Om Siggesta Gård

Välkommen till Siggesta Gård på Värmdö! Med hållbarhet i fokus serverar vi närodlad mat, ordnar fest och bröllop i lantlig miljö och erbjuder härliga övernattningar i vår unika hotellrum. För företag är vi en populär mötesanläggning för konferenser som söker personlighet, omtanke och värme. Med djur, skog och badstrand i omgivningarna utanför är naturen en del av upplevelsen. På landet nära stan.

Hotell

Att få komma bort en stund kan alla behöva ibland. Det har vi tänkt på när vi har inrett våra hotellrum. På gården finns många vackra byggnader som vi successivt har renoverat med tanken att bevara husets karaktär och ändå få en modern och ombonad känsla. Våra gäster sover i fluffiga täcken och sängar från Mille Notti. I dagsläget har vi 58 unika rum med totalt 140 bäddar. Vi har även glampingtält för lyxiga tältnätter.

För att verkligen kunna koppla av och koppla bort har vi valt bort TV i många rum där ni istället kan läsa böcker och magasin om jakt, matlagning och inredning. I husen finns också större utrymmen för umgänge och sällskapsspel. Hotellet erbjuder allt från mysiga enkelrum till rymliga familjerum och en fantastiskt unik svit.

Konferens & Events

Modern konferensgård på Värmdö för personliga konferenser med varm inramning. Hos oss får du högklassiga lokaler och bästa service också få hjälp med att planera ditt möte och fylla dagen med innehåll som ger största vinning för dig som kund. Vi utgår från dina behov och hjälper dig att sätta en agenda för dagen. Hos oss finns alla förutsättningar för en lyckad konferens, vare sig du vill hyra en egen flygel till ledningsmötet, anordna kickoff i vår rustika lada för upp till 525 personer eller bara konferera så är detta platsen för just er. Våra Byhus har avskilda hotellrum och konferenslokaler, alla unikt inredda. Våra konferensaktiviteter har natur, djur och hållbarhet i fokus.

Restaurang, fest & bröllop

Från köket serveras varje dag vällagad mat och hembakt fika. Vi lagar mat från grunden och vi gillar både klassiker och nytänk. Mycket av det som vi serverar är lagat på grönsaker och kryddor från vår egen köksträdgård. Från jord till bord - ett hållbart sätt att laga mat.

Vi har flera lokaler och platser för att anordna personliga fester och bröllop. Grönskande Orangeri, lantlig Loge eller högtidlig Herrgård. Eller varför inte ett utomhusbröllop med naturen som tema.

Djur & Natur

Kom och hälsa på våra alpackor. På lov och helger kan våra gäster komma i närkontakt med djuren och mata dem med i sin hage. Hos oss bor också getter och höns. På gården har vi en fin lekplats med en stor sandlåda, gunghästar och annat kul. Det finns flera vandringsleder och stigar runt gården för alla åldrar. På vår barnsligaste stig hittar du gårdens troll, vi kallar den Träsktrollens stig. Utmana varandra i våra utomhusaktiviteter som Skogshinderbana, Frisbeegolf, Äventyrsgolf och Fotbollsgolf.

Siggesta Deli

I Siggesta DELI hittar du delikatesser tillverkade på gården och några utvalda från andra leverantörer. Bland våra egna produkter hittar du bland annat den populära Chokladcrunchen och solrosbräck och bland våra övriga leverantörer finns naturligtvis våra grannars Värmdö must och Säbys rapsolja. Perfekta gåbortpresenter.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Siggesta Gård Konferenslokal, Värmdö - 1
  • Siggesta Gård Konferenslokal, Värmdö - 2
  • Siggesta Gård Konferenslokal, Värmdö - 3
  • Siggesta Gård Konferenslokal, Värmdö - 4
  • Siggesta Gård Konferenslokal, Värmdö - 5

Siggesta Gård, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSiggesta Gård AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande05.10.1984
Org.nr:5562454941
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet, 55102 Drift av konferensanläggningar, 93199 Övrig sportverksamhet, 10390 Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker, 10840 Tillverkning av senap, ketchup, kryddor och andra smaksättningsmedel

Exekutiva befattningar/Administration

Olof Mattias Arnesson StenhammarOrdförande
Anna Charlotte StenhammarVice verkställande direktör
Carl Mathias StenhammarLedamot
Inger Madeleine StenhammarLedamot
Anna Charlotte StenhammarLedamot
Olof Mattias Arnesson StenhammarLedamot
Susanne Barbro BlombergExtern verkställande direktör
Hans Artur Marcus SvenssonRevisor

Möjliga telefonnummerformat

085628010008-562 801 00085-628 01 000856-28 01 00085-6280100