Södra Dalarnas Tapetserarverkstad logo

Södra Dalarnas Tapetserarverkstad

Om företaget

Innehar gesällbrev, medlem i STC. Omstoppningar och klädslar av möbler, bilar och båtar. Syr gardiner, kapell m.m.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-681 70...
Adress

Axel johnsons väg 81

77434 Avesta

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Innehar gesällbrev, medlem i STC. Omstoppningar och klädslar av möbler, bilar och båtar. Syr gardiner, kapell m.m.

Vi utför

• Stoppningar och klädslar av såväl antika som moderna möbler

• Stoppning och klädsel av båt/husvagns/skoterdynor

• Sömnad av båtkapell

• Inredningar för offentlig miljö

• Gardinsömnad för hem och offentlig miljö

• Bilklädslar

• Specialarbeten efter kunders önskemål

Mer om oss

Företaget startades i april 1993, efter att jag gått som lärling hos en tapetserare i Avesta. 1997 avlade jag mitt gesällbrev. Är medlem i Sveriges Tapetserarmästares Centralförening. Vi renoverar varsamt de antika möblerna med originalmaterial såsom hampsadelgjord, linnevävar tagel. Till de moderna möblerna arbetar vi med moderna material såsom nozagfjädrar, kallskum, polyeter.

Första maj år 2002 öppnade vi i nya lokaler efter att vi vuxit ur de gamla. I och med flytten har vi nu en butiksdel där vi säljer sängar från Wasabedden i Älvdalen, gardinstänger från Hasta, lite egenproducerade möbler men framförallt har vi ett stort utbud av möbeltyger och gardintyger för både hem och offentlig miljö från de ledande textilföretagen, t.ex. Romo, Sandersson, Häggåstrand. Ljungbergs, Robert Allen, Textilmiljö (Karl Malmsten-tygerna) Jobs handtryck mm. Vi är även med i projektet Signerad Textil. Vi är det lilla företaget som borgar för kunskap, kvalitet och personlig service. Kontakta oss gärna för råd, idéer och offertförfrågningar.

Vi säljer Hasta gardintillbehör

Hasta har ett oerhört brett sortiment av gardintillbehör. Här finns detaljerna till just den miljö du söker; klassiska tillbehör, moderna knoppar och väggfästen samt den stora succén panelupphäng.

Hastas gardintillbehör kan köpas färdigförpackade i smakfulla kombinationer, men tillbehören säljs även var för sig "Mix and Match" vilket innebär att du kan mixa och matcha och göra dina egna kombi. Kom in till oss så kan vi berätta mer eller besök deras hemsida.

Södra Dalarnas Tapetserarverkstads utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0706817055

07-068 170 55

070-681 70 55

0706-81 70 55

070-6817055