Om företaget

SHC-Håltagning startades 1984 och har sedan dess ständigt utvecklats, till att idag vara ett av Sveriges större håltagningsföretag. Med mer än 45 anställda och kontor i både Norrköping och Linköping är Östergötland vårt...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
011-23 91...
Adress

Saltängsgatan 59

60238 Norrköping


Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image

Om oss

SHC-Håltagning startades 1984 och har sedan dess ständigt utvecklats, till att idag vara ett av Sveriges större håltagningsföretag. Med mer än 45 anställda och kontor i både Norrköping och Linköping är Östergötland vårt verksamhetsområde.

Tjänster

HÅLTAGNING

Hos oss på SHC kan du beställa håltagning i alla dess former. Vi är cirka 40 stycken engagerade håltagare med många års erfarenhet inom yrket.

RIVNING

SHC utför såväl stora som små rivningar och med våra rivning, slipning och håltagningsarbeten är vi en stark entreprenör på marknaden. Hos SHC har vi robotar som arbetar med och underlättar rivningsarbetet. Till detta finns det även 850, 650 och 450 slipar.

SPÅRSÅGNING

SHC arbetar med installationer för slingstyrda truckar, vi erbjuder oss utföra följande arbeten utsättning, fräsning, kabelläggning, fyllningsspår samt inkopplingsarbete. Våra referensobjekt finns i hela norden, i vår närmiljö finns Stadium lagret där vi utfört och installerat ca 4000 meterslinga.

Kontakta Sten-Olov Löving, som har mer utförlig information.

TELESKOPLASTARE

Teleskoplastartjänster hos SHC utförs med runt om svängande teleskoplastare med en lyftkapacitet på 4,5t on och 25 – 30 meter. För mer information kontakta oss eller läs mer här.

STÅLRÖRSPÅLNING

SHC utför stålrörspålning med typgodkänt pålsystem, både för nyproduktion och grundförstärkning. Vi kan även påla inomhus med låg takhöjd.

GOLVSLIPNING

SHC slipar golv efter mattrivning samt för golvavjämning. VI har maskiner för både stora lokaler, och lägenheter samt små utrymmen.

S H C-Håltagning ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

S H C-Håltagning AB

Omsättning

42 065 tkr

Vinstmarginal

0.00 %

Anställda

23

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från S H C-Håltagning AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

SHC Håltagning Aktiebolag

Org.nr:

5562449008

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43999 Diverse övriga specialiserade bygg- och anläggningsentreprenörer

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

29.05.1984

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

011239130

01-123 91 30

011-23 91 30

0112-391 30