Om Sibylla

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Sibylla, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTN Lön & Redovisnings AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande09.11.2007
Org.nr:5567424840
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1000 - 1499
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch69201 Redovisning och bokföring, 68201 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder, 81100 Fastighetsrelaterade stödtjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Eva Maria Terese NilssonLedamot
Per Johan Filip EhnbergSuppleant

Omdömen om Sibylla

Anonym användare

mer än ett år sedan

Snåla med maten, får väldigt små portioner jämfört med vad man betalar för denna maten som inte ens är speciell ..

Christel

mer än ett år sedan

mycket lagom och goda portioner med lite trvligt mellansnack med den så trevliga och kunniga personalen,minns det stod Emma på hennes namnbricka,Hit kommer jag absolut fler ggr

missnöjd

mer än ett år sedan

Var o handlade en dyr hamburgare där och såg att där var varken ketcup eller dressing på ena sidan,var en liten kladd på ena sidan som mest låg utanför.. Sa till i luckan och då fyllade hon istället hela hamburgaren med dressing!! Surare och mer otrevlig personal har jag nog aldrig råkat ut för!

bakelsesugen

mer än ett år sedan

Personalen har ingen koll på turordningen bland kunderna. Flera gånger har andra som gått in byggnaden fått gå före när jag stått i kö därute. Det är synnerligen irriterande och jag kommer inte att sätta min fot där mer.

Klippan Mats :)

mer än ett år sedan

Otroligt vad snåla de var med maten, kommer aldrig mer att lägga pengar på detta stället. Varken jag eller frugan är stora i maten men detta var under all kritik. Ord saknas......

:-(

mer än ett år sedan

mycket dåligt bemötande, personalen sur och otrevlig. väldigt små portioner och smaklöst. kommer inte handla där fler gånger.

nöjd kund

mer än ett år sedan

sibylla hamburgarna har en speciell smak som varken mc donalds eller någon annan snabbmatskedja har. jag tyckte att det var gott och mättande med trevlig personal.