Om Saltsjö Dufnäs Marina

Saltsjö-Dufnäs Båttransporter tillhandahåller sommar- och vinterplatser för båtar i Stockholmsområdet. Även kajakuthyrning. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information!

Sommarplatser

Saltsjö-Dufnäs Marina har ca 400 sommarplatser i här Saltsjö-Duvnäs. Det finns 8 bryggområden i området som tillhör marinan. Saltsjö-Dufnäs Marina är en populär plats att ha sin båt hos under somrarna, har man en båtplats här byter man gärna inte. Platserna är upptagna redan tidigt på våren, så populärt är det att ha sin båt här. Om du är intresserad av att ha din båt här på somrarna är du välkommen att kontakta oss.

Vinterplatser

Vi har ca 70 stycken uteplatser att erbjuda våra kunder i Saltsjö-Duvnäs och ca 40 stycken på Värmdö. I Saltsjö-Duvnäs tar vi upp din båt på marinan och tvättar och ställer upp den på vårt eget pallmaterial. Täckning, målning och andra arbeten kan vi göra också om du vill. Säg bara till när du bokar upptagning. Vill du att vi ska hämta båten på dess båtplats i samband med upptagning säger du också bara till i samband med bokning.

Skall din båt ligga på Värmdö kan du välja mellan utomhusförvaring eller inomhus i varmhall. Du kan inte själv göra några arbeten på båten under vintern. Detta alternativ är för dig som vill ha din båt upptagen på hösten och tillbaks i sjön när våren kommer utan att behöva bekymra dig.

Kajakuthyrning

Vi hyr ut kajaker i samarbete med Point65 och har ett Point65 Rental Center. Kajakuthyrningen öppnar officiellt den 1 maj men känner ni att paddelsuget blir för stort så kan vi på förfrågan hyra ut kajaker från det isen lossat!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Saltsjö Dufnäs Marina Fastighetsbolag, Nacka - 1
  • Saltsjö Dufnäs Marina Fastighetsbolag, Nacka - 2
  • Saltsjö Dufnäs Marina Fastighetsbolag, Nacka - 3
  • Saltsjö Dufnäs Marina Fastighetsbolag, Nacka - 4

Saltsjö Dufnäs Marina, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSaltsjö-Dufnäs Båttransporter Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande18.01.1972
Org.nr:5561569228
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital400000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch49410 Vägtransport, godstrafik, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler, 68209 Övrig förvaltning av egna eller arrenderade fastigheter

Exekutiva befattningar/Administration

Anders Niklas OdentegVerkställande direktör
Karin Birgitta Camilla OdentegLedamot
Anders Niklas OdentegSuppleant
Jan Patric LejonhirdRevisor

Möjliga telefonnummerformat

08716609008-716 60 90087-16 60 900871-660 90