Om företaget

Sallys - en reko affär är just det - reko. Vi säljer varor med hänsyn till människa och miljö och vi är en social arbetsplats. Här hittar du en stor butik med fina begagnade kläder och accessoarer för dam och herr. Här finns...

Läs mer om företaget
Telefonnummer

Nummer saknas

Adress

Karlskronagatan 18

37230 Ronneby

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Sallys - en reko affär är just det - reko. Vi säljer varor med hänsyn till människa och miljö och vi är en social arbetsplats. Här hittar du en stor butik med fina begagnade kläder och accessoarer för dam och herr. Här finns något i alla prisklasser. Vi säljer även vintage prylar som glas, porslin, konst och textil. Du hittar också ekologiska hälsoprodukter. Vi säljer även egentillverkat superfint återbruk. I vårt lilla café kan du ta en paus - det finns mycket att titta på i butiken :)

Inte bara en butik

Vårt mål är att du ska trivas hos oss på Sallys. Vi ger dig personlig service och tar gärna en liten pratstund, när du är här.

En målsättning är att en del av vinsten ska gå till lokal välgörenhet som exempelvis kvinnojouren, en idrottsförening eller Majblomman. Vi har haft insamling och skänkt till Majblomman i Ronneby, och vi har kunnat skänka kläder till flyktingar från Ukraina. Du som kund bidrar genom att lämna in fina varor, handla här och genom att skänka varor till oss.

Sallys är en social arbetsplats och vi ger möjlighet till arbetsträning och praktik, för att stärka personer som står långt från arbetsmarknaden och som behöver få lite erfarenhet för att lättare kunna få jobb. Viss del av försäljningen går till denna verksamhet så att jag kan erbjuda det lilla extra - som studiebesök, föreläsningar och kurser.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Sallys - en reko affär

Omsättning

483 tkr

Vinstmarginal

15.50 %

Anställda

1

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Sallys - en reko affär finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Återbruk i Ronneby AB

Org.nr:

5592716566

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47792 Second hand-butiker m.m.

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

16.09.2020

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo