Om Schönborg Plåt AB

Vi jobbar med alla förekommande plåtslageriarbeten och behärskar de gamla hantverksteknikerna lika väl som de senaste plåtbearbetningsmaskinerna. Vi arbetar i alla slag av tunnplåt, lackerad plåt, förzinkad plåt, koppar, mässing, rostfritt och aluminium. Välkommen!

Vi kan både gamla och nya hantverksmetoder

Vi arbetar i alla slag av tunnplåt – lackerad plåt, förzinkad plåt, koppar, mässing, rostfritt, aluminium och jobbar med alla förekommande plåtslageriarbeten. Vi behärskar de gamla hantverksteknikerna lika väl som de senaste plåtbearbetningsmaskinerna.

Hög kvalitet har varit vårt signum ända sedan Axel Schönborg startade företaget 1922.

Som ett resultat av vår kunskap, erfarenhet och yrkesstolthet får vi gång på gång förnyat förtroende av våra beställare. Allt fler uppdragsgivare uppskattar och förstår vikten av ett noggrant genomfört plåtarbete. De vet att hög kvalitet på det arbete som ska hålla en byggnad tät under många år lönar sig. Detta är företagets långvariga kundrelationer ett tydligt bevis på!

Idag drivs familjeföretaget Schönborg Plåt av den fjärde generationen genom Kerstin och Kristian Schönborg. Företaget ingår tillsammans med Schönborg Vind och Schönborg Kraft i Schönborg Hus-koncernen.

Sedan 2007 är Mikael Larsson ansvarig för vår verksamhet. Mikael har en lång och gedigen erfarenhet av praktiskt plåtarbete och ser alltid till att våra kunder erbjuds den lösning som ger den bästa totalekonomin. Självklart ihop med ett såväl högkvalitativt arbete som material!

Med Skaraborg som dominerande verksamhetsområde åtar vi oss såväl små som stora uppdrag. Allt från fönsterbleck på privata villor till tak och fasader på stora industribyggnader. Vi tar oss an både nyproduktion och renovering. I huvudsak jobbar vi som underentreprenör åt byggherrar och byggföretag. Idag är Skanska, NCC, Rapp Fastigheter, Calles Bygg och PEAB några av våra större uppdragsgivare.

Schönborg Plåt ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Schönborg Plåt AB Plåtslagare, Skövde - 1
  • Schönborg Plåt AB Plåtslagare, Skövde - 2
  • Schönborg Plåt AB Plåtslagare, Skövde - 3

Schönborg Plåt AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-