Se på karta

sandblästring 

gav 120 företag inom detta område

SRIAB, Svensk Reningsindustri AB

Stängt

Rattgatan 1344240 Kungälv

SRIAB är ett företag som har specialiserat sig på att rengöra krokar och fixturer för lackeringsindustrin, verktyg och maskindelar från extruderlinjer i plastindustrin, valsar i tryckeripressar och verktyg som används i gummi-industrin.

Ståhls Blästring AB

Stängt

Kjellssons väg 1323254 Åkarp
logo

Allt inom blästring 35 års erfarenhet. Balkongrenoveringar, fasader, staket mm. Vi utför alla typer av blästringsuppdrag. Vi välkomnar kunder från hela Skåne!

Emmel:s Lackering & Blästring

Stängt

Alholmsgatan 2060238 Norrköping
logo

Vi utför konventionell lackering och blästring samt mobila jobb ute på fältet samt väldigt skrymmande jobb. Välkomna till oss!

TP Mur & Puts AB

Öppet

Fräsarvägen 26B14250 Skogås
logo

Sedan 1993 har TP Mur & Puts utfört invändiga och utvändiga murnings- och putsningsarbeten med traditionell färgsättning av fasader. I dag är vi ett etablerat namn i Storstockholm med kunder som NCC, Skanska och bostadsrättsföreningar. Vi blir ofta rekommenderade av byggbranschen och det ser vi som ett kvitto på väl utförda uppdrag.

Fristad Fasad & Bläster AB

Trumslagar Blomgrens Väg 651333 Fristad
logo

Vi arbetar som helhetsleverantör inom fasadrenovering och utför olika typer av murning, blästring, kakelsättning och puts vid såväl ny- som ombyggnationer. Vi har även medverkat i Fuskbyggarna och Bygglov.

Mellansvenska Fasad i Örebro AB

Stängt

Industrigatan 569233 Kumla
logo

Mellansvenska Fasad har mångårig branschverksamhet. Fyrtio års samlad kunskap och rutin är vår garanti för ett väl genomfört uppdrag. Stort eller smått. Nyproduktion eller renovering. Med eller utan isoleringssystem. Alla uppdrag betraktar vi som lika viktiga.Inom vårt kunskapsområde ryms det mesta som har med branschen att göra. In- och utvändiga murnings och putsarbeten av alla typer inom nyproduktion eller renovering samt alla i branschen förekommande isolersystem.

Blästrings AB

Stängt

Bruttovägen 817543 Järfälla
logo

Med modern utrustning i stora lokaler utför vi arbeten inom blästring och industrilackering. Även tjänster på plats hos kund.

City Industriservice i Göteborg AB

J A Wettergrens gata 642130 Västra Frölunda
logo

Vi erbjuder professionella, kvalitetssäkrade tjänster inom högtryckstvättning, blästring, målning (fasadmålning, takmålning, industrimålning, rostskyddsmålning, brandskyddsmålning) och sanering (industri) i Göteborg. Våra kunder återfinns bland både företag, fastighetsägare, industrier, föreningar och privatpersoner.

Ostkustens Rostskyddsmåleri AB

Stängt

Torsåsgatan 939239 Kalmar
logo

Välkommen till Ostkustens Rostskyddsmåleri. Vi är ett företag med kapacitet att ta emot stora volymer! Här rostskyddsbehandlas små till stora detaljer i järn eller stål till exempel fälgar, grindar, element eller stålbalkar till byggindustrin, containers, lastbilar, båtar etc. Tack vare våra stora utrymmen kan vi ta emot större objekt men även mindre. Vi målar och blästrar utefter era önskemål, kontakta oss gärna om ni har frågor eller funderingar!

Flamsprutarna Sverige AB

(5)

Silvergatan 2227139 Ystad
logo

Termisk sprutning (metallisering). Special/mobil utrustning för arbete hos kunder. Välkommen att kontakta oss.

Bergströms Måleri AB, Leif

Stängt

Kyrkogatan 193931 Malå
logo

Välkommen till Bergströms Måleri AB! Hos oss får du hjälp med allt när det gäller målning. För oss är inget jobb för stort eller för litet. Vi rör oss i hela Västerbotten men har under åren utfört jobb mestadels i Västerbottens inland, alltså kommuner som Sorsele, Storuman, Malå m.fl. Emellanåt har vi även jobbat i Arvidsjaur i Norrbotten.

Sanering & Bygg AB

Stängt

Industrigatan 8829136 Kristianstad
logo

Sanering & Bygg är ett företag som till största del är sysselsatt med sanering i olika former. Vi utför även vissa byggnationer, golvslipningar samt håltagningar, från det minsta till runda hål för spiraltrappor. Vi behärskar också så kallad tyst rivning vilket innebär användning av robot med betongsax.

PMS Cistern & Drivmedelsservice AB

Brödernas gata 826471 Östra Ljungby
logo

Vi är experter på cisterner och utför allt inom cisternkontroll.

FSAB

Kungsängens gård 175323 Uppsala
logo

FSAB är ett fullserviceföretag inom fastighetsservice och skadeservice. Vi har specialkompetens för att klara av de tuffa krav som ställs på sanering, bygg, VVS, industriservice och fastighetsjour.

Alvesta Fasadrenovering

Allbogatan 6034230 Alvesta
logo

Vi utför putsning av fasader, både vid nybyggnation och renovering. Traditionellt hantverk med mineralputs = tryggt och säkert.

Källsby Gård HB

Stängt

Källsby gård 877696 Dala-husby
logo

Högtryckskompaniet HK AB

Högsboholmsvägen 4544891 Floda
logo

Vår personal är välutbildad och har lång erfarenhet av krävande entreprenader. Högtryckskompaniet har genom åren fått förtroende att renovera flera kulturhistoriskt värdefulla fastigheter såsom Kungliga Slottet i Stockholm, Göteborgs Universitet i Göteborg och Råda säteri i Mölnlycke.

Pro-Lack i Ulricehamn AB

Stängt

Alängsgatan 352337 Ulricehamn
logo

Vi på Prolack lackerar de mesta! Bussar, släpvagnar, lastbilar, personbilar eller möbler. Snabb service med hög kvalitet.

Blästring & Målning i Skelleftehamn AB

Järnvägsleden 8693233 Skelleftehamn
logo

Vi blästrar och målar allt ifrån stora cisterner, balkkontruktioner och industrilokaler inom tunga industrin till gjutjärnskaminer, fälgar samt in-och utvändig husmålning åt privatpersoner mm

Jönssons Lackering Sörby AB

Bergunda Sörby 35593 Växjö
logo

Jönssons Lackering Sörby AB har varit verksam i Växjö sedan 1993 med inriktning mot framförallt lackeringsindustrin. På senare tid har verksamheten breddats och fokus ligger främst idag på gjutning av balkongplattor som levereras och monteras världen över åt Balco AB. Företaget finns beläget ca 1mil Söder om Växjö (Riksväg 23 mot Malmö) och består idag av grundarna Ola Jönsson och Anders Jönsson med anställda.

Stenungsunds Industrisand AB

Stängt

Stenunge väg 2344431 Stenungsund
logo

Stenungsunds Industrisand AB säljer blästermedel, utrustning och tillbehör som underlättar vid målnings- och blästringsarbeten.Företaget startade 1982 och är ett av de branschledande i Sverige. Vi har lagerplatser i Stenungsund, Västerås och Gävle för att kunna erbjuda snabba leveranser till hela landet.

Jannes Blästring & Sprutmåleri AB

Silarevägen 1236391 Braås

Vi utför all måleri-sprumålming tak och fasader-tvätting tak.fasader-blästring ladugård ekonomi byggnader och hus innan rödfärgning-plåttak målning-tvätting och målning betong tak-äkta linolje målning-Tvättning och målning indrusti byggnader-slipning och målning betong gålv med epoxy

Corronix AB

Stängt

Axel johnsons väg 665221 Karlstad
logo

CORRONIX arbetar med tungt rostskydd i egen verkstad och på entreprenad och är auktoriserade rostskyddsmålare

IMT-System i Nävragöl AB

Stängt

Nävragöl 37338 Holmsjö
logo

Vi är ett Företag norr om Karlskrona ( Nävragöl ). Som utför det mesta inom ytbehandlingar med olika lackeringsmetoder. Vi jobbar mest åt företag, men privatpersoner är också välkomna att höra av sig.

Isblästringsbolaget i Göteborg AB (is-ab)

Stängt

Dagjämningsgatan 1041536 Göteborg
logo

Vi är ett av Sveriges ledande företag inom rengöring med kolsyre/torr-is blästring inom olika sektorer, bygg-, livsmedels-, fordons- industri, med en mycket bred kompetens av rengöring i olika miljöer. #nl# #nl#Spännvidden sträcker sig från allmän rengörning, brandsanering, elektronik sanering eller att ta bort mögel, färg eller puts på en fasad, variationen på jobb och arbetsområden är mycket stor. #nl# #nl#