Se på karta

sömnproblem 

gav 365 företag inom detta område

Bräcke rehabmottagning Mölndal/Lindome

Stängt

Argongatan 243153 Mölndal
logo

"Genom Vårdval Rehab erbjuder vi arbetsterapi, fysioterapi och hjälpmedelsförskrivning. Vi tar emot personer i alla åldrar med varierande diagnoser och problem. Vi har lång och bred erfarenhet av rehabilitering som vi kopplar ihop med den senaste kunskapen. Primärvårdsrehab Mölndal/Lindome är en del av Bräcke diakoni, en fristående och politiskt obunden stiftelse. Som idéburna drivs vi av en vilja att göra skillnad, inte att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med hjärtat först."

ResMed Sweden AB

Stängt

Jan Stenbecks torg 1716440 Kista
logo

ResMed har ett fullständigt utbud behandlingsalternativ, från CPAP-masker och -apparater till orala hjälpmedel och befuktare och mycket mer.

KBT Väst Psykolog & Psykoterapimottagning

Nygatan 243430 Kungsbacka
logo

Vi erbjuder KBT-behandling och neuropsykologiska utredningar av legitimerade psykoterapeuter och legitimerade psykologer. Vidare är vi mindfulnessinstruktörer.

Psykologpraktik Skylvik AB

Esplanaden 253131 Lidköping

Legitimerad psykolog med lång erfarenhet av arbete inom offentlig och privat verksamhet. Vidareutbildad i handledning och affektfokuserad terapi. Erfarenhet av arbete med barn och familjer inom öppenvård och institutionsvård. Såväl privatpersoner som verksamheter är välkomna. I samarbete med er utformas arbetet/uppdraget. Mottagningen ligger i centrala Lidköping. Arbete kan även utföras på annan plats om så är lämpligt. Flexibla mottagningstider.

Sveakliniken i Svedala

Stängt

(4.19)

Toftavägen 2523335 Svedala
logo

På Sveakliniken i Svedala arbetar åtskilliga välrenommerade specialistläkare medmottagningar inom allmänmedicin, internmedicin och kardiologi, ortopedi ochhandkirurgi, obstetrik och gynekologi, psykiatri, samt äldrevård. Därtill finnsett flertal uppskattade legitimerade läkare på kliniken som fullföljer specialisttjänstgöring i allmänmedicin.

Benér Graff, Charlotte

(5)

Österportsgatan 4A21128 Malmö
logo

Jag är psykolog och psykoterapeut med 30 års erfarenhet och arbetar med psykodynamisk psykoterapi. Det innebär att jag främst fokuserar på omedvetna motiv och konflikter som gör att man får psykologiska symtom. Detta kan vara ångest, depression, sömnproblem, skräck m.m.

Reflexibel

Stängt

Fjällgatan 23B11628 Stockholm
logo

Jag är utbildad kinesiolog, massageterapeut och zonterapeut, specialiserad inom andning och hållningskorrigering.Jag började min terapeutiska bana i början av 1990-talet då jag utbildade mig till zonterapeut och massageterapeut (som idag kallas medicinsk massageterapeut) och läste basmedicin på Axelsons Gymnastiska Institut. Från början av 2000-talet har jag ägnat mesta tiden åt terapiyrket. 2011 blev jag diplomerad kinesiolog.

RC Samtalsforum KBT

Gustavsgatan 1472460 Västerås
logo

Hos RC Samtalsforum kan Du få det terapeutiska stöd Du behöver.Varma tillmötesgående samtal med en utbildad psykoterapeut.Vi kan även träffas via en krypterad videolänk istället för på mottagningen om det skulle passa dig bättre.

Efw Mottagning för Kognitiv Psykoterapi/ Kbt

Platensgatan 10B58220 Linköping
logo

Legitimerad psykoterapeut som arbetar med psykoterapi och handledning. Erbjuder bl.a. parterapi, mindfulness och stresshantering.

Götene Rehab och Fysioterapi, AB

Stängt

Lidköpingsvägen 553332 Götene
logo

Varmt välkommen till oss på Götene Rehab och Fysioterapi.Vi är en rehabmottagning som bedriver vår verksamhet i våra lokaler på Lidköpingsvägen 5, mitt i Götene och vi ingår i Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen.Vi erbjuder rehabilitering i form av sjukgymnastik, arbetsterapi och vi utför även hjälpmedelsutprovning.Till oss kan du komma med eller utan remiss oavsett ålder.Högkostnadskort gäller.

Michael Persson Osteopat D.O.

Stängt

Fjällgatan 23B11628 Stockholm
logo

Osteopati är den ursprungliga och optimala formen inom Manuell Medicin Manuell betyder att redskapen vi använder vid behandling är våra händer. Medicin betyder "läkande" eller "att upprätthålla mänsklig hälsa" Vi har inom osteopatin många tekniker/metoder att använda oss av och kan på så sätt skräddarsy varje behandling så att den passar varje individ.

HälsoOffensiven

(5)

Triogatan 544249 Kungälv
logo

Kompetens – Kunskap – Klokhet är grundpelarna som genomsyrade min verksamhet redan från starten 1986 och som fortsätter nu 30 år senare. Kontinuerliga vidareutbildningar såväl inom naprapatin, idrottsmedicin och akupunktur så som inom kognitiv beteendeterapi, stressmedicin, mindfulness, act och MI, är prioriterat.

Samtalsmottagningen Umeå AB

Storgatan 28D90321 Umeå
logo

Samtalsmottagningen är en privat psykoterapimottagning i centrala Umeå som bland annat arbetar med stress, utmattning, ångest och oro, depression, fobier och relationsproblem. Mottagningen erbjuder individuell psykoterapi och parsamtal samt handledning.

Aroma

Stängt

(4.22)

Skeppsåsvägen 1859693 Skänninge
logo

AROMA creative AB har funnits sedan 1992. Vi på AROMA creative AB är stolta över våra produkter och vill vara det bästa företaget inom kropp & själ för dig. Det viktigaste för oss är att du som kund känner att du får kvalitet och trygghet i din kontakt med oss och våra ljuvliga AROMA oljor och Bach blomessenser.

psykoterapeut Erica Edfast

Spantgatan 2C97346 Luleå
logo

VÄLKOMMEN TILL SAMTALSRUM - psykoterapi och parterapi i Luleå. Jag heter Erica Edfast, är socionom och legitimerad psykoterapeut. Jag har lång erfarenhet av familjerådgivning och är utbildad i Emotionally Focused Therapy for Couples, EFT. Jag erbjuder stödjande samtalsterapi, psykoterapi, parterapi och familjeterapi i Luleå. Samtalsrum är ett terapeutiskt rum där du i en lugn och trygg miljö ges tid och utrymme att samtala om och reflektera över din situation.

O'Toole KBT AB

Stängt

Vasagatan 5A41124 Göteborg

Vi arbetar med både privatpersoner i alla åldrar och med företag. Vi arbetar utifrån kognitiv beteendeterapi som utgår från forskningsbaserade behandlingsmetoder. Våra psykologer gör också neuropsykiatriska utredningar. Välkommen att kontakta oss!

Nieko

Stängt

Örsås tittebo EBBAGÄRDE 251294 Svenljunga
logo

Olika tillstånd som smärtor, värk, allergier, eksem, sömnproblem, infertilitet m.m. tyder på att balansen i kroppen är ur funktion. Ger man de näringsämnen som saknas, homeopati, örter och andra terapier för utrensning, startar den inre självläkande processen och balansen kommer tillbaks.

Holistic Care Naturmedicin

Stängt

(5)

Sandbäcksgatan 1365340 Karlstad
logo

Hälsovård - akupunktur, massage, homeopati och örter, behandling av hälsorelaterade besvär. Qigong och yoga.

KBT & Relationell Psykoterapi

Stängt

hyllsvägen 72130 Västerås
logo

Har du problem med depression, ensamhet, fobier, HBTQ+, konflikter, kriser, livsförändring, missbruk, mobbning, otrohet, panikångest, PTSD, relationsproblem, sexuella problem, skilsmässa, Social fobi, sorg, stress, sömnproblem, trauman, tvång, uppsägningar, utbrändhet, värk, ångest? Boka tid hos Hélène Stolt legitimerad psykoterapeut och socionom. Arbetar integrativt utifrån KBT, relationell och psykodynamisk terapi. Arbetar även med parterapi, utbildningsterapi, ledarskapsutveckling, coaching, handledning och utbildning.

Naturläkespecialisten i Skåne, Tommy Ohlin

Stängt

Smedgatan 123351 Svedala
logo

Homeopat & Friskvårdare.Ryggskott, Högt/Lågt Blodtryck, Eksem, Huvudvärk/Migrän, Magproblem, Nervsmärta, Reumatisk värk, Sömnproblem, Öroninflammation, Hosta, Urinvägsinfektion, Bronkit, Inflammationer, Finnar, Gasbildning, Halsbränna, Herpes, Heshet, Hjärtbesvär, Hälsporre, Samtalsterapi, Familjerådgivning.Pris 600:-/timme. Även telefonkonsultation från 350:-. Betalning via swish.Välkommen till Tommy Ohlin i Svedala. Endast tidsbeställning0738-556023

Psykolog Maria Klimkowicz, AB

Stängt

Fabriksgatan 54B70223 Örebro

Psykologmottagning KBT Tomas Unger

Storgatan 3587130 Härnösand

KBT psykolog Tomas Unger erbjuder effektiv behandling med kognitiv beteendeterapi, KBT. Mottagningen finns på Storgatan 35 i Härnösand. Hit kan du söka direkt utan remiss.

Kognitiv- & Relationell Psykoterapimottagning

Stängt

Kyrkogatan 28C74531 Enköping
logo

Vi har verksamhet i Västerås (inom pendlingsavstånd från Enköping, Eskilstuna, Sala, Stockholm, Örebro med flera) samt över större delen av landet genom uppdragsverksamhet.

Nordlund Thomas, Husläkare AB

Stängt

Byggmästaregatan 623234 Arlöv
logo

VAD VI ERBJUDER Vi hanterar din ohälsa och inspirerar till hälsofrämjande åtgärder. Vid behov ordnar vi konsultation hos andra specialister. Thomas Nordlund, leg.läk. Specialist i allmänmedicin Vår mottagning har avtal med sjukvården Region Skåne men ingår inte i vårdvalssystemet. Oberoende var du är listad, så har du rätt att få vård via vår läkarmottagning till samma kostnad som på din vårdcentral. Exempel på de vanligaste sjukdomarna vi hanterar är: Högt blodtryck Diabetes Övervikt Andningsproblem Sömnproblem Nedstämdhet eller oro Stressrelaterad problematik Blodfettsrubbningar Led- och muskelvärk

Sinnets Kraft Terapi och Konst AB

Stängt

Riktargatan 464433 Torshälla
logo

Besväras du av stress,utmattning,eller behöver du hjälp att förändra dom negativa samspelsmönster.Då är du välkommen att boka tid hos mig. Mina behandlingsmetoder: Stressterapi, Konstterapi ,Mindfulness ,Walk and talk ,Stressterapi via telefon kontakt ,Coachning ,Gruppaktivitet inom stresshantering och mindfulness för företag . Alla behandlingar avslutas med en lugnande och djupgående energibehandling som ger din kropp styrka och välmående ,förbättrar cirkulation och energi m.m. Jag är certifierad Stressterapeut, coach och konstterapeut men även konstnär på fritiden. Jag har jobbat med människor under många år och under denna tid har jag sett hur stress har påverkat oss och våran samhälle negativt men också har jag själv blivit drabbad av stress och utmattning. Stress är bra, men om vi inte hanterar den på bästa sätt så kan det bli väldigt skadligt för våran hälsa. Så därför erbjuder jag dom här behandlingarna för att kunna hitta den styrka som vi behöver för att kunna hantera stressen på bästa sätt och leva en harmoni rikt liv fullt med glädje och livskraft. Men också hjälpa samhället till att bli en bättre plats, genom att när vi förändrar oss själva och hittar den sanna, lugna och harmoniska JAG då kommer automatiskt personerna i våran omgivning känna detta lugn och själva vilja hitta harmoni i livet. För att man kan inte förändra någon annan, man kan bara förändra sig själv!