Om Södersjukhuset, AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Liknande företag i närheten

2.3 kmRättsmedicinalverket

Rättsmedicinalverket

2.8 kmThe National Board of Health and Welfare

The National Board of Health and Welfare

4.5 kmS:t Eriks Ögonsjukhus

S:t Eriks Ögonsjukhus

4.6 kmRättsmedicinalverket - Rättsmedicinska avdelningen i Stockholm

Rättsmedicinalverket - Rättsmedicinska avdelningen i Stockholm

Södersjukhuset, AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Södersjukhuset Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

11.08.2000

Org.nr:

5565957403

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

88000000

Omsättn.intervall

5000000 - 9999999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

86102 Specialiserad sluten somatisk hälso- och sjukvård på sjukhus, 86221 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, på sjukhus, 86222 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus

reviews aboutName

B

Benny Quistbergh

moreThanAYearAgo

Mycket bra mottagande på akuten. Mycket bra mottagande på avd 31. Bra service, personal och mat på avd.

h

hans nielsen

moreThanAYearAgo

Att besöka akuten på SÖS är en hemsk upplevelse. Dålig information och respekt för patienterna i ett infernaliskt kaos. Dom som jobbar där jobbar på och gör så gott dom kan, men dålig styrning/organisation kan dom inte göra så mycket åt. Ledningen som står för styrningen har gjort ett mycket dåligt jobb. Här finns mycket att göra. Besök avrådes.

L

Lars-Henrik Tisell

moreThanAYearAgo

akuten idag. perfekt mottagande av syrror och läkaren Alexander B ursprungligen från Libanon. fyrfaldigt hurra
för ubt tisell/ lht@tisell.com

L

Lars Emilsson

moreThanAYearAgo

Helt underbar personal på förlossningen. Alla var så trevliga och gjorde allt för att vi skulle ha det bra. Efter att fått tre barn på olika sjukhus så är SöS nummer 1. Vi kände aldrig att vi bara var en i mängden. De lyssnade på oss och ifrågasatte aldrig oss, var glada och skämtsamma. Ett jättefång rosor till er, ni är underbara!

Jenny

moreThanAYearAgo

Som förstföderska är man osäker på hur det ska kännas. Ringde förlossningen pga att jag mådde illa o allmänt konstigt ont i magen och mitt blodtryck har stigit senaste veckorna. Rädsla för havandeskapsförgiftning. Fick till svar att högt blodtryck hade jag ju redan innan graviditeten o ont i magen hade jag minsann i januari oxå. Ingen fråga vart i magen eller hur det kändes nu....Jäkla skillnad, då var jag rädd för att det var blindtarmen o en helt annan känsla. Detta samtal gjorde att jag är nu jättenervös att föda där sedan med detta hemska bemötande...

NN Anonym

moreThanAYearAgo

Jag har varit i kontakt med fyra olika avdelningar på SÖS, och tyvärr har tre av dem haft bristfälliga rutiner. Utebliven kallelse (fick ringa själv och kolla så att remissen lästs samt boka tid), feldosering av medicin (som ordineras utan att läkaren träffat patienten, eller förklarar vad det är för medicin), informationsbortfall i kommunikation mellan läkare och avdelningar (få verkar ha läst journalen överhuvudtaget) har hört till vanligheterna. Det krävs tyvärr att patienten själv dubbelkollar varje steg av vårdkedjan för att få rätt vård.
Jag har ingen erfarenhet av övriga storsjukhus i Stockholm men rekommenderar ända att välja bort SÖS om det är möjligt.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Jag kan inte dela de positiva intryck som jag har löst här av andra. Jag var tvungen att åka dit igår. Kl.17,45 var jag där och väntade i 4 timmar. Efter tre timmar vågade jag fråga hur länge jag måste vänta till. En så otrevlig kvinna har jag aldrig träffat. Sen 21,35 ropade mitt namn och placerade mig ett behandlingsrum. Läkaren kom efter 5 minuter , försvann lika snabbt. En sköterska tog blodprovet försvann 5 i 22,00 kom läkaren tillbaka. Jag frågade om det vore möjligt att hinner med bussen 22,13 för att mitt sista tåg går 22,45. Inget problem sa hon. Du får en recept som du kan hämta ut. Hur länge ska jag ta medicin? Hur mycket ? Varför mår jag dåligt, vad är det för orsaken ? Ska jag läsa det i Wikipedia ? Jag vet idag inte mer än igår. Nej, aldrig mer Södersjukhuset !

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

19 december 2012 kl: 20.30
Min far 85 kommer in på akuten p.g.a. han har fallit 3 g.g.r. samma dag. Får skjuts med ambulans vilket han tycker är pinsamt "måste man inte vara dödssjuk för att få åka ambulans" säger han. Jag tar bilen vågar inte köra honom då jag är rädd att han ska ramla på väg till och från bilen. F.ö. är han rätt så frisk/aktiv både fys. och socialt. Lite högt blodtryck och starr, aldrig legat på sjukan tidigare. På avd.26 ca: 01.30 skils vi åt, jag känner mig trygg att han blir omhändertagen, hans sambo likaså. Dagen efter ca:9.30 ringer han mig, han har RAMLAT, brutit lårbenshalsen! Han har nästan 40 i feber och får vänta nästan ETT dygn på operation! IVA nersövd med resp. nästan 2 veckor. Min far har Lunginflammation! 3 veckan tillbaka på avd.26 där gör dom inte nåt, "han är ju en gammal man" får jag höra. Nu vet jag inte om han överlever detta trauma, skadade luftrör ny lunginfl. svampifekt. i munnen/halsen bara dropp sen 19 dec. dåliga sväljreflexer, munnen som ett vulkanlandskap. Är detta vad SÖS bjuder gamla människor på???

Jane Melander

moreThanAYearAgo

Södersjukhuset är ett av det största sjukhusen i Stockholm. Under sjukhuset ligger en kel stad, ifall det skulle bli krig. Över halva sjukhuset är renoverat och fint. En del är inte renoverat. Trevlig personal. Pressbyra, Apotek, blomsteraffär och två restauranger finns det! Det värsta är när man kommer in på akuten, då brukar det vara 7 timmars väntetid. Sist när jag var där, fick jag vänta 9 timmar!

Olyckskorp

moreThanAYearAgo

Varje gång jag åker in på akuten blir jag fantastiskt bemött. Älskvärda och underbara människor med fantastisk kompetens. Det finns en del människor som klagar på att de inte får tillräckligt med tid. Men man måste tänka på att det finns väldigt många andra "minst" lika sjuka som också behöver hjälp. Tack för allt!!!

Bo Jangenäs

moreThanAYearAgo

Det räcker inte att ha en hjälpsam och ambitiös personal på sjukhusets avdelningar. Bolagets hjärtklinik tycks mer vara organiserad för att optimera landstingets betalning och läkarnas behov än för att snabbt och samordnat hjälpa patienterna. En 75-årig och svårt sjuk patient i sängen mittemot hade inte fått samtala med en läkare under de 10 dagar han legat där. Man får jaga för att få hjälp med komplikationer efter vård på sjukhuset.

ms

moreThanAYearAgo

var på sösakuten idag efter att ha ramlat häromdagen och slagit mig medvetslös (hur klantigt som helst)! efter lite beslutvånda gick jag dit eftersom jag kände mig ganska "mör" efter denna fadäs. fick ett mottagande långt över mina förväntningar. mycket professionellt och varmt omhändertagande minsann.
tack tack allihopa ni var så trevliga.

IJ

moreThanAYearAgo

Trevligt bemötande! Kunnig person som lätt beskrev hur mitt ärende skulle handläggas.

Mirelle Naroskyin

moreThanAYearAgo

mkt trevlig personal och servicinriktad personal (från undersköterskor upp till kirurger)

Joakim

moreThanAYearAgo

Min vistelse tillsammans med min sambo och vår lilla dotter på BB (familjeavd.) var bättre än något hotell jag bott på. Jättebra tillgänglig och glad personal, stressfri miljö, bra mat, inga "åk hem"-påtryckningar.

Åsa R

moreThanAYearAgo

Tusen tack till Annelie Jördens med sitt opteam. Ni tog hand om en rädd ororlig patient som klarade operationen med glans. Tack för bra vård utöver vad ni behövde göra och snyggare ärr får man leta efter!
Du är toppen Annelie Jördens!! =) Tusen tack

sh

moreThanAYearAgo

var där i ca 1,5 minut kostade 1 445kr,
för vadå??? avsatt en halvtimme och då är det bara att betala, skulle suttit kvar i stolen för att få valuta för pengarna!!

E

Erik Torson

moreThanAYearAgo

Uselt och otrevligt bemötande i akuten. 12 timmars väntetid. Åk aldrig till den akuten.

w

william akheza

moreThanAYearAgo

Min barn han fick inte hjälp han är svart därför om min bar vit ?

N

Niko Niko

moreThanAYearAgo

Bemötande mycket bra, dåligt att det hade tagit så lång tid att jag med hemska smärtor fick vänta länge innan man bestämde sig för operation.

Besviken

moreThanAYearAgo

Skadade ett ben i november 2013. En sena hade gått av. Opererades på sös. En av nattsköterskorna gick bara inte att kommunicera med. Hon virvlar in i rummet, gör det hon är fokuserad på för tillfället och virvlar ut igen. Det är ingen idé att försöka prata med henne då, för hon lyssnar inte. Nu, i maj 2014, är mitt skadade ben fortfarande inte bra. Väldigt ont, svårt att sova pga smärtan. Hur mycket jag än bönar, ber och gråter, vägrar ortopederna att göra något åt min smärta. Då ska man också veta att det på hemsidan står "Vi fokuserar alltid på patientens bästa - vare sig det gäller allergi eller ortopedi." Är det alltså "mitt bästa" att alltid ha jätteont och aldrig kunna sova!? Jag har också gjort flera besök på akutmottagningen med anledning av mitt ben. Mina dåliga erfarenheter därifrån skulle kunna fylla en roman.

Maria Andersson

moreThanAYearAgo

Påstods finnas gott om platser men drygt en halv timme senare i skarpt läge var det plötsligt fullbelagt...

Jane Melander

moreThanAYearAgo

Gastruguliavdelningen är en mycket trevlig avdelning med trevlig personal. Se är mycket trevliga när man ringer dit också!

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Har enbart varit här en gång men blev fantastiskt bemött, sjukhus är aldrig roliga att besöka men ni gjorde mitt besök till något positivt.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Min far 85 kommer in på akuten p.g.a. han har fallit 3 g.g.r. samma dag. Får skjuts med ambulans vilket han tycker är pinsamt "måste man inte vara dödssjuk för att få åka ambulans" säger han. F.ö. rätt så frisk/aktiv både fys. och socialt. Lite högt blodtryck och starr, aldrig legat på sjukan tidigare. På avd.26 ca: 01.30 skils vi åt. Ca: 9.30 ringer han mig, han har RAMLAT, brutit lårbenshalsen! Han har nästan 40 i feber och får vänta nästan ETT dygn på operation! IVA nersövd med resp. nästan 2 vecor. Min far har Lunginflammation! 3 veckan tillbaka på avd.26 där gör dom inte nåt, "han är ju en gammal man" får jag höra. Nu vet jag inte om han överlever detta trauma, skadade luftrör ny lunginfl. svampifekt. i munnen, bara dropp sen 19 dec. dåliga sväljreflexer, munnen som ett vulkanlandskap. Är detta vad SÖS bjuder gamla människor på???

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Var där i slutet av förra året för att få kopia på min journal. Receptionisten på Gynavd. behöver spotta ut tuggummit och gå charmkurs om det höver huvud taget skulle hjälpa. Jag fick nästan be om ursäkt att jag kom dit. Har aldrig känt mig så nertryckt. FY SKÄMS, SÖS borde verkligen se över sin recpetionspersonal.

Vinkelslip

moreThanAYearAgo

Har varit på SöS två gånger i åt och blivit fantastiskt bemött. Både på Öronakuten och vanliga akuten. Blir så trött på alla gnällspikar som tror att de är ensamma i världen om att ha ont.

göta

moreThanAYearAgo

Usel personal, service och uruselt sjukhus . Fy på er!

mamma

moreThanAYearAgo

dåligt bemötande. Personalen är mycket otrevliga. Ville eller kunde inte besvara på mina frågor. Det är tyvärr inte ovanligt nuförtiden att man blir mycket otrevligt bemött när man kontaktar SÖS. Ni ska skämas! Mycket besviken.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Växeln och bemötandet man får i den är helt värdelöst, skäms!!!

Lina

moreThanAYearAgo

Mycket dålig Diabetes mottagning. Ur ELAK sköterska rent ut sakt, Anklagade mig för ätstörningar bara för att jag är smal, Har tyvärr gått ner i vikt p.g.a höga blodsocker värden. Men nej enligt henne så har jag ätstörningar trotts att hba1c ligger jätte högt ca 13 % känner mig kränkt!!!!!!!!

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Jag blev chockad över att det gick så snabbt! hann inte ens sätta mig innan jag fick hjälp.

WS

moreThanAYearAgo

Mycket proffsigt och upplysande mottagande. Jag blev dessutom vänligt bemött!

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

08616100008-616 10 00086-16 10 000861-610 0008616400008-616 40 00086-16 40 000861-640 00