Vägbeskrivning

by side-skåp side

gav 1664 företag
Karta
  • Häradsvägen 194
    14171 SEGELTORP
    Visa vägbeskrivning
    08-556 360...
    Visa nummer
    Alla kända fabrikat av vitvaror & småel av så god kvalitet som möjligt till bästa möjliga pris. Snabba leveranser.Vi erbjuder en gedigen kunskap med 50 år i branschen. Ständigt uppdaterad kompetens & stort miljötänk ger oss både nöjda kunder och personal
  • Månskärsvägen 10
    14175 KUNGENS KURVA
    Visa vägbeskrivning
    08-556 360...
    Visa nummer
    Stängt
    Välkommen till Elon Kungens kurva! Kliv in i en helt nybyggd fräsch butik som är extra allt och ger dig en upplevelse utöver det vanliga. Här får du härlig inspiration till många av hemmets viktigaste rum.
  • Svärdlångsvägen 39
    12060 ÅRSTA
    Visa vägbeskrivning
    08-645 93...
    Visa nummer
    (4
    Stängt
    Stockholms Hushållsservice AB är auktoriserad för service åt Whirlpool, Bauknecht och IKEA by Whirlpool i Stockholmsområdet. Vi utför reparationer av vitvaror hos privatkunder och företag och har egen verkstad för inlämning av produkter. Välkommen att kontakta oss!
  • Vigavägen 4
    27172 KÖPINGEBRO
    Visa vägbeskrivning
    0411-55 09...
    Visa nummer
    Service Electra AB etablerades år 1975 av Tommy och Ann-Marie Rantzén. År 2007 övertog dottern Charlotte Rantzén tillsammans med maken Linus Nilsson Rantzén driften av företaget. Linus hade då varit anställd på Service-Electra sedan år 1991 och hade hunnit skaffa sig en gedigen erfarenhet inom yrket. Verksamheten flyttade på hösten år 2014 in i sina nya ändamålsenliga lokaler med kontor, verkstad och lager på Vigavägen i Köpingebro, ca 5km öster om Ystad. Företaget består idag av 7st anställda varav 4 är fullutbildade tekniker med personlig kylcert. och 3st arbetar med administrativa uppgifter såsom ekonomi, försäljning, ordermottagning och teknisk konsultation.
  • Televägen 1
    29162 KRISTIANSTAD
    Visa vägbeskrivning
    070-523 85...
    Visa nummer
    Stängt
    Välkommen till Manges Hem & Vitvaruservice AB. Vi har mer än 20 års erfarenhet och kan hjälpa er med allt inom service och reparationer inom tvätt, tork, disk, kyl samt frys m.m. Ni får bra service till ett bra pris. Kontakta oss för mer information eller besök vår hemsida.
  • Götaforsliden 4
    43134 MÖLNDAL
    Visa vägbeskrivning
    031-41 71...
    Visa nummer
    Stängt
    Vi utför service på din tvättmaskin, diskmaskin, torkskåp, microvågsugnar, fläkt samt kyl och frys. Behöver du reservdelar säljer vi det i butiken. Välkommen att kontakta oss för mer information.
  • Ekesvägen 16
    38551 SÖDERÅKRA
    Visa vägbeskrivning
    0486-213...
    Visa nummer
    Stängt
    Du är varmt välkommen till vår butik. Nedan hittar du kontaktinformation och öppettider. Tveka inte att ta kontakt med oss för mer information om sortiment och tjänster
  • Storgatan 8
    52330 ULRICEHAMN
    Visa vägbeskrivning
    0321-414...
    Visa nummer
    (1
    Stängt
    Välkommen till din Elon Rulles Elcenter! Hos oss på Elon kan du köpa vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Det är kanske vitvaror vi är mest kända för men i vårt sortiment hittar du också annat som till exempel kökstillbehör, rakapparater och belysning. Vi har helt enkelt det mesta du kan behöva när det kommer till apparater och tillbehör för ditt hem. Hos oss hittar du produkter från kända varumärken som Husqvarna, Samsung och KitchenAid med flera.
  • Herr stens väg 4
    12530 ÄLVSJÖ
    Visa vägbeskrivning
    08-647 33...
    Visa nummer
    (5
    Stängt
    Vi är ett företag i vitvarubranschen som reparerar, installerar och har försäljning av vitvaror och reservdelar samt service av tvättstugor. Vår affärsidé är att ge den bästa och snabbaste servicen i vårt närområde. Vi är miljödiplomerade. Välkommen att kontakta oss!
  • Erik Dahlbergsgatan 35
    11532 STOCKHOLM
    Visa vägbeskrivning
    08-664 30...
    Visa nummer
    Stängt
    Exklusiva designkök i Stockholm. Moderna, klassiska och internationella kök från SieMatic - en av världens ledande tillverkare av kvalitetskök. Med tidlös design och precision i minsta detalj är ett kök från SieMatic byggt för att hålla länge - både estetiskt och funktionellt. Vi är erfarna köksarkitekter med bred erfarenhet och öga för detaljer. Vi hjälper dig genom hela processen att förnya ditt kök och värdesätter en personlig relation med våra kunder för att skapa det perfekta köket. Med utvalda produkter och samarbetspartners håller vi en genomgående hög nivå på vårt arbete. Välkommen att kontakta oss på SieMatic i Stockholm.
  • Lingströmsgatan 4
    59897 MARIANNELUND
    Visa vägbeskrivning
    0496-102...
    Visa nummer
    Vi är över 200 elinstallatörsföretagrunt om i Sverige. Totalt över 1.700elektriker från Kiruna i norr till Ystadi söder.Vårt fokus är på den professionella elmarknaden. Vi arbetar med hela lösningar, från analys och rådgivning till installation och service.
  • Utmarksvägen 9D
    80291 GÄVLE
    Visa vägbeskrivning
    026-18 80...
    Visa nummer
    Stängt
    Här kan ni beställa service och reservdelar till de flesta vitvaror. Vi har även service på alla märken av professionell tvättstugeutrustning. Vi är auktoriserad service/försäljningspartner av Electrolux Professional. Vi har även service och försäljning av luft/luftvärmepumpar - kontakta oss gärna för offert.
  • Nordenskiöldsgatan 27
    41309 GÖTEBORG
    Visa vägbeskrivning
    031-42 44...
    Visa nummer
    (6
    Stängt
    Vi erbjuder Service, reservdelar och reparationer på tvättmaskiner, kylskåp, dammsugare med mera.Vi utgår ifrån kundens behov för att hitta en lösning, både när det gäller produkt, funktion och kvalitet som ger begreppet 'nöjd kund'.
  • Kungsgatan 6
    11143 STOCKHOLM
    Visa vägbeskrivning
    020-045 66...
    Visa nummer
    (3
    Stängt
    Vi erbjuder dig det bästa i kaffeval. Ren njutning i varje droppe. Vi har kaffemaskinen som kan hjälpa dig med detta. Välkommen!
  • Västra Järnvägsgatan 19
    28331 OSBY
    Visa vägbeskrivning
    0479-177...
    Visa nummer
    Stängt
    Vi har alltid tillhandahållit högsta kvalitet av elinstallationer för både företag och privatkunder. Som behöriga elektriker i Osby hjälper vi dig med allt var elinstallationer har att göra.Vi är en fullutrustad Elon-butik och har vitvaror med olika kapaciteter och storlekar. Vårt utbud av vitvaror är alltid i framkant vad gäller energiförbrukning eller vattenförbrukning, allt för vår miljös skull.Låt oss utföra din elinstallation.Välkommen Oredssons Elektriska AB
  • Nygatan 16
    54230 MARIESTAD
    Visa vägbeskrivning
    0501-644...
    Visa nummer
    Stängt
    Hos oss hittar du ett brett utbud av vitvaror och vår kunniga personal hjälper dig gärna hitta produkterna som passar bäst för dina behov. Skulle det dyka upp frågor gällande energimärkning, garanti eller installation – tveka då inte att kontakta oss.
side by side-skåp gav 1664 företag
Static map