Om Saki Assistans AB

Hjärtlig välkommen till oss på Saki Assistans AB. Vi har lång erfarenhet av funktionshinder då jag själv, Sanel, sitter i rullstol efter en dykolycka 1994. Vi finns till för Dig som har behov av personlig assistans. Vi behandlar människor som vi själva vill bli behandlade. Din assistans påverkar din livskvalitet. Du vet det, men det viktiga är att även vi förstår. Vi arbetar efter fyra grundpelare som speglar verksamheten och våra värderingar. Dessa fyra grundpelare är inflytande, trygghet, flexibilitet och förståelse.

Våra tjänster

Vi vet vilka krav som skall ställas på assistansen man söker och även på personerna som arbetar hos dig. Vi anser att vi kan det som är viktigt för brukaren, och det skall fungera i verkligheten också och inte bara i praktiken.

Om personlig assistans

Personlig assistans ger dig möjlighet att leva ett liv som mer liknar alla andras även om du har omfattande funktionshinder. Den personliga assistansen innebär att du får hjälp med att klara vardagen med allt vad det nu innebär. Grundtanken är att alla har rätt till ett självständigt liv - att "leva som andra", grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet. Assistansen utförs av en eller flera assistenter.

Varför välja oss?

Vi finns till för Dig som har behov av personlig assistans.

Vi behandlar människor som vi själva vill bli behandlade. Din assistans påverkar din livskvalitet. Du vet det, men det viktiga är att även vi förstår. Vi arbetar efter fyra grundpelare som speglar verksamheten och våra värderingar. Dessa fyra grundpelare är Inflytande, Tryghet, Flexibilitet och Förståelse.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in

Saki Assistans AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Saki Assistans AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

12.10.2009

Org.nr:

5567909428

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Nej

SNI-bransch

88102 Öppna sociala insatser för personer med funktionshinder

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Sanel Sitarevic

Suppleant

Zijad Fazlic

Revisor

Mats Lage Ronny Gummesson

Finansiell information

Omsättning

60 222 tkr

Vinstmarginal

4,5 %

Anställda

110