Om företaget

ecura Sweden AB har stor erfarenhet av utveckling, tillverkning och försäljning av brandklassade skåp. Produktionen av våra egenutvecklade produkter sker vid vår moderna fabrik i Bollnäs där vi även bedriver viss...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
018-34 95...
Adress

Skyttelgatan 23

75342 Uppsala

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image

Om oss

ecura Sweden AB har stor erfarenhet av utveckling, tillverkning och försäljning av brandklassade skåp. Produktionen av våra egenutvecklade produkter sker vid vår moderna fabrik i Bollnäs där vi även bedriver viss legotillverkning och diverse specialproduktion av t.e.x pelletsbrännare.

Företaget Secura

Secura Sweden AB har stor erfarenhet av utveckling, tillverkning och försäljning av brandklassade skåp. Produktionen av våra egenutvecklade produkter sker vid vår moderna fabrik i Bollnäs där vi även bedriver viss legotillverkning och diverse specialproduktion av t.e.x pelletsbrännare.Vår tillverkning är uppdelad i två större produktområden. Dels brandklassade arkivskåp serie SA, för säker förvaring av lite större mängder handlingar och dels våra brandavskiljande exponeringsskåp serie SGS. Syftet med de brandavskiljande exponeringsskåpen är att ge maximal varuexponering alla dagar som det inte brinner och samtidigt skydda personal, kunder och byggnad den dag som man drabbas av en brand.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Secura Sweden AB

Omsättning

16 460 tkr

Vinstmarginal

3.40 %

Anställda

4

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Secura Sweden AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Secura Sweden AB

Org.nr:

5563635746

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

46741 Partihandel med järnhandelsvaror

25999 Diverse övrig metallvaruindustri

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

11.07.1989

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 6
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

018349555

01-834 95 55

018-34 95 55

0183-495 55