Om saxokam

Vi är en ekosmart frisörsalong mitt i Sundsvalls Stenstad, med en ambition att ditt besök hos oss skall vara njutbart och göra gott för både kropp & själ, så att du upplever att Du känner dig vackrare, och mår lite bättre, när du går än när du kom. Välkommen!

Bildgalleri

  • saxokam Frisör, Sundsvall - 1
  • saxokam Frisör, Sundsvall - 2
  • saxokam Frisör, Sundsvall - 3
  • saxokam Frisör, Sundsvall - 4

saxokam, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Loop i Sundsvall AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

28.12.2004

Org.nr:

5566735030

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

10000 - 19999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

96021 Hårvård, 47919 Postorderhandel och detaljhandel på Internet med övriga varor, 85600 Stödverksamhet för utbildningsväsendet

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

Marcus Andersson

moreThanAYearAgo

Blev klippt av en praktikant/lärling. Det blev inte alls bra och jag fick betala fullpris(!).

missnöjd

moreThanAYearAgo

Suck! Det kan inte vara lätt att vara frisör när man läser omdömena nedan. Jag är i a f jättenöjd med SaxoKam. Alltid blivit bra bemött och nöjd. Om jag blivit missnöjd så har jag gått tillbaka och resonerat kring detta. Självklart blir det fel ibland. Det får alla vi som jobbar inom estetiska branschen uppleva. Tror det ofta handlar om kommunikationsbrister när någon är missnöjd. DU som kund måste ta DITT ansvar också och vara TYDLIG med vad du vill. Inte så lätt för frisören att tolka vad du egentligen menade när du inte varit tydlig.
ps. klart de vill sälja produkter också ;) Det vill väl alla företag

K

moreThanAYearAgo

Alltså man tror ju att när det är så sjyst lokal och snygg personal att man ska bli lika fräsch själv! Tyvärr betalade jag lång över tusenlappen för slingor som knappt syns, håret som vart lagomklippt (klippte topparna bara) När jag påpekade att slingorna syntes lite så sa frisören att det var sås det skulle vara. Så jaha, det är väl så tyckte jag. Ingen i min omgivning såg mina slingor heller och eftersom frisören sagt sitt är det väl inte mycket mer att göra. Men går nog inte tillbaka.

Kristina

moreThanAYearAgo

Varit där 2 ggr. Klippningarna har varit så där, frisören förstod nog inte mitt hår och vad jag berättade om det. Tröttsamt dock med all försäljning om de fantastiska thailändska produkterna. Vill inte ha!

EH

moreThanAYearAgo

Har äntligen hittat en frisör och en frisyr som pasar mitt hår och min livsstil. Kanon bra personal som lyssnar till kundens behov och kan kombinerar det med hårtyp!
Jätte nöjd!

e-m

moreThanAYearAgo

jag skulle färga mitt hår o ville göra nån ny färg, kände på en gåmng med frisören att hon inte ville lyssna på hur jag ville ha det,så det blev på hennes sätt, när hon skulle blondera håret så var det blonderings pulver som flög överallt. detta gör att jag inte kommer tillbaka, jag har ochså kontakat ansvarig om det här men det löste sig inte där heller, vikktigt som kund att man känner sig trygg med behandligen och man får bestämma över sitt eget hår..

Samson

moreThanAYearAgo

Jag klippte mig på min semester i Sundsvall. Det blev ok, inte som jag hade tänkt mig. Men mycket beror på vilken frisör man får och hur väl man lyckas kommunicera vad man vill ha. Jag lyckades väl ganska dåligt...

BESVIKEN!

moreThanAYearAgo

Jag har aldrig blivit så missnöjd. Visst har det hänt tidigare att frisyren inte blivit som man tänkt sig men jag har aldrig blivit så illa klippt och känt mig så ful i håret efter ett besök hos en frisör.

Millie

moreThanAYearAgo

Detta var den sämsta upplevelsen med en frisör som jag har haft. Bemötande var från start dålig o fortsatte under hela besöket. Konsultationen var bristfällig, tvätten var ett lidande, hon kammade så hårt att jag fick ont och öronen var så röda efter all hårdhänt manövrering av kammen. Kommunikationen var lika med noll.

L,M

moreThanAYearAgo

Gjorde slingor som jag ville skulle bli lite askiga/vita.
Kommer därifrån med guldiga slingor som jag tror skulle varit i längre. Men frisören skyndade med mig kändes det som men hade tid att sälja in produkter för att få bort det "lite varma" som hon sa. Testade produkterna, fortfarande gult. Går inte tillbaka :( Frisören var inte direkt öppen för kritik heller utan tog sig själv i försvar direkt.

mamman!

moreThanAYearAgo

Hade en trevlig frisör men kändes som hennes enda uppgift var att sälja.. Jag har flera barn hemma och försökte förklara att jag inte har så mycket tid att lägga på mitt hår och ville ha en enkel frisyr.. Tyvärr gick jag därifrån med ett ruffs som inte ens går att sätta upp i en svans.. Synd att all den där tiden som läggs på att prata om den där oljan som är guld och gröna skogar istället för att intressera sig för mig som kund. Frisören var dock kunnig inom produkter så kanske hon skulle passa bättre i kassan för dom som VILL handla.....

Therése

moreThanAYearAgo

Var på ansiktsbehandling första gången hos Sofia i 90minuter, och efteråt såg jag INGEN skillnad på min hy. Aldrig varit med om det förrut. Totalt bortkastade pengar!

responseFromCompany

Hej Anonym!

Är det något du inte är nöjd med vid, eller efter ett besök hos oss, så vill vi gärna att du kommer tillbaka till oss och berättar det så att vi kan rätta till det.

Självklart så skall du aldrig känna att det var bortkastade pengar efter en behandling, utan tvärtom känna dig nöjd och glad.

Nu vet jag inte riktigt vilken behandling du syftar till, då Sofia inte har utfört den typen på väldigt länge, men som sagt - vi skulle bli glada om du kunde höra av dig direkt till oss så att vi får möjligheten att göra dig lika nöjd som de allra flesta av våra kunder ändå är!

Med vänliga hälsningar
Lotta Uvhage
saxokam

Fia Frilla

moreThanAYearAgo

Är stamkund sedan flera år tillbaka. Har hunnit ha flera olika frisörer pga mammaledigheter etc, och alla har varit bra. Jättetrevlig och hemtrevlig atmosfär. Känner mig alltid trygg att det ska bli ett bra resultat.
Har svårt att tänka mig att någon blivit illa bemött där... Inget som jag känner igen.

Lina

moreThanAYearAgo

Grymt trevlig personal!!! Duktiga tjejer!

responseFromCompany

Tack! Kul! Vi gillar våra kunder vi oxå ;-')

ledsen

moreThanAYearAgo

Jag tycker inte om att klaga men det är så tråkigt att betala nästan 500 kr för att bli så beviken som jag är. Kommentaren jag får från mina uppriktiga vänner är "jag förstår dig".

responseFromCompany

Jättetråkigt att bli missnöjd så! Om du kommit till oss och berättat det så har vi hjälpt dig så mycket vi kan tills du känner dig nöjd! All kritik bra som dålig uppskattas. Kom gärna in å berätta!

Fvib

moreThanAYearAgo

Slingade håret där men det hela resulterade i att slingorna knappt syntes och fick till svar att slingorna skulle synas mer inom några dagar vilket dem aldrig gjorde. När jag återvände dit en vecka senare så blev jag tillsagd att jag inte följt dem rätta instruktionerna och förmodligen hade duschat håret för många gånger.. VÄrdelöst !!

responseFromCompany

Tråkigt om du blivit så illa bemött! Hoppas det aldrig upprepas med dig eller ngn annan! Tar kritiken till oss!

Möjliga telefonnummerformat

06017538306-017 53 83060-17 53 830601-753 83