Om Salong Bothén

Frisersalong som erbjuder försäljning av hårvårds- och skönhetsartiklar, hårersättningar m.m. Även ögonbryns- och fransfärgning.

reviews aboutName

E

Erik Gestrinius

moreThanAYearAgo

Fantastiskt bra salong. Det blir alltid bra!

Anonym

moreThanAYearAgo

Jag har haft min peruk i några veckor nu och jag är alldeles exalterad! Känns som att det är mitt eget hår. Blev även väldigt bra bemött av frisörerna på salongen. Fantastiskt trevliga flickor. Det enda lilla minuset var att frisören var 10 minuter sen. Förstår att förseningar kan uppstå men ett "ursäkta att du fick vänta" kan väl inte vara så svårt. Men jag väljer ändå att ge denna salong 5 stjärnor för peruken är i toppklass!

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Fruktansvärt skicklig och trevlig frisör. Helt klart min nya stamsalong.

E

moreThanAYearAgo

Tack för ett varmt första besök, kommer absolut återkomma.

-CHEERS!

Anonym

moreThanAYearAgo

Jag är supernöjd med färgen o får så mkt beröm föt min nya look

Micke

moreThanAYearAgo

Supertrevlig personal med en yrkeskompetens utöver det vanliga! =)

Pyret

moreThanAYearAgo

Jag är alltid lika nöjd när dom har klippt mig speciellt av Elin, hon är alltid så glad o trevlig när man är där.

Karin

moreThanAYearAgo

Spelar verkligen ingen roll vem av frisörerna man går till. Jag har klippt och färgat mig flera gånger på denna salong. Och för att se vem som är bäst har jag valt olika tjejer varje gång. Men de är verkligen lika duktiga allihop. Dessutom väldigt trevliga så det är svårt att välja sin favorit! Världsklass med andra ord!

Johan

moreThanAYearAgo

Gjorde ett första besök på salongen efter att ha kollat omdömena här och hamnade hos en av frisörerna som hette Anna. Mitt hår var långt och jag ville ha den frisyren "alla" andra har där det ska vara långt uppe på och rakat på sidorna. Jag säger bara, wow! Det blev bättre än vad jag nånsin kunde tro så jag kan inte annat än att hålla med nedanstående. Denna salong lever verkligen upp till sina omdömen. Och så fick man höra en härlig värmländsk dialekt också..:) Detta blir definitivt min första stamsalong för jag återkommer!

yousef

moreThanAYearAgo

mkt bra

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Hej! Jag heter Johanna och har varit på salong Bothén och fått klippt fram volym... blev helt fantastiskt! Tack såå mycket för en bra klippning! Jag kommer tillbaka!