Om SATellitproffsen AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

SATellitproffsen AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Satellitproffsen Syd AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

15.08.2006

Org.nr:

5567084248

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

3000 - 4999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47430 Specialiserad butikshandel med ljud- och bildanläggningar samt videoutrustning

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

I

Ingvar Frykman

moreThanAYearAgo

VARNING för SATellitproffsen

Köpte en MAG box322 då jag ville ha 5.1 ljud och denna box hade både på bild och spec. s/pdif utgång
När boxen kom saknades detta slängde kartongen med julsoporna
och fick inte byta "inget snack du får inte byta" mycket otrevlig kund-support. Vill härmed varna andra att handla hos dom
/Missnöjd

Liselott Christoffersson

moreThanAYearAgo

Trevlig personal och arbetet utförd professional.
Stort Tack

Maxi

moreThanAYearAgo

Vi är mycket nöjda med grabbarna Satproffs! Trevliga, kommer på avtalad tid, gör ett utmärkt jobb, kommer med vettiga förslag. Kommer alltid att anlita detta företag framöver....hurra!

Beemah

moreThanAYearAgo

Fick en DM800 levererad med trasig fjärrkontroll och dom vägrade skicka en ny utan att dom fått den trasiga det är deras policy. Har nu väntat i en vecka på fjärrkontrollen så jag kan fortfarande inte använda boxen efter 2 veckor. Blir nog till att köpa en fjärr på tradera så man kommer igång. Handla hos nån annan om ni kan.

responseFromCompany

Beställningen gjordes efter att Posten hämtat paket hos oss. Detta var på en fredag och därför dröjde det till måndagen innan paketet gick iväg. Posten tog sedan två dagar på sig att leverera paketet vilket är helt rimligt för en transport på knappt 100 mil.

Nu visar det sig att fjärrkontrollen inte fungerar. Kunden kontaktar oss och blir, i enlighet med vår returpolicy, ombedd att skicka den trasiga fjärrkontrollen till oss för felsökning och utbyte.

Vi hämtar fjärrkontrollen hos Posten på tisdagkväll. På onsdagen felsöks fjärrkontrollen , fel konstateras och den godkänns för utbyte. På torsdagen skickas en ny. Två dagars hantering av ett returärende ligger så nära vårt mål, på en dag, som möjligt.

Naturligtvis är det tråkigt när en vara inte kan användas för att ett tillbehör är trasigt. Samtidigt ersätter vi varor först när vi själva, eller serviceverkstad som vi sammarbetar med, bekräftat fel. Inte heller detta är något unikt eller udda.

P

Per

moreThanAYearAgo

Behövde ny box och blev erbjuden en riktigt prisvärd sak, som passade våra behov. De försökte inte att försöka sälja på mig något dyrare (som alla jäkla andra elektronikföretag)

Nils Normander

moreThanAYearAgo

Vi är mycket nöjda och glada att få våra paraboler.
Den klart bästa installationen vi har fått utfört.
Stort tack för allt.
Väl utfört arbete

Helena

moreThanAYearAgo

Jag känner mig grundlurad av detta företag!
Beställde för ett antal veckor sedan en kanaljustering. Fick beskedet att "proffsens" serviceman skulle vara i Lund avtalad "fredag" och att han skulle vara hos mig eftermiddag, kl 14.30. Servicemannen ringer 17.03 och talar in ett meddelande i min svarare; att han inte har hittat adressen, att han har bråttom tillbaka och att han därför inte kan komma. Han lämnar inget nummer som jag kan nå honom på. Kl. 17.06 ringer jag därför till "proffsens" växel och refererar för vad som har hänt. Man beklagade händelsen och erbjöd ny tid - efter två veckor. Jag godtog tiden och väntade tiden an, men ett par dagar innan den avtalade tiden ringer "proffsen" och meddelar förhinder. Jag väljer då att avsluta beställningen och ber dem återbetala erlagd kostnad - 1 280:-. Jag fick tillbaka 850:-. Jag får beskedet att "proffset" har behållit mellanskillnaden för "resekostnader" och en "straffavgift" för att jag inte varit "tillgänglig" för servicemannen. Jo tack, ett klyschigt företagsnamn i all ära, men lättförtjänta pengar kommer man inte nämnvärt lång på - hur än mycket man anspelar på "proffsighet". Skäms!

responseFromCompany

Först och främst var den avtalade tiden efter 14.00 och en Torsdag!

Vi skulle ringa på Victorias mobil en stund innan, och på ett nummer som gick att nå henne på.

När installatören ringde möttes han av ett mobilsvar, där han lämnade ett meddelande om att han försökt att nå henne, under nästkommande 10min försökte installatören hitta till hennes adress eftersom gps-informationen inte stämde och installatören fick köra på känn.

Vi ringde då upp, efter att installatören ringt till butiken och frågade henne varför hon inte svarade, svaret vi fick var att hon var upptagen i ett annat samtal. Vår överenskommelse var att hon skulle vara tillgänglig på detta telefonnummer.

Tiden hon fick var avsedd för ett annat jobb som vi sköt fram på grund av att vi ville hjälpa Victoria.

Vi bokade då om till fredag ca.14:30, tyvärr fick installatören förhinder och kunde ej åka ut till henne. Victoria blev informerad om detta och fick erbjudande om en ny tid längre fram, vilket hon nekade och krävde då återbetalning.

Återbetalning har skett till Victoria, med avdrag för transporten. Vi har erbjudit Victoria en ny tid av goodwill, med en merkostnad som följd, vilket hon tackade nej till.

Nils H

moreThanAYearAgo

Trevliga och hjälpsamma, Jag beställde en julklapp till sonen fick den dagen efter.