Om företaget

Hos oss får du professionell och personlig service inom klippning,hårvård,hårfärg och håltagning.Vi har även ekologiska färger och produkter att erbjuda.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
013-31 13...
Adress

Sankt Larsgatan 38A

58224 Linköping

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Hos oss får du professionell och personlig service inom klippning,hårvård,hårfärg och håltagning.Vi har även ekologiska färger och produkter att erbjuda.

Din frisörsalong i Linköping

Sax och Fön är en frisörsalong för dig som ställer höga krav på frisörkunskap. Med kunden i fokus går vi ständigt på nya kurser för att hela tiden utvecklas som frisörer och stylister. Hos oss får du professionell och personlig service med det senaste inom klippning, hårvård och färg. Vi har koll på de senaste hårtrenderna och kan ge den bästa stylingen till dig som är trendmedveten. Vår frisörsalong har noggrant valt ut det bästa och meriterande produkterna och verkygen för att hjälpa just dig på bästa sätt. Ring oss eller besök oss gärna!

Olaplex

Olaplex är en innovativ produkt som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt i samband med kemiska behandligar som blekning eller färgning. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott. Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet!

Det är innehållet som räknas!

Sax & Fön använder sig av ekologiska produkter från Organic colour systems, för alla hårtyper och plånböcker.

Organic colour Systems är en godkänd ekologisk hårfärg som är skonsam för ditt hår och miljön. Hårfärgen ger dig naturlig, miljövänlig hårvård utan skadeämnen såsom natrium lauryl sulfat (SLS), parabener och massa onödig ammoniak. Sunt hår med naturlig glans och färg med milda, biologiskt nedbrytbara ämnen och självklart en massa kärlek.

Vi använder ett miljövänligt och återanvändbart slingpapper av skumgummiplast istället för den aluminiumfolie som normalt används och som har en betydligt större negativ inverkan på miljön.

Utöver miljöaspekten medför dessa slingpapper en skonsammare behandling och gör det möjligt att lägga slingorna mycket nära hårbotten utan att skada den. Vi garanterar perfekt behandling ner till maximalt 3 mm från hårbotten.

Kom förbi Sax & Fön så svarar vi gärna på dina frågor!

Sax & Föns utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Sax & Fön

Omsättning

1 152 tkr

Vinstmarginal

19.50 %

Anställda

2

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Sax & Fön finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Sax & Fön i Linköping AB

Org.nr:

5590895719

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

96021 Frisörsalonger

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

08.12.2016

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

013311300

01-331 13 00

013-31 13 00

0133-113 00