor och andra smaksättningsmedel

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

05.10.1984

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 8
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0856280100

08-562 801 00

085-628 01 00

0856-28 01 00

085-6280100